Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Indította
Lord_Leslie
, 2006. február 14. 01:43
Írta 2007. május 28. - 17:10
Tegnap nem , de ma már ideges vagyok! Mégha mondjuk valahol fennt kap el és csak lefele kellene jönni...de hát így....ehhhhh
Villámok fölötted keletkeztek?
Villámok fölötted keletkeztek?
Írta 2007. május 28. - 16:35
Mondhatni beszoptátok
A Magooék be is.
Tibi el sem indult, én jól lemostam a bringát a Virág cukrászda mögötti udvarban és hazasétáltam.
Kokkk gépe szép és jó és könnyû is.
Aktuális civil
Írta 2007. május 28. - 15:41
Na, most arra szükség is lesz.na esõgatya, esõkabát be azt indulok
Mondhatni beszoptátok
Írta 2007. május 28. - 15:30
Helló!
Kisöcsémnek keresek valami hajtható, mindenre alkalmas vázat. Tudnátok nekem segíteni? Azért éredklõdök itt, mert pécsi vagyok, és nem akarok felvonatozni Iszapszentkotkodácsra, hogy ott aztán nézegethessem a repedéseket meg horpadásokat egy 20szor festett 2001-es polarx-en.
Kritériumok:
-16", lehetõleg alu, de igényes cr-mo is érdekel
-lehetõleg ne legyen integrált a kormánycsapágy (2001-es SX-R-t raknék bele)
-inkább afféle keményebb mindenes (XC-tõl FR-ig) merevfarú lenne az érdekes, pl:
Kona Hoss/Stuff/Scrap/CinderCone, Chute...etc., 2005-ös vagy korábbi PolarX, HardRock, függõleges papucsú Author... ilyesmik.
Ha tudtok valakit, aki árul ilyesmit, vagy nektek lóg ilyen otthon a szögön, légyszi írjatok!
Elõre is köszönöm a tippeket!
Kisöcsémnek keresek valami hajtható, mindenre alkalmas vázat. Tudnátok nekem segíteni? Azért éredklõdök itt, mert pécsi vagyok, és nem akarok felvonatozni Iszapszentkotkodácsra, hogy ott aztán nézegethessem a repedéseket meg horpadásokat egy 20szor festett 2001-es polarx-en.
Kritériumok:
-16", lehetõleg alu, de igényes cr-mo is érdekel
-lehetõleg ne legyen integrált a kormánycsapágy (2001-es SX-R-t raknék bele)
-inkább afféle keményebb mindenes (XC-tõl FR-ig) merevfarú lenne az érdekes, pl:
Kona Hoss/Stuff/Scrap/CinderCone, Chute...etc., 2005-ös vagy korábbi PolarX, HardRock, függõleges papucsú Author... ilyesmik.
Ha tudtok valakit, aki árul ilyesmit, vagy nektek lóg ilyen otthon a szögön, légyszi írjatok!
Elõre is köszönöm a tippeket!
Írta 2007. május 28. - 15:01
Írta 2007. május 28. - 14:32
Tibivel beszéltünk egy light, közeli fél4et, ha a piros pöttyök úgy mozognak a radarképen.
Aktuális civil
Írta 2007. május 28. - 13:32
Akkor ezek szerint mentek vihart nézni közelrõl. Én szerintem kihagyom.
Írta 2007. május 28. - 13:09
jók a villámos képek
akkor 2-3óra magasságában tekerés?
Tomy gyere majd nem fogod a kormányt és nem fog fánji
akkor 2-3óra magasságában tekerés?
Tomy gyere majd nem fogod a kormányt és nem fog fánji
Írta 2007. május 28. - 12:22
Néhány villám tegnapról
Az elsõ kettõ éjszaka fél2kor készült, a többi meg este 7 körül.
Én a mai bringázást még nem tudom. Kicsit nehezen tudnám markolni a kormányt a bal kezemmel, és így nem akarok.Inkább csak gyógyuljon. Pénteken amúgy is bringával megyek a céges majálisra, addig jöjjön kb. rendbe.
Ja, és tegnap kifingott a 4. a kocsimba. Nem veszi be, vagy ha mégis, akkor kidobja párszáz méter után. Kicsit idegesítõ.
Az elsõ kettõ éjszaka fél2kor készült, a többi meg este 7 körül.
Én a mai bringázást még nem tudom. Kicsit nehezen tudnám markolni a kormányt a bal kezemmel, és így nem akarok.Inkább csak gyógyuljon. Pénteken amúgy is bringával megyek a céges majálisra, addig jöjjön kb. rendbe.
Ja, és tegnap kifingott a 4. a kocsimba. Nem veszi be, vagy ha mégis, akkor kidobja párszáz méter után. Kicsit idegesítõ.
Írta 2007. május 28. - 11:17
Írta 2007. május 27. - 20:56
Írta 2007. május 27. - 20:37
Na jó volt!
Punnyadás itt is megy 1000-el.-ahhoz képest, hogy akartunk menni 1 nagyobb Orfû kört:-)
Kösz Magooo a felszállítást.
képek faszák! villámok és a belem nagyok!
Punnyadás itt is megy 1000-el.-ahhoz képest, hogy akartunk menni 1 nagyobb Orfû kört:-)
Kösz Magooo a felszállítást.
képek faszák! villámok és a belem nagyok!
Írta 2007. május 27. - 20:00
üdv
bazzeg annyira bringáztam volna ma.
itt annyira nem volt nagy vihar, néha azért esett eléggé , de nem volt vészes. viszont villám az itt is rengeteg volt! kb 60 képet csináltam sorozatban de egyet se kaptam el :scratchhe
holna má gyertek má csapatni má
ma volt somogybabod offroad én meg elfelejtettem pedig akartam menni..pffff...
bazzeg annyira bringáztam volna ma.
itt annyira nem volt nagy vihar, néha azért esett eléggé , de nem volt vészes. viszont villám az itt is rengeteg volt! kb 60 képet csináltam sorozatban de egyet se kaptam el :scratchhe
holna má gyertek má csapatni má
ma volt somogybabod offroad én meg elfelejtettem pedig akartam menni..pffff...
Írta 2007. május 27. - 19:41
Ja, én felraktam a halszemet a gépre, meg az ND4-es szürkeszûrõt, hogy minél hosszabb záridõvel tudjak fotózni, és nyomtam a sorozatokat. Mondjuk nem sokat fényképeztem, de 5 elég szép villámot sikerült lefotózni...
Írta 2007. május 27. - 19:34
A pozitív hozzáállás és a negatívumok tagadása sem segített! Az "Úgyis felérek a vihar elõtt!" nem jött be!
Mecsek Kapunál elkapott az esõ, de gondoltam nem leszek puhány és felnyomom Kikeletig, ott pedig beállok a buszmegállóba. Már jött velem szembe az aktuális menekülõ robogós rendõr:D!
Vártam negyed órát, és közben néztem a vihart és a villámokat. Vazze, ennyi villámot még életemben nem láttam. Legalább három-négy gócból csapkodtak le a városra!
Meguntam, beöltöztem és lezúztam a Mecsek kapu feletti szerpentinen. Persze a narancs lencsében már semmit sem láttam. Az egyik egyenesben volt egy bedõlt fa, amibe belerongyoltam, de szerencsére nem estem át rajta. Utána becsapattam a bambapofájú menekülõ autósok közé, és minden pocsojába belementem.
A Székesegyházba pont becsapott a villám, amikor odaértem:D! Majdnem leesett rólam a gatya, akkorát szólt! Kurrva jó volt!
Mecsek Kapunál elkapott az esõ, de gondoltam nem leszek puhány és felnyomom Kikeletig, ott pedig beállok a buszmegállóba. Már jött velem szembe az aktuális menekülõ robogós rendõr:D!
Vártam negyed órát, és közben néztem a vihart és a villámokat. Vazze, ennyi villámot még életemben nem láttam. Legalább három-négy gócból csapkodtak le a városra!
Meguntam, beöltöztem és lezúztam a Mecsek kapu feletti szerpentinen. Persze a narancs lencsében már semmit sem láttam. Az egyik egyenesben volt egy bedõlt fa, amibe belerongyoltam, de szerencsére nem estem át rajta. Utána becsapattam a bambapofájú menekülõ autósok közé, és minden pocsojába belementem.
A Székesegyházba pont becsapott a villám, amikor odaértem:D! Majdnem leesett rólam a gatya, akkorát szólt! Kurrva jó volt!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. május 27. - 18:53
Jól megengedték már megint a csapot. Ki fogja a vízszámlát kifizteni odafönnt?
Írta 2007. május 27. - 17:52
Jah, kurrva jó volt!
Olyan vagyok, mint akit összevertek. Aszittük, hogy a kutya majd összeesik itthon, erre egész éjjel ugatta a dörgést. Alig aludtunk valamit. Pihenni kellene, de sztem felmegyek egyet gyorsan, hátha az rendberak!
Olyan vagyok, mint akit összevertek. Aszittük, hogy a kutya majd összeesik itthon, erre egész éjjel ugatta a dörgést. Alig aludtunk valamit. Pihenni kellene, de sztem felmegyek egyet gyorsan, hátha az rendberak!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2007. május 27. - 17:13
Huhh, asziszem...
Nem tudom pontosan hány Jégert ittam meg, de sokat, úgyhogy jó volt ez a "másnap nincs másnap" ital.
Nekem rohadt jól sikerült ez a tegnapi party, remélem mindenki jól érezte magát!
Köszi elsõsorban a suttyomban szervezõknek(majd jól visszakapjátok.
) meg mindenkinek aki jött, meg aki nem tudott, de akart, meg minden ajándékot is, merthogy kurva nagyok azok is! 
Itt pár kép: nem tudom kicsinálta, hogyan, de benne vannak a gépemben.
http://www.flickr.co...s/80131055@N00/
Nem tudom pontosan hány Jégert ittam meg, de sokat, úgyhogy jó volt ez a "másnap nincs másnap" ital.
Nekem rohadt jól sikerült ez a tegnapi party, remélem mindenki jól érezte magát!
Köszi elsõsorban a suttyomban szervezõknek(majd jól visszakapjátok.
Itt pár kép: nem tudom kicsinálta, hogyan, de benne vannak a gépemben.
http://www.flickr.co...s/80131055@N00/
Aktuális civil
Írta 2007. május 27. - 16:31
Na, alakul az újabb vihar.
Ez a mai nap eléggé punnyadós.
Ez a mai nap eléggé punnyadós.
Írta 2007. május 27. - 12:36
Zsolnay Laboros képek ha valakit érdekel
http://www.flickr.co...11265@N00/show/
kokkkka gépe de kurvajó lett...
http://www.flickr.co...11265@N00/show/
kokkkka gépe de kurvajó lett...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére