esõ nem volt,bizonyos körülményektõl eltekintve jóóóóó volt!!
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2007. november 18. - 17:30
esõ nem volt,bizonyos körülményektõl eltekintve jóóóóó volt!!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. november 18. - 15:59
Még jó, hogy nem mentem sehova.
Elég volt nekem mára a hólapátolás.
Írta 2007. november 18. - 15:16
Hóban bringa nagyon kéne!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. november 18. - 13:50
gondolkodm egy tornyot bringával,vagy inkább délutáni kutya...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2007. november 18. - 13:45
tecanál csatlakoznééék akkor....mikorra értek oda köbö?
Írta 2007. november 18. - 13:36
"idegenek" is csatlakozhatnak?
gyere
Az a baj, hogy Jakab-hegyre elég nehéz lesz feljutni. Szerintem.
nem baj bevállaljuk
Írta 2007. november 18. - 13:30
Nem a szaros hóval. Bázz.a szaroddal?
Hát ja, jól mennek a piacon az Octavia-k...bázz megbugáztak egy tûzoltó autót:
http://www.langlovag...irek/7877.shtml
Az a baj, hogy Jakab-hegyre elég nehéz lesz feljutni. Szerintem.most nálunk is faszán megmaradt, de egy kicsit mintha olvadna. na majd délután jakabhegyen
Írta 2007. november 18. - 12:53
"idegenek" is csatlakozhatnak?holnap is megyünk vszínû jakabhegyet. 1kor lónyál ha vki jönne.
Írta 2007. november 18. - 12:47
Írta 2007. november 18. - 11:40
Boccs a tegnap estéért, de kipurcantam. A 9-kor kezdõdõ filmbõl már nem láttam egy percet sem, pedig elõtte írtam Atusnak sms-t.
De reggel koránkelés, autózás, hókotrás, TV-torony, ... Délután szerintem fölmegyek kutyával is.
LL, ok, de ne gondolkozz annyit!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2007. november 18. - 11:26
Na most addig kell menni szánkózni, meg minden, amíg ide nem ér az esõ...
Asszem szarás után megdobálom a kutyám
a szaroddal?
bázz megbugáztak egy tûzoltó autót:
http://www.langlovag...irek/7877.shtml
most nálunk is faszán megmaradt, de egy kicsit mintha olvadna. na majd délután jakabhegyen
Írta 2007. november 18. - 11:12
Asszem szarás után megdobálom a kutyám
Írta 2007. november 18. - 00:36
Holnap reggelre lesz még +5cm, ahol eddig is megmaradt...
Ma jól esett a hóban kínlódni a gyors elõrehaladásért
Tubesrõl lefele, nagyon jó az a kis szerpentin. Remetétõl mondjuk a szerpentin az eléggé kihívás, de hát ezért bringázunk baszki!
Tecánál nem is volt sok sár. Lehetett menni az út mellett a havon, meg csomó helyen a faleveleken. Szóval fasza volt.
És annyira kifingottam, hogy alig bírok ülni is...
Írta 2007. november 17. - 21:06
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 17. - 20:34
Írta 2007. november 17. - 18:09
Voltunk fent kutyázni,gecirehóvan!!
Este valami?!
Valami lájt,fáradt vagyok.
Írta 2007. november 17. - 14:07
Buszos játék frankó!
Most meg kell takarítani. Bö.
És Ribacz mindjárt épít zenét a Partnerbe. Királyság lesz!
Írta 2007. november 17. - 11:58
Zenei CD-t szerintem csak kis specializált boltokban lesz érdemes venni. Ott is csak rendelésre... Amúgy az ABCD még elég jó kínálatot szokott tartani. De ez stílustól, keresettségtl is eléggé függ. Elméletileg a Ferencesek utcájában van a Mobidisc bolt, ahol rokker cuccokat, meg cd-ket árulnak. Na pl. róluk tudnám elképzelni, hogy hoznak be különlegességeket rendelésre.
Amúgy meg dalok.hu, vagy amazon.com, és mp3-ban letöltöd, aztán a többit tudja az összes új lejátszó...
köszi!
beprobálom õket majd.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. november 17. - 11:34
Írta 2007. november 17. - 01:58
1. feladat:
Integetéssel hívd fel magadra a figyelmet, hogy a sofõr felvegyen.
2. feladat:
Fuss a busz után, hátha éjfélkor pirosat kap valahol.
3. feladat:
Keress olyan megállót, ahol meg is áll a busz. Ne zavarjon, hogy a menetrend szerint olyan megállók (útvonal) van felsorolva, ami a valós megállóknak nem felel meg.
4. feladat:
Ne add fel!
5. feladat:
Ha sikerült feljutnod a buszra, tudakold meg, hol kellett volna megállnia az elõzõ busznak...
Izgalom, játék, kockázat! Utazzon ön is éjszakai járattal!
Figyelem! A játékot csak megfelelõ erõnléttel rendelkezõ állampolgárok játszhatják csak! Nem megfelelõ mennyiségû hurka, kolbász, és sör elfogyasztása esetén könnyen "game over" lehet eme rendkívül izgalamas játék vége.
Egyetek hurkát!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére