Amúgy én se szoktam 140 felett menni, mert akkor már 3500-at forog a motor, sokat fogyaszt és hangos
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. szeptember 25. - 13:24
Amúgy én se szoktam 140 felett menni, mert akkor már 3500-at forog a motor, sokat fogyaszt és hangos
Írta 2007. szeptember 25. - 13:14
Sõt legtöbbször 130-140 körül megyek. De én egy ilyen rendes ember vagyok
Ja, és a M1-M7 közös bevezetõ szakaszán 100-as korlátozás van...
Írta 2007. szeptember 25. - 13:08
Írta 2007. szeptember 25. - 12:40
De azért te is ideges lennél, ha a gyereked is ott ülne a kocsiban (vagy még anélkül is) és ezek az ökrök ott nyomnák melletted
Az oké, hogy valaki ideges, de nem hagynék bentégni senkit sem sehol, fõleg nem ilyen szöveges körítéssel. Ha meg ilyenem lenne, legalább magamban tartanám, mert ezt akárhogy nézem, segítségnyújtás elmulasztása. A rendszeres elsõsegélynyújtó szöveg meg baromság. Egy ember az életében vajon hányszor érkezik elsõnek egy balesethez? (Amit hozzáteszem valaki biztos, hogy megintcsak okozott. Nembaj, egyel kevesebb emberrel kell foglalkozni.)
Ha indenkit, aki fasz és hibázott/veszélyeztetett másokat kinyírnánk, akkor a fél világ halott lenne. (Sztem mi is.)
Valaki tekerni ma 5 körül?
Aktuális civil
Írta 2007. szeptember 25. - 11:27
na minyá itt a vörseny
na kéne mennem a zirodába is..
állásinterjúk vannak és mivel sok kan van,csak csajokat veszünk fel és csak fényképes önéletrajzal lehet jelentkezni
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. szeptember 25. - 10:25
Írta 2007. szeptember 25. - 10:16
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. szeptember 25. - 10:08
mivel csütörtökig nincs bringám, most lemosom a kocsit, had essen az esõ. így legalább ti sem mehettek bringázni
de 7végére jó idõt mondanak, úgyhogy rajzhatunk másodszor is!
bazz selyemmajom elengedett egy sunyi laposat! bö
Írta 2007. szeptember 25. - 09:25
szerintem anyira magyar dolog ez...
az állandó göcsölés,meg a másikra fújás hogy búú neki honnan van és nekem mért nincs...
különben is dögöljön már meg benne...
ház,autó bármire igaz ez...
ezért vagyunk ilyen fos ország,mert ilyenek az emberek...
Köcsögországos jóreggelt!!
De azért te is ideges lennél, ha a gyereked is ott ülne a kocsiban (vagy még anélkül is) és ezek az ökrök ott nyomnák melletted--ha annyi pénze van menjen a Hungaroringre vagy a k#&@va annyába!
Itt is köcsögök, de mégis mûködik valahogy az ország....
Írta 2007. szeptember 25. - 01:25
az állandó göcsölés,meg a másikra fújás hogy búú neki honnan van és nekem mért nincs...
különben is dögöljön már meg benne...
ház,autó bármire igaz ez...
ezért vagyunk ilyen fos ország,mert ilyenek az emberek...
Írta 2007. szeptember 24. - 22:21
idézem:
Az orrunk elõtt történt. A barátom mondja, hogy "úristen, ezt nézd meg", és már abban a pillanatban elsöpört a Porshe, szorosan utána a Lamborghini kb. 300 km-es sebességgel. Látszott hogy verseny van úgymond, úgyhogy barátom automatikusan levette a lábát a gázról, a tenyere tök vizes lett. Látszottak a hátsó lámpáik ahogy elszáguldottak, hogy cikáznak az autók között, jobbra-balra ficánkoltak a kis fények, mi meg elhûlve néztünk, hogy mi lesz ebbõl, majd egy füst, robbanás, és mint egy akciófilmben, hatalmas lángok. Mindez a másodpercek töredéke alatt, egyszóval mire a külsõ sávban landolt a két ripityára tört nagy lángokkal égõ autó, akkorra értünk oda (mondom, ezek másodpercek voltak), már az elõttünk lévõk is lassan haladva a szilánkokon, törmelékeken folyamatosan, megállás nélkül mentek el mellettük.. Amikor láttuk mi történt, megállaptottunk, hogy ezekhez a rohadék állatokhoz mi sem állunk meg (egyébként rendszeres elsõsegélynyújtó vagyok az utakon, de ebben egyértelmûen egy mp. alatt megállapodtunk, hogy most nem - ide juttatott a sok állat, mert embernek ezeket nem nevezném), hozzáteszem, az elõttünk haladó összes autó igy cselekedett. Tekintettel arra, hogy két ilyen nagy teljestményü autó lángolt, még annak is meg volt a veszélye, hogy felrobbannak. Csodával határos módon csak õk ketten törték össze egymást, nem volt vétlen áldozata a száguldásuknak. Amikor a kocsikhoz értünk, láttuk, hogy ott volt egy 10 méterre az esettõl a leálló sávban egy rendõrautó, lehet, hogy már le voltak drótozva, és várták õket, mert gondolom, ezt a halálvágtát korábban kezdhették, és lóhalálában rohantak a rendõrök a két kocsihoz. Nekik köszönhetik a rongyos élteüket, hogy nem égtek ott azonnal porrá. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ezek után még innen két élõ embert lehet kiszedni a roncsokból. Emberek, óvatosan, egyre több az ilyen felelõtlen, agressziv állatt közöttünk, fittyet hányva a társadalom normális, jogkövetõ tagjaira. Marginálisan megjegyezném, hogy sikerült nekik 10 mp alatt kb. 80 milliós értéket lenullázniuk, azaz 8 normális fiatal házaspár lakásának értékét. Valami ebben az országban nagyon nincsen rendben, ez egyre jobban kitûnik, és legfõképpen mindezt az utakon lehet érezni.
Írta 2007. szeptember 24. - 20:56
Írta 2007. szeptember 24. - 16:42
valami kerékpár a héten?normális idõben úgy néz ki fel sem tudok jutni,csak ha már szürkül...
Írta 2007. szeptember 24. - 14:11
tegnap 1 óráig húztam csavartam hajlítottam satuba a hváltómat mire mindenhova felváltott, persz tökéletes már nem lesz. egynél többet még így sem tud egyszerre fölváltani, mert akkor megszorul a lánc...ezt még megcsinálom.
felni meg kuka, illesztésnél kicsit szétjött és kb 1cm-es tojás van benne...
mivel az agy is már régi (még Tomytól van 3 sörért
http://ebike.hu/imag...0003384_001.jpg
csütörtökre kész
Írta 2007. szeptember 24. - 10:54
Én ma reggel ebbe a blog bejegyzésbe futottam bele. Most meg azt se tudom mit csináljak. Folyik a nyálam, sehol egy kolbász, az ebéd meg messze...
BSZJB!!! ebbbe nem kellett volna belenézzek!!!
Írta 2007. szeptember 24. - 10:48
Írta 2007. szeptember 24. - 10:22
én egy baszomnagy sajtos bágettbe futottam bele...
...azt itt sajnos nem ismerik--csak külön a bagettet, és külön a sajtot:-) ..idddióták hehe
Írta 2007. szeptember 24. - 10:14
Írta 2007. szeptember 24. - 08:43
Tegnap Párizsban mi is belefutottunk 1 görkoris CM-be--10millió csak görkoris!!!(kb.)
Írta 2007. szeptember 23. - 23:22
amúgy ide is: http://picasaweb.goo...edBullMetroRide

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére