Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2007. október 29. - 15:38

Ez ma úgy látszik tényleg szopós nap, mert nekem meg beszart a fotógépem, úgy totálmódon.
De ha a dobozára rá van írva, akkor verd az asztalt szerintem. Õk adták el.
Alapból parasztok, de szerintem ha kitartó vagy...
Aktuális civil
Írta 2007. október 29. - 15:27

Nincs benne semmilyen normális USB támogatás...
Van mindenféle buzerátoros módszer, de ezekkel elég jó eséllyel lehet hanyattvágni egy rendszert, és az összes szinte csak az angol win98-hoz jó. A magyart azt jól leszarja mindenki...
Elméletileg szokott lenni az ilyen eszközökhöz itt-ott driver, de ehhez pontos típusra, számokra, anyámkínjára van szükség. És még akkor se biztos, hogy van ahhoz a típushoz cucc. És akkor jön a vadászat a hasonló sorozatszámú termékek között. És miután a 10-et is felraktad behal a win...
Írta 2007. október 29. - 15:10

TP-comp-ba meg vettem egy usb-s kártyaolvasót csajomnak, de nem mûködik win98 alatt (pedig rá van írva), mert nincs hozzá driver. neten se találtunk sehol. felhívtam TP-comp-ot, hogy adjanak hozzá drivert, erre a csávó aszonta, hogy minek használok win98-at, és ezt kb olyan hangsúllyal, mintha nem lenne mosógépem és patakban mosnám a ruháimat...persze vissza sem fizetik, mer õk ilyet nem mondtak, hogy mûködik win98 alatt. én meg azért nem kérdeztem, mert rá volt írva a dobozára...áááh..szopjanak le egy vödör vöröshangyát...
Írta 2007. október 29. - 13:48

Vicces. Bemutatkozok neki, erre kérdezi, hogy én vagyok-e a Mettyú haverja. Leesett kicsit az állam. Ráadásul eléggé be vagyok lassulva. Na mindegy.
Írta 2007. október 29. - 12:54

Ilyenkor jó az erdõben hurkagumival csúszni a nyálkás leveleken. Meg a bokrokról frissítõ harmat hullik a nyakadba, és az is jó.
Csak épp nem érek rá...és ez nem jó.
Írta 2007. október 29. - 11:59

jó is aszfalton felkúszni bárhová
téli alapozó edzések leszenek úgy tûnik,páran már vagyunk,ha valakinek ingerencia van szóljon..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. október 29. - 11:49

talán ma még érdemes fölmenni egyet kerekezni mer délutánra nem mondanak esõt, de holnapra már igen. lehet, hogy fölegyek a városi géppel toronyra betonozni

Mazsolka tüzel, úgyhogy figyelni kell nehogy bejöjjenek és teliberakják. tegnap Tomy is kerítésen belül volt már, de idõbe észrevettük

selyemmajom meg Kuszié
Írta 2007. október 29. - 10:32

Írta 2007. október 29. - 10:28

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. október 29. - 10:26

És kormány sincs. Bár nem ilyen idõben szeretnék elõször gurulni.
Selyemmajom???
Atus, narancs nem játszik. Ugye az egységes géppark, meg az Intense az piros. Ami még szóba jöhet, az a fehér, vagy a polír. De a piros mellett 2 érv szól. Meglátás...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. október 29. - 10:01

Tegnap találtunk itt 100km-re egy 420m-es dombot. Akkorát túráztunk rajta, hogy még most is lefosom a bokám mint a selyemmajom:-))
Itt 18-kor sötétedik:-)
Zap: mindegy, a másikról (sör)sem tudtam
Írta 2007. október 28. - 22:39

Írta 2007. október 28. - 21:26

voltam ma intersportba, 5200ér tök jó alsó-felsõ aláöltözõs ruha van. lehet beújítok egyet télre.
buta selyemmajom meg belefosott a kádba...
Írta 2007. október 28. - 18:28

Vazze, bár hajnali fél 4-kor értem haza, simán vittem volna bárinek bármit, de ugye mondtam, hogy TELEFONON!!!
Így baszhatjátok...
Viszont jó, hogy nem aludtam fönt, mert most engem is biztos feltartanának, vagy lelöknének a hídról!
Jah, és lehet, hogy mégsem 6.6 SS lesz. Az legyen Shoshinak mindenes. Mivel DH-ra van Socom, ez lenne jó ugrálni:
Nagggyon durva! De milyen színûben nézne ez ki jól?
Atus, itt a pumpád, meg a bákkárdid...
Kösssz Gecc! Királyul mûködik! Lehet jönni pumpálni, 1 fújás 200Ft!
Szerintem narancssárgában lenne a legtutibb!
Sötét van, de szar! Akkor most 7kor le kell feküdni aludni?
Írta 2007. október 28. - 18:06

Aktuális civil
Írta 2007. október 28. - 17:40

van pár ittohon és mindegyik nagyon csúnyán máshogy jár..vagy másik idõzónát mutat...
Írta 2007. október 28. - 16:04

Írta 2007. október 27. - 20:24

akkor is ha esik, csak mennyünk máá
Írta 2007. október 27. - 19:13

vicces hogy muterromal egy szoba távolságról a gmail cseten beszélünk...
Írta 2007. október 27. - 18:57

Zap: mi az a sör?nem érteni...
Olyan, mint a Santa Cruz F.R.O., csak ez Yeti F.D.O.

Official Yeti Racing sör vazze.
Aktuális civil