Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
asszem nem fogok helikopterrel járni...

nem tudjátok hogy az okmányirodás ügyintézés lakcímhez van-e kötve?
tehát pl szentlõrincen ahol másnapra kapok idõpontot is felvehetem,vagy ki kell várni pécsen a 27.ét...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

így néz ki
http://www.flickr.co...65@N00/?saved=1

Köcce a boldogságokat!!! Tommy így utólag net hiányában neked is!!!

Marinnyo--de te most visszatértél oda, ahonnan indúltál:-) (PánytyaScott)--szépgép!

A McRae hírtõl teljesen lefagytam--dúrva(tiszta terror)

Akkoráát de akkoráát SZALONNÁTSÜTÖTTÜNK!!! Azok a hazai ízek:-)

Kokkk--talán karácsonykor, de nem biztos--a lábadra meg nyojál LOCTÍTÉT meg DUCKTÁPÉT:-)

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts
Mindenkinek minden jót akinek mostanában volt / van / lesz.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah, szegény. Voltak nagy fánok rally-n, aztán már ott elterjedt a hír, még délelõtt.

Valami elmozdulhatott, mert gáz van a lábammal, egy idõre fel is függesztették a rehabot. Nincs örülés...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
http://index.hu/sport/raedead0916/

R.I.P.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Vazze, tényleg!!! Tibur, neked is jóságokat! ;) Gyere már haza lassan...

A jobb oldali: Napkinné. :D De enm tudom, hogy aktuális-e a kérdés.

Jaja, pont olyan Dallasos volt, de azért tetszett, csak ugye megint az ötlet nem rossz, csak a megvalósítás elmélete járt gyerekcipõben...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
http://forum.bikemag...&postcount=5567

oldboj lesz mindjárt a kettsen

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Óh,ég az arcom! Tomi,Tibi bódogat!

Masszívan várjuk a pizzát! Nyami-nyami!
Vótunk állatkertben, az oroszlán zabált valami féldisznót! Kata majdnem ráélépett egy anakonda méretü siklóra,meg megharapta az ujját egy makimajom!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Kookkenet,ne elpõdjmeg ha szar lsz a film...mint a Dallasban mikor a bobi felébredt hogy mégse halt meg....

Tag jól mozog,de van köztünk ~25 kiló,úgy már más ám...hheeh
jó Attuséknál aludni,beköltözök :D

hajtás marad amig egy olyan xt nem találok ami árban is meg minden.kerkebõl nem kell nehezebb,az elsõ 5!! éves a hátsó meg nem,de ez igy is lélektani határ nálam hogy 600g os...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jaja, Tibinek is érjen bokáig!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Vazze, most esik le,hogy Tibinek akkor van a szülinapja,mikor a Tomynak :D
Úgyhogy akkó Tibinek is boldogat! :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
nah

gyalogoltunk egy jót, Mazsola a szokottnál egy kicsit talán tisztább maradt.

estére pedig telószerelést tervezek. olajat is kéne vennem, mert elég sokat kifosott. de elõbb meg kell találnom, hogy pontosan honnan.

a rajzás pontosan merre fog menni? azt látom, hogy tv toronytól van a start, de onnan hova merre?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Én is boldogat a rangidõsnek ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Adjisten!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!

Tegnap eléggé jól sikerült a szüret. Fõleg a mulatságos része. Még Tecánál is voltunk. :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hüppp, tényleg, jóságot Tominak!!! ;)

Na, néztünk kis rally-t. Mondjuk elég sokat kellett várni, mire láttam 5db WRC-t, de azért az eléggé megérte, amég elhúztak...

Este mozi. Megnézzük a Next-et. Akinek inge, vegye is fel!

Márinnyó, végre egy fasza gép! Igyekezz ezt nem szétgányolni, vegyél bele rendes kereket, meg hajtást! És csinálj valamit a rugóstaggal! Vagy a teló mozog túl szépen? :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Bódodsád!!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Hello mindenkinek,

Boldogat Tomidny!

Autósok meg nem bírnak magukkal?

Kezd hiányozni a bringázás, jó lenne egyet csapatni :(
Sei, soku Si.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
így néz ki
http://www.flickr.co...65@N00/?saved=1

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na voltunk egy laza tornyot.
dömörkapu után lefelé a telóm elkezdte nyomni az olajat a jobb szár tetején. még a láncvillára is jutott...most kicsit necces a csillapítása. :(

amúgy jót mentünk, fasza bringázós túrázós idõ van.

most fölm1ek kutyázni csajommal.

szasztok

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
õõõõõ nm tudom mirõl bszsZ:

votlam tegnap tekerni jó vót,anyira nagyon együtt van most a gép hogy tetszik :))

rali valahol orfûn van...

csináltam egy jópár képet este városban és nem tudom hová tegyem õket fel,kéne vlami rendes galéria...

köszi a köszönnövilót,megörzés egyebekre

viszanéztema z elmult hónap pulzusméréseit és 41volt a legalcsoanyabb az átlag 57 és a maximális 72 volt...
voltam bringán is,na akkor felment 191ig :)