Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
megnézem,azt talán nem dobta ki a szomszéd,de most sötöt van a tárolóban..

kész a szkott :)
elemtnem sztrítelni :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Hát nekem nincs. :)

akarom mondani HSDPA :D
Sei, soku Si.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Szasztok!

Nincs véletlenül valakinek 2db V-fék tüskéje?? (az a menetes pöcs, amire a V-féket szerelik)
Néhány sörért elcserélném!
Köszi!

Cs.
20/204-2360

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Keep that!
ehehehe.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas nehéz albérletet találni. szopok, hogy ugy mondjam. :(

Megvan már, hogy 20-án megyek haza BMFT tali lesz, de be kell vezetni hozzánk a gázt és gödröt kell ásni, ugyhogy ások majd helyette. Amugy minden király!

Magoo nekem is megjött a kedvem a kocsimosáshoz. :)

Milyen jó, hogy van HSPDA itt a kocsmában. :)
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Thx, thx! Rajta vagyok! Már gyûjtök is kormányra, aztán szobabicikli helyett a socommal fogok gurulászni. Rázni úgysem fog a ház elõtt. ;)

Csütörtökön föl kell mennem Pestre, ha kell valakinek valami, szóljon, de telefonon, mert most megint nem lesz netem. Aztán remélem jövõ hétre elkészül a kéróm és akkor fixen tudok majd netezni végre! ;)

Zombulás meg azért van, mert tegnap kifingtam és hajnalban már kellett menni gyógy-pancsolni. Szal ezért volt, de most majd megírom a Váradi új CD-t és akkor jöhet az általad leírt állapot...

NaCsá!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Basszus egy Bûbájos boszik rész feliratát akartam átigazítani, erre a végén újra kell fordítanom, mert annyira szar. Totális félrefordítások, ellentétes értelmû mondatok vannak benne. Normál esetben egy kis pontatlanság nem zavar (fõleg, ha rövidebb, mint a pontos fordítás), de ez sok.
pl.:
This is the last time I work crowd control for you guys. = Ez az utolsó, hogy az irányításotok alatt dolgozom.
Mivan???
A filmben az van, hogy a csávó aki ezt mondja tartja vissza a tömeget rendõrként.
Káosz! Áááá, nem akarok fordítani!
Még durvább:
Keep that. = Tedd azt le.
befosok.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
biff

Tomy náthára sok sex kell. ennyi ;)

még jó, hogy tegnep nem mostam kocsit. pedig ettõl megjött a kedvem:

http://www.jennissec...ash/pics/02.jpg

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Vettem mézet. Most a vásárcsarnokban, de nem mondhatnám, hogy sokkal olcsóbb. Na jó, kb. 150Ft-tal olcsóbb a félkilós, de a 1kg-os üveg, az ugyanannyi.
Bár lehet, hogy a Jókai utcai boltban is emeltek árat...

Ja és a vásárcsarnok elõtt üldödélve láttam a kokkk-ot is. Nem értem, miért nem lehúzott ablakkal, és dupci-dupci hanggal gurult el csajokat stírölve :D
Csak néz elõre, mint egy hülye.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
úgy néz ki hogy nagyon durva lett a szkott :)
marad a travis,kell a ráknak a Ti-Ni boxxer

de bazdmeg nem ilyenkor akar minden hülye lakást nézni...
agyam ledbom rajtuk,vagy minden egyszerre odaviszem,egyezzenek meg kinek kell jobban :D :D

Kokka,gyógyújjá,mer úgy el vagy amradva hogy lassa Emil státuszba kerülsz :D :D :D :D
-asszem ezért jövök egy sörrel- :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts
Marci!!

Gyógyulj hamar!!!!!!!!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Hello mindenki és jó reggelt,

Hamar el megy az az idõ, azért kitartást! Hehe nekem is 6 hetem van még a bringáig.

Le is kell lépnem, mert korog a gyomrom.

Üdv.
Sei, soku Si.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Annyira kijöttem a fórumozásból, hogy most nem is tudok mit írni, mert ha mindent le akarnék, ami kimaradt, az halálos dózis lenne. Úgyhogy megkíméllek titeket.

Shoshinak jó utat és kapja be, hogy nézi megint élõben a versenyt! ;) Többieknek meg mindenféle szépet és jót!

Elvileg pár hónap múlva bringázhatok. Ez a kettõ és fél is pikk-pakk eltelt, szal nemsokára jövök!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
pálinka pálnika pálinka!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Meg vagyok fázva. A kérdés, hogy gyümölccsel kúráljam magam, vagy mézes teával? Mondjuk se mézem, se teafilterem. Az egész szar.

buta selyemmajom reggel 5kor bejött utánam a slozira én meg majdnem frász kaptam

Most legalább visszakaptad a gecizéseidet... :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Magoo,mióta vársz a cuccokra?

09.06.-án rendeltem. egy sram x7 elsõ váltó és egy x7 váltókar miatt várok, többi már megvan. csak a váltókar piros kosaras. beszélten velük, azt mondták, hogy a forgalmazó mindig másnapra igéri, de nem hozzák, pedig már többször is megrendelték. szóval ez elvileg nem az ebike-osok sara.

buta selyemmajom reggel 5kor bejött utánam a slozira én meg majdnem frász kaptam

nem tudom, hogy a gyógyszer miatt vagy azért mert 2hete nem voltam h1en de javult a térdem :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Magoo,mióta vársz a cuccokra?

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
hehe, látom mély nyomot hagyott ez benned...

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Pécsen így mondják, na.

Most megint felhívod a figyelmemet arra, hogy milyen messze is lakok a belvárostól? ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Oppá:
http://forum.bikemag...&postcount=1023

Egyébként meg ez nem Tech topik. Pécsen így mondják, na.

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

honnan tudod, hogy rosszul írtam? mer én 4*2 mm-es zártszelvénybõl csináltam jóvan!? :D ;)

olyan tudtommal nem létezik :o:D

de mindenképp rosszul írtad, mert a nagyobb számmal köll kezdeni ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda