Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
feketén kokk üzenet? mi a kékség?! :)

napszemcsit hol érdemes nézni
max 10ehuf értékhatárig.. elsõsorban bringára.

Csasziéknál úgy rémlik korrekt választék van, más ötlet?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ha intézel vodka-narancs akciót, meg mézesbarackot féláron, akkor király vagy! ;) Esetleg Cuba-Librét, meg bakkkardis-kólát! Amúgy a hely megvan...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:)

dongós tulaj anyum munkatársa...
valami kedvezményt kaphatnánk szerintem...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Királyságos! Golyókutyára számítottam... ;) Dakesz megoldható? Mert akkor Zorkát belebasznám és én tudokvinni embereket!

Ja és emberi idõben vagy otthon, de szólni mintha elfelejtettél volna!

Na, dongo lezsírozva. Pénteken semmilyen kifogást nem fogadok el! Szééétcsúúúszás lesz!!! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no mentem egy jégertetõt és jó volt
csak egy fölsõvel elszámoltam magam....

de gáz mert odafelé is pofa szél volt meg visza felé is...

este bázir bazdmeg...

Atttus,a nem jó fox kicsivel kiló fölöt lenne
többit várom..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
albertfishszerintem heten ;)

Szerintem meg 9en buzikáim!

De furcsa emberi idõben itthon lenni!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hejjj!
Tegnap, tegnapelõtt mindenfélét csináltam, de szabadságon voltam.
Fõzés, fogászat, fodrász, kutyadoki, kutyafuttató. Bele se merek gondolni, hogy ha még dolgoznom is kellett volna, akkor mennyire kifingok.

Ma meg dolgozok, mint valami hülye. Ebbe is, abba is belekapok, aztán a leginkább én csodálkozok, hogy még haladok is... És a héten asszem nem nagyon lesz megállás.

Ja, és megígérem, hogy hamarosan felrakom majd a képeket Gabesz név-, meg szülinapjáról!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Én mondtam, hogy ne feszegessük a témát! ;) Megyünk engedély nélkül és kész!!!

Kicsit elaludtam és most nem tudom, hogy menjek-e még ugrálni. Lenne ekdvem, de már kicsit késõ van és azért nem süt 7 ágra a nap...

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
OK, Mária!

Jah, a másik felét meg eladták oltott mésznek. Azon az ocsmány nyugati oldalon biztosan nem nõtt egyetlen ritka délvidéki növény sem, mert azok nem szeretik a napot... Kibaszott szabályok. NEM LEHET!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
ahhha :"Mivel a hegy legértékesebb részei természetvédelmi oltalom alá tartoznak (224 ha terület), látogatásuk csak elõzetes bejelentéssel és a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságától kapott engedéllyel, szakmai kísérettel lehetséges (7625 Pécs, Tettye tér 9. Tel.: 72/213-263)."

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Sosssssheee:Bocs,de látod szebb társaságom volt mit ti :D :D

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Gondolom Rocsi(ék).

Igen õ(k). Szólni is akartam, hogy hajrá...

Rendesek ezek a Dirtnél. Küldenek új cuccost, hogy én is menõ lehessek, ne csak a Tomy és a Zsolo.

Zsolonak még nincs idei Dirtje és kezd kicsit frusztrált lenni :(

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Gondolom Rocsi(ék). A nagy együttmûködéses duma után folyamatosan zaklattak minket, csak mi nem akartuk:D...

Rendesek ezek a Dirtnél. Küldenek új cuccost, hogy én is menõ lehessek, ne csak a Tomy és a Zsolo.

Nagyon jót csapattunk. Bár kissé elfilozofálgattuk a második elejét, így a szimpla "letépem a kormányt" feeling mellé párosult egy kis gondolkodás, amit elfojtottunk egy doboz sörrel...

Mária:
Eccer, szólj, ha otthon vagy. Téleg érdekel a sisak.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
...kedve még lennee...

kérjünk engedélyt a hegyre--v.kinek van fingja hogyan, honnan?

Mi ez a 3 DHI versön Pécsett? 05.05-6; 07.21-22; és 09. 01-2. he?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Királyság! Kutyákat tessék hozni! ;)

Valakinek nincs kedve Szellembe menni? Mostantól bármikor jó...

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem heten ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dehogy kérünk engedélyt! :D Akkor nem tudunk velük vitatkozni, hogy miért lehetett lerombolni a fél hegyet és miért nem lehet fölsétálni rá... ;) Akkor már 6-an vagyunk... Jó lesz az!

http://www.porkolt.c...esleg-7732.html

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás
Kritikus Tömeg -Pécs 04.20. 16:30 Lófarka!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Nekem a mai tekerés storno... :( Pedig az a tegnapi jó volt, rozikutyástul, sõt a mattaalkesz csávó a pitbulljával: megfutassátok kicsit? nem harap ám, csak gerjed a bringásokra és úgyis rohanni fog utánok, ha elindultok.... Bahh
Szerencsére hasonlóképp sötét volt, mint a gazdája és nem jött.

Hétfõ meg érdekes lehet nekünk is. Azaz kirándulni tuti megyünk. Ha nem lesz ride a Papukba, akkor egyebassza, a Szársomlyó is jó lesz. Kérjünk engedélyt.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Reggelt!

Én legszívesebben ma is mennék Szellembe. Nagyon rajta vagyok az ugráláson, meg rákaptam arra a feelingre...

Tibur, rendicsek, számítok rád! Hétfõre egyenlõre csak Ti, meg mi ketten vagyunk, de mivel így sem - úgy sem locsolgatok, én menni akarok nagyon... ;)

Holva lett a napsütés? Délutánra remélem lesz azért...