Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Hát szerintem tök reális, hogy valaki megnyerjen 1.2m-t érõ bankkártyát. Simán lehet annyi adósság rajta :D

Na lassan indulok kibaszott nagy málhával a teszkóhoz, hogy majd megmásszam vele a hegyet. Normális ez??? Hehe, hát az! :D
Illetve még nem indulok, mert a többiek csigák.
na mostmár igen :)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D :D :D
lehet hogy pár gonbot elütöttem....

délután kerékpár?

ti nem tudtok olvasni,rájöttem...nem is velem van a baj :D

elovasva minden érthetõ,megnéztem dirket :D

"..,meg megtudtuk hogy nem minden bankártya nyerés rél,hanem fék c5...???????
meg egy bizonyos dolog nem úgy alakul ahogy...."
szóval a lényeg hogy ha felhívnak hogy nyertél egy 1,2m értékû bankártyát akkor nem kell rohanni feltöltõkártyáért a benzinkúthoz és kérésre bediktálni,mert nem igaz=fake~fék
c5 már az ujabb mondat,látod...

na :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Valahogy rá kell szoktatnunk, hogy este jegyzettömbbe írja be a hülyeségeit és ha reggel még mindig úgy goldolja, hogy meg kell osztania velünk a dolgokat, akkor cenzúrázva, kijavítva még megteheti! :D

Ekkora távokat meg nem tudnék tenni most, pedig csak sétálgattak a belvárosban. Fuck...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

NA az elsõ mondat mit jelent???? Magyarúl van eggyáltalán??:-)

...a másodiknál talán színeset ásítottál?

és ugyanígy az egészet beírta iwiw üzenõfalra:D szerintem ctrl+c ctrl+v:D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

..,meg megtudtuk hogy nem minden bankártya nyerés rél,hanem fék c5...???????
meg egy bizonyos dolog nem úgy alakul ahogy....

NA az elsõ mondat mit jelent???? Magyarúl van eggyáltalán??:-)

...a másodiknál talán színeset ásítottál?

Megnéztem a tv 1 tök jó filmet(scifis vadászgépes) csak franciául volt sajna....

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
tegnap Godával bevetettük magunka a pécsi éjszakába,aztán jöttek még emberek,meg munkatárs meg barátnõje...
voltunk egy este alatt a trafikba-AMIT FÉL 1KOR BEZÁRTAK MERT NINCS ELÉG VENDÉG!!!!!
losbongos hoco poco loco
kájránó benézés kifutás,meglátása egy szinpi kopasznak,akirõl azt lehet tudni hogy úgy jelzi a sávváltást h felnéz az smsbõl,nem pedig indexel :)
lépcsõházba szétröhögtük magunkat,meg megtudtuk hogy nem minden bankártya nyerés rél,hanem fék
c5,na azért enyire nem akartunk jól érezni magunkat,meg se börkabát,se napszemcsi
rák lett belõle,ami jó lett volna,ha kissé többen vannak,meg egy bizonyos dolog nem úgy alakul ahogy....

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Nem tudok tekerni, bszjb!

Itt nem történik semmi. Kezdek is bekattanni...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Kacsák Háborúja Reggelt!

Hát kösz a PDA infókat, belemerülök a fórumokba akkor...

Itt minden reggel a hattyúk kacsák és még valami ismeretlen vizimadár (a fekete kicsinyeivel) nyomják a placcért a hápogást:-)
Tessék tekerni!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hû, nem lehet rossz... 400km...

Én nézegettem és volt nagyon jó acer, bár nem volt éppen olcsó.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tommy-te ilyen guru vagy (látszik a bekötött fejeden) milyen(márka, típus stb) PDA/GPS kombót érdemes venni és mennyiért?

Ööööö, hát izé. Attól, hogy van egy céges cuccom, attól még nem nagyon értek hozzá.
Mondjuk Mitac Mio? Azokból van nagy képernyõs is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Raktaros vagyok catering dept. itten
a szabadsag meg kozeledik, 15-en repulok haza
Sei, soku Si.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tomi, kuka! Legyen a szaladgálós géped is fullos! :)

Áh, jóazmég! Nem kotyog, csak morog :D

Holnap nagy hátizsákkal tekerhetek. Bázzz.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Jóesttét Xen.

Tommy-te ilyen guru vagy (látszik a bekötött fejeden) milyen(márka, típus stb) PDA/GPS kombót érdemes venni és mennyiért?

Kokk-már tavaly is azon voltam:-)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szabadságon? Mit melózol?

Úúúú... Nagyon király volt lemenni a városba, kössz KisSoósHázaspár, aztán volt egy csomó tranzitvendég, mindenkinek mesélni, hogy mi volt, de kint ülni, emberek közt, nagggyon jóóóó... :D

Tibur, menj el mindenre, amire csak akár kis esélyed, vagy lehetõséged van is! De komolyan!!! Semmit ne hagyj ki... ;) Helyettem is!

Tomi, kuka! Legyen a szaladgálós géped is fullos! :)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nah, így este kicsit szerelgettem a bringám. Kicseréltem a monoblokkot. Elõször azt hittem nincs is semmi baja, mert könnyen forgott, és nem darált, mint amikor bennt volt. De aztán rájöttem, hogy mégis odavan kicsit. Mondjuk még valami újabb hulladék bringa projektbe jó lesz :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Jo estet minden kedves pecsi felhasznalonak.

Tourt jo lenne latni...

Mindjart szabadsagon leszek juhej :peace:
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Kezdódik a TOUR DE FRANCIJJA!! A párizsi befutóra ki kellen nézni hamár itt vagyok, és tik?
Meg e hó végén Megaavalanche--oda is kellene menni--TGV-vel--áááá minden olyan messze van
Na most 1 kis Dexter

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mecseket kihagyom! Megtörtem magam... Vagy betörtem? :)

Na, kis estézés. Bár Atus sehol.

MA nem történt velem sokminden. Volt egy vicces dolog, de azt nem írhatom le, mert állandóan azzal szivatnátok. :D

Megkezdõdött a költözködés. Hétfõre ki kell cuccolnom itthonról ugye. Ágyban fekve dirigálok, hogy mit hogy és hogy hogy mit! ;) Amúgy szerintem engem idegesít a legjobban, hogy a saját cuccaimat nem én pakolhatom össze és ki. Ejjj...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Úgyhogy szervezzetek film nézéseket, akármiket, aztán megyek.

támogatom !

de veled meg mi történt?! deszar így mindenrõl lemaradni... :-/

Slin alig akart megismerni, pedig szembe jött.
meg Márió láthattalak (asszem ma) a megyeri úton? mer akko ott kanyarodtál el a munkahelyem bejáratában. .. :)

na ilyenek. holnap fussunk össze valahol a mecsekbe ....... :P ~1körül.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
nincs kizárva :)

kesztyû nélkül voltam ma bringázni,hát határozottan jobb érzés volt,egészen addig amig jakabhegyen a rekettyés bele nem kapott a kezembe,ami nagy baj még nem lett voln,csak minden egyes fékkarhúzásnál a tüskék harapták az ujam :)

meg eltévedtem remeterét és orfû közt...megy befelé egy ösvény ami egy jó 20perc után véget ér a semmibe...

azt htittem legalább elszakad vagy valami :D :D