Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. szeptember 12. - 07:58
Írta 2007. szeptember 12. - 00:16
kész a szkott
elemtnem sztrítelni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. szeptember 11. - 23:40
Írta 2007. szeptember 11. - 23:12
Nincs véletlenül valakinek 2db V-fék tüskéje?? (az a menetes pöcs, amire a V-féket szerelik)
Néhány sörért elcserélném!
Köszi!
Cs.
20/204-2360
Írta 2007. szeptember 11. - 20:09
ehehehe.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas nehéz albérletet találni. szopok, hogy ugy mondjam.
Megvan már, hogy 20-án megyek haza BMFT tali lesz, de be kell vezetni hozzánk a gázt és gödröt kell ásni, ugyhogy ások majd helyette. Amugy minden király!
Magoo nekem is megjött a kedvem a kocsimosáshoz.
Milyen jó, hogy van HSPDA itt a kocsmában.
Írta 2007. szeptember 11. - 16:10
Csütörtökön föl kell mennem Pestre, ha kell valakinek valami, szóljon, de telefonon, mert most megint nem lesz netem. Aztán remélem jövõ hétre elkészül a kéróm és akkor fixen tudok majd netezni végre!
Zombulás meg azért van, mert tegnap kifingtam és hajnalban már kellett menni gyógy-pancsolni. Szal ezért volt, de most majd megírom a Váradi új CD-t és akkor jöhet az általad leírt állapot...
NaCsá!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. szeptember 11. - 14:45
pl.:
This is the last time I work crowd control for you guys. = Ez az utolsó, hogy az irányításotok alatt dolgozom.
Mivan???
A filmben az van, hogy a csávó aki ezt mondja tartja vissza a tömeget rendõrként.
Káosz! Áááá, nem akarok fordítani!
Még durvább:
Keep that. = Tedd azt le.
befosok.
Írta 2007. szeptember 11. - 14:20
Tomy náthára sok sex kell. ennyi
még jó, hogy tegnep nem mostam kocsit. pedig ettõl megjött a kedvem:
http://www.jennissec...ash/pics/02.jpg
Írta 2007. szeptember 11. - 13:13
Bár lehet, hogy a Jókai utcai boltban is emeltek árat...
Ja és a vásárcsarnok elõtt üldödélve láttam a kokkk-ot is. Nem értem, miért nem lehúzott ablakkal, és dupci-dupci hanggal gurult el csajokat stírölve
Csak néz elõre, mint egy hülye.
Írta 2007. szeptember 11. - 12:25
marad a travis,kell a ráknak a Ti-Ni boxxer
de bazdmeg nem ilyenkor akar minden hülye lakást nézni...
agyam ledbom rajtuk,vagy minden egyszerre odaviszem,egyezzenek meg kinek kell jobban
Kokka,gyógyújjá,mer úgy el vagy amradva hogy lassa Emil státuszba kerülsz
-asszem ezért jövök egy sörrel-
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. szeptember 11. - 11:21
Írta 2007. szeptember 11. - 11:12
Hamar el megy az az idõ, azért kitartást! Hehe nekem is 6 hetem van még a bringáig.
Le is kell lépnem, mert korog a gyomrom.
Üdv.
Írta 2007. szeptember 11. - 10:33
Shoshinak jó utat és kapja be, hogy nézi megint élõben a versenyt!
Elvileg pár hónap múlva bringázhatok. Ez a kettõ és fél is pikk-pakk eltelt, szal nemsokára jövök!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. szeptember 11. - 10:30
Írta 2007. szeptember 11. - 10:29
Most legalább visszakaptad a gecizéseidet...buta selyemmajom reggel 5kor bejött utánam a slozira én meg majdnem frász kaptam
Írta 2007. szeptember 11. - 09:39
Magoo,mióta vársz a cuccokra?
09.06.-án rendeltem. egy sram x7 elsõ váltó és egy x7 váltókar miatt várok, többi már megvan. csak a váltókar piros kosaras. beszélten velük, azt mondták, hogy a forgalmazó mindig másnapra igéri, de nem hozzák, pedig már többször is megrendelték. szóval ez elvileg nem az ebike-osok sara.
buta selyemmajom reggel 5kor bejött utánam a slozira én meg majdnem frász kaptam
nem tudom, hogy a gyógyszer miatt vagy azért mert 2hete nem voltam h1en de javult a térdem
Írta 2007. szeptember 11. - 00:42
Írta 2007. szeptember 10. - 22:16
Írta 2007. szeptember 10. - 22:13
Pécsen így mondják, na.
Most megint felhívod a figyelmemet arra, hogy milyen messze is lakok a belvárostól?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. szeptember 10. - 21:51
Aktuális civil

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére