Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tegnap már ittam forraltbort:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

:D

én sem értem... na mindegy ..

ma munkanap van,ugye? :D

Francijjáéknál nem:-)

Itt hatalmas döglészabáláspiálás:-)

Zap: mi az a sör?nem érteni...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Állitólag van aki dolgozik...

Én kicsit megpiszkáltam a fékjeimet (hátul légtelenítés, elöl csak utántöltés), és most akár lehetne is menni bringázni.

De helyette inkább iszok sok teát.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D

én sem értem... na mindegy ..

ma munkanap van,ugye? :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

j. hétvégére nincs az ország egyetlen vellnesz hoteljében sem hely...

hát pedig az élõk a temetõbe mennek. Tudtam mindig, hogy nem csak ennyi az egész! :D

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Jóreggelt. Igaz, hogy csak tegnap regisztráltam, de úgy érzem, hogy itt a helyem...

Üdv itt!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Gasy

Gasy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
én tegnap elmentem dhzni, de olyan nagy sár volt, hogy az nem is igaz. Nem az volt a fõ bajom, hanem, hogy egy hülye dzsippes elõttem felszántotta a pályát és így szinte úgy csúszott mint a tükörjégen.:lol1:

Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
örülök hogy nem csak nálunk zajlik az élet :)

j. hétvégére nincs az ország egyetlen vellnesz hoteljében sem hely...

bringa...hm..itt a rugóstagom a postán ...

http://forum.bikemag...5217#post645217
lenyúljáákk!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Vettünk tegnap porszívót, mert bedöglött a régi. Kis szaros, de direkt a nagyobb szívásteljesítményt néztem (400W ez) és úgy szív, hogy nem lehet vele a gép körül porszívózni, mert kirángatja a vezetékeket :D

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Zappp 2 kataflán azt irány a hegy, én is ezt szoktam ;) aztán másnap sokkal szarabb lesz :D

én meg beszedtem az uccsó térdgyógyszerem :) aztán 2 hónap múlva vissza kell mennem megmutanti és majd megmondják mi a pálya, de sokkal jobb let tõle az biztos.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hülye punnyadékok vagytok! :D TK jó volt nagyon! Csak éppen most nem jó az este miatt... :(:)

Zapat, detto, csak ugye a lábammal. Rehabozhatunk együtt majd, csak nincs az országban normális kormány. Majd tavasszal. Ejjj...

Még pakolás ezerrel, jól halad a kis kéró, meg kéne festeni is ezt-azt, de most nincs hozzá kedvem, aztán döglés és este Villány. Öltönyöshányás! :D Lenne... Ha nem kéne vezetnem. De ha idõben érünk vissza és mentek, akkor benézek Trafikba!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Ja, jó lenne, de kb. két hete ma nem fáj elõször a derekam, én szerintem még pihentetem, aztán lassan elkezdem megint óvatosan. Nem kéne még jobban szétcsesznem ebben az idõben, pedig minden egyéb testrészem üvölt a bringázásért....

Aktuális civil

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
napot

jó lenne ma hegyikerékpározódni, mer már 1 hete nem voltam a szar idõ miatt és utálom itthon baszni a rezet.

nem lett még kész a sonym és már nagyon hiányzik, jó lenne ha ma mondanának vmit, hogy wtf.

Kuszi tortijját csinál yesss :D

nna.

Gasy

Gasy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Jóreggelt. Igaz, hogy csak tegnap regisztráltam, de úgy érzem, hogy itt a helyem...

Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Yeti F.D.O. ;) :D

Majd egyszer együtt felnyitjuk ;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
ez kurvanagy :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Yeti F.D.O. ;) :D
thx Zsolo

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Kissbé már mondta hogy menjünk :D
beteg vagyok eléggé szal kisérõnek meg vigyázónak megyek :D

ez tetszettt:

Sallla:
"A hang sebességét a számítógép ajtótól való távolsága osztva a media player becsukásáhóz és a gatyád felhúzásáhóz szûkséges idõ amikór az anyád azt kiabálja, hogy "SZENT ISTEN MIT CSINÁLSZ?!" képlet adja meg"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Este?! Még kérdezed?! TK 2. party!!! Aminek volt 2 hete az elsõje és iszonyat jó volt. Kisbéékkel mi megyünk, meg szóltam Atusnak is, bár kicsit húzta a száját, de gyere már! Meg mindenki! Tényleg nagyon ütõs volt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
mi csináljak vele?!:D

este valami?