Meg még egy pici fog is esni.
De hétvégén jó idõ lesz
Ma voltam az okmányirodában. És nagyon utálom a számítógépre rögzített adatokat! Na mindegy.
Magoo:
Igen, tévedsz. Nem ér ki a Kis-rétre!
A szánkópályán halad végig a verseny, majd a Dömörkapu irányában a vízmû-dombos leágazó után balra le a nagy kanyarban, és egyenesen az útkeresztezõdésig (a Kis-rétre vezetõ turitsautat keresztezi ez az út, amin jössz) Na ott van a cél, majd az erdészeti széles kocsiúton kigurulás Dömörkapuhoz a felszállításhoz, és a Versenyközponthoz.

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
na csak feljutottam ma még toronyig,vagy a villa mozog túl jól vagy a tag nem
ûHát én például a 150-et még sosem léptem túl, pedig a 130as sebességkorlátozás túllépését csak 160 felett büntetik...
Sõt legtöbbször 130-140 körül megyek. De én egy ilyen rendes ember vagyok
Ja, és a M1-M7 közös bevezetõ szakaszán 100-as korlátozás van...