Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

hát ez remek :)

nekem egy sachs

tudtam, hogy rosszul írtam :)

vagy mi hátsó váltó van itthon,ami mesze erõsebb rugója van mint a mostani uj lx nek..
a sramom überelte vagy volt vele egy szinten kb...

ja, a shimano kb xt szinttõl ad igazán jó minõséget. láncba is ezért veszek mindig sramot, a shimano jóval puhaább anyagból készül. kivétel a fogsor, abba deore, mert a sramokról rosszat hallottam és az lx me már túl kivan könnyítve és nem bírja a sarat. a könnyítõ furatoknak meg amúgy sincs semmi értelmük, mert csak belemegy a dzsuva, amitõl majdnem olyan nehéz lesz, mint elõtte, ráadásul rugalmasabb is. kár, hogy már nincsenek sachs cuccok.

én ma nem megyek h1re, mert még várom az alkatrészeket és már szét van szedve a gép. viszont a másik gép jó, most azon van a hussefelt 38as tányérreal. de azzal csak betonra mennék a szlikk gumik és a repedt váz-villa kombó miatt.

talán Mazsolával felm1ek ma.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Jön vki d.u-án Mecsekbe? kis DH-zás kellene...
Aki jön az sûrgõsen írjon... :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hát ez remek :)

nekem egy sachs vagy mi hátsó váltó van itthon,ami mesze erõsebb rugója van mint a mostani uj lx nek..
a sramom überelte vagy volt vele egy szinten kb...

megjött a vénaszonyok fara...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
biff

megaláltam ma egy kb 5 éves sax quarc hátsó agyamat. nagyon jó kis agy volt, ipari csapágyas. csak aztán a racsnis része tönkrement (megszorult, így a kerék csak a fogsorral együtt forgott) és nem lehetett hozzá kapni, mert nem shimano kompatibilis. na, szal kiváncsi lettem mi ment benn tönkre úgyhogy ma szétbontottam. eléggé bevolt rohadva és szerszámom is csak shimanohoz van úgyhogy beleflexeltem, mert mindig érdekelt,hogy milyen egy racsni belseje ennek az agynak meg már úgyis mindegy volt. amúgy csapágy golyók épek voltak benne, csak éppen a négy kalapácsból kettõ darabokra volt törve. ettõl szorult meg. végül is ha akkor szét lehetett volna szedni (de még boltba se tudták), akkor csak kikellett volna szedni a törött darabokat és összerakni. egy darabig jó lett volna az 2 kalapáccsal is. (legalábbis asszem ezeket hívják kalapácsnak, ezekkel reteszel az agy egy körülfordulás alatt 16*a kalapácsok számával, és ezektõl lesz egy bringa szabadonfutó, de lehet rosszul tudom. viszont a kilincseket nem vágom melyikek, mer elvileg az is van benne)

na mind1, erre már nagyon régóte kiváncsi voltam és most örülök :)

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

xenium:
Vegyél 3db Dirt-öt meg egy zöld pólót 3font-ért!
A legújabb Dirt-ben van hozzá kupon. Asszem máshogyan nem is lehet ilyen kedvezményesen megvenni...

Bezabáltunk, kicsit bebasztunk, és egy csomót nyertem Uno-ban... :D

Benézek akkor egy újságoshoz, az ilyen dolgokat nagyon hamar elkapkodják, lehet nem lesz szerencsém. :)
Szép estét mára is!
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
délutáni kutyázás/túra?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
csináltam egy ilyet
myspace.com/intergalaktikusbetyar

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ábõbõõ

legend szért még übereli a kora autókat..

bár egy öreg v8s camaro...vagy valami hátsókerekes szörny...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
xenium:
Vegyél 3db Dirt-öt meg egy zöld pólót 3font-ért!
A legújabb Dirt-ben van hozzá kupon. Asszem máshogyan nem is lehet ilyen kedvezményesen megvenni...

Bezabáltunk, kicsit bebasztunk, és egy csomót nyertem Uno-ban... :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Szép jó estét mindenkinek ott Pécsen! Persze FR országban is!
Nem volt netem otthonlétem utolsó két hete alatt, de már van, de már kinn kell lennem megint!
Szóval jól fárasztok mindenkit a beirkálásaimmal! :)
Lord nekem Juicy5 van, de nem tudod most megnyomkodni, esetleg október végén!
Itt süt a nap és meleg van. Kár, mert dolgozni kell.
Sei, soku Si.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
a kocsi nem dob fel, de az, hogy egy ilyen dögös csaj vezet egy akkora kocsit az igen :D

http://totalcar.hu/tesztek/legend91/

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
hát ja, a lecsó szar még mindig, de a telót elfogadnám.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
tavis helyett nem is lenne rosz... ;)

gmail nekem ost befosott

de a logot nézd meg h átment-e

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Szóval azt kapom szülinapomra, és nem az RC2-t??? Morcos lennék, dehát ajándék lónak...
Köszönöm szépen! :D

...és a lecsót nem is szereted....:-)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Hihi! Ez egy kicsit lecsó, de fasza egy villa!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

És itt figyel egy 36 Van R is, bár csak átutazóban van. Ha melléteszem a Travist, akkor nagyjából egyeznek a dimenzióik, leszámítva az 1 centit a FOX javára.

Szóval azt kapom szülinapomra, és nem az RC2-t??? Morcos lennék, dehát ajándék lónak...
Köszönöm szépen! :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Megérkezett a pólóm, én is kõkemény zõdet kaptam.

És itt figyel egy 36 Van R is, bár csak átutazóban van. Ha melléteszem a Travist, akkor nagyjából egyeznek a dimenzióik, leszámítva az 1 centit a FOX javára.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
http://videa.hu/play...NmNYdfg4RT8PS0P

ez dúrva, nem KIKA

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

Ja, és ma azt hittem, hogy 10kor tájékoztató lesz. De az csak jövõ héten lesz. Mert akkor van szeptember 14-e... Báh. Jól benéztem.

Elõre dolgozol már, mi? Nagyon jó munkás vagy:D!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nyomizni a buzik szoktak.

Ma reggel összefutottam Shoshival. Bár mondjuk ez a házuktól 400m-re nem nagy szám :D

Tegnap este hozott a gyorsposta egy Drift III címû kalandfilmet. Kerékpáros banditák menekülnek benne lefelé a hegyrõl. A Hegyi Sámuel a fõhõs. Az nagyon tud menekülni. Sajnos a DVD-rõl hiányzik pár extra. Valószínû ez az olcsó hús leve miatt van. Pedig pár sisakkamerás felvétel lett volna. Például Sámuel menekülését követhettük volna végig...

Ja, és ma azt hittem, hogy 10kor tájékoztató lesz. De az csak jövõ héten lesz. Mert akkor van szeptember 14-e... Báh. Jól benéztem.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök