Zap: mi az a sör?nem érteni...
Olyan, mint a Santa Cruz F.R.O., csak ez Yeti F.D.O.
Official Yeti Racing sör vazze.
Zap: mi az a sör?nem érteni...
Aktuális civil
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
én sem értem... na mindegy ..
ma munkanap van,ugye?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
j. hétvégére nincs az ország egyetlen vellnesz hoteljében sem hely...
Aktuális civil
Jóreggelt. Igaz, hogy csak tegnap regisztráltam, de úgy érzem, hogy itt a helyem...
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?
Aktuális civil
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Aktuális civil
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.:bananadan
Hogy lehet ide userbart tenni?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.