Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na mi van?

mindenki bealudt ebbe az idõbe?

én még mindig fölmennék csapatni, ha nem esik a csúl.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
hóhó dáwnhill:):) az nem az én sportom de szeretem nézni:)
a mecsek újra szedi az áldozatait mint a multkor?

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
kösz!!!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

errõl a részingrõl (minek a plaktáját szurtátok be) bõvebb infót hol találok?

Pl:
Feltöltött kép
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
errõl a részingrõl (minek a plaktáját szurtátok be) bõvebb infót hol találok?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Magoo:
Igen, tévedsz. Nem ér ki a Kis-rétre!
A szánkópályán halad végig a verseny, majd a Dömörkapu irányában a vízmû-dombos leágazó után balra le a nagy kanyarban, és egyenesen az útkeresztezõdésig (a Kis-rétre vezetõ turitsautat keresztezi ez az út, amin jössz) Na ott van a cél, majd az erdészeti széles kocsiúton kigurulás Dömörkapuhoz a felszállításhoz, és a Versenyközponthoz.

nah most már értem, mi a hidegkúti forrásnál jukattunk ki. akkor végül is jó fele mentünk csak túlmentünk.

kész lett a bringám :) fasza lett.

ma késõn jöttem haza,de holnap szivesen jönnék körülnézni 4 után

egy birka yaris-os megfordult elõttem az árkádos kocsibejárat után a rendõrség elõtti részen és megállt keresztbe mer jöttek szembe én meg majdnem oldalbaszedtem....hirtelen azt se tudtam honnan került oda elém...

tényleg sok a felújítás (?), reggel az elkerülõn mentem pécs-nagyárpád fele, mer az iparin jelzõlámpa, a 6oson meg lezárás van ugye, de ott se volt jobb. ugyanúgy megkellett álni, mert mindenki arra kerül és bedugul... legközelebb elm1ek árpádtetõ fele le kórháztérig az lesz a vége, lehet, hogy nem gyorsabb de legalább nem kell megállni meg gyökketõvel menni

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, azt tudtátok, hogy itt is építenek metrót?
bár a nyomvonal kicsit össze-vissza lesz, és kicsit szûkösek lesznek az állomások, de ellenben lezártak miattuk egy csomó utat. Zsolnay út, Mohácsi út, Tüskésréti út. Ja, és persze a Zsolnay szobor. Ez már 4 állomás! Tök jó :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Magoo:
Igen, tévedsz. Nem ér ki a Kis-rétre!
A szánkópályán halad végig a verseny, majd a Dömörkapu irányában a vízmû-dombos leágazó után balra le a nagy kanyarban, és egyenesen az útkeresztezõdésig (a Kis-rétre vezetõ turitsautat keresztezi ez az út, amin jössz) Na ott van a cél, majd az erdészeti széles kocsiúton kigurulás Dömörkapuhoz a felszállításhoz, és a Versenyközponthoz.

Újra a térkép:
Feltöltött kép

Kb. 16:00 körül felmegyek egy kicsit körülnézni, rájdolni! Ha valaki jönne, akkor csippantson!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
tök szép lett a plakát! :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
szerintemakkor kapdbe jóreggelt :D

trabant kell ide vazze.az 40nél olyan vezetési élményt ad mint még más semi
állandó para hogy a virsli? spagetti gumik mit bírnak,a fékek úgy fognak mintha egy csupor mézbe hajtanék,a motornak olyan tartalékai vannak hogy sose gondolkdsz elõzésen,mert amennyit visza kéne váltani,anniy fokoazt nincs...

na go to wörk
várom bent a cuccot

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
én 150el szoktam menni m7-en, persze elõzéseknél néha 170 de utána visszaállok. egyszer volt már 200 is, persze csak rövid ideig pedig a kocsi még ment volna, de mertem tovább hátha vki elém jön és akkor vége. ebbe még se abs se esp se lágzság. azért egyszer ki kell próbálni mennyit bír az autó és ez szerintem mindenkinek piszkálja a csõrét, csak az a baj, hogy sokan mindig úgy mennek és nem csak autópályán (pedig ott se kéne). a mai autókkal pedig már alig érzed a sebességet. fõleg egy középkategóriás autóban már (passat, mondeo, vectra) 150-160 olyan mint a 80 grószfaterom 205ös peugeotjával. és akkor milyen lehet egy 7es bömbivel...vagy a sportkocsikkal...

én úgy tudom, hogy nem m1 szánkópályán a rajzás, vasárnap lementünk a pályán viszont a végét pontosan nem értem hol megy, de úgy tudom kisrétre lyukad ki. szóval az a lényeg, hogy majd írnak az illetékesek, mert az ilyesmiben gyakran tévedek ;)

imperátornak meg benne van a száma a telefonkönyvben, föl kell hívni és megmondják meddig vannak nyitva.

na csak feljutottam ma még toronyig,vagy a villa mozog túl jól vagy a tag nem

szerintem akkor cserélj vázat :D ;)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
passsz 1ig talán...

na csak feljutottam ma még toronyig,vagy a villa mozog túl jól vagy a tag nem :)

vékony dugóskulcs fejet hol adnak?
amivel a kamrát lehet állítani..

ez a kemény nem a shelby

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
sos
szombaton az imperátor meddig van nyitva?
sûrgõsen deore hátsó kónuszra lenne szükségem:|:|

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
lány versenyzõ kb mennyi lesz?lehet indul egyik ismerõsöm :D
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Okádás betelefonálós mûsorban :D
Amúgy svéd a csaj, és a menstruációra fogja a dolgot...
Érdekes mindenesetre.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

I3aI3

I3aI3

vendég

• fórumtag
  • 257 posts
Estét!

Valóban a szánkópályán fog történni a rajzááás?h-h?Erdészet így engedélyezi?
:S
Szesz nélkül nincs Rock'N'Roll !!! :koncert:

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Újabb hírek MATTI LEHIKOINEN-rõl
Szar lehet úgy hányni, hogy nem mozgathatod a hátad...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jójó, hát nem megy, cserébe olcsóért megy. Bár ha belegondolok, hogy egy mai jobb TDI motor is kb. ugyanennyit eszik, és jobban megy, akkor persze izé...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Hát én például a 150-et még sosem léptem túl, pedig a 130as sebességkorlátozás túllépését csak 160 felett büntetik...
Sõt legtöbbször 130-140 körül megyek. De én egy ilyen rendes ember vagyok :D
Ja, és a M1-M7 közös bevezetõ szakaszán 100-as korlátozás van...

û

ja mert többel nem megy:-)) ok csak poénkodtam:-)

Albertfishmarinnyó--milyen és hol van az a videjó???

Edit: megvan, Lehel belinkelte

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
100as korlátozás van, de senki nem tartja be. Sõt, ahogy elhagyjuk a budaörsi Tesco-t, ott meg 70es.. és mégis mindenki tolja neki. Aztán, legutóbb a városban a villamosról láttam egy csávót, aki vezetés közben egyik kezében telefonnal, másikban egy szendviccsel volt látható, és nem volt bekötve. Gondolom õ is szörnyülködik az index.hu-t olvasva, hogy milyen állatok vannak. Viszonyítás kérdése... ahogy az is, amit tegnap láttam, egy csajszi keresett vmit a táskájában ugyancsak vezetés közben (sofõrként), a villamos mellett jött, és ahogy levette a szemét az útról, tényleg megtett kb. 20-30 métert 'vakon', sokat szajkózzák ezeket, de így látni elég érdekes.

Amúgy én se szoktam 140 felett menni, mert akkor már 3500-at forog a motor, sokat fogyaszt és hangos :)