Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Update, update, Metzger-é jobban néz ki, Larry meg egy pöcs!!! Borral önti föl a motort, meg a cuccokat, hogy nem eresztenek-e és csak utána jön az olaj. Vagy nagyon szar bora van, vagy nagyobb pöcs, mint...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Update, update, faszom tudja hányadik már... :D

Napkin bügyköl, mint Mike Metzger és Larry Linkogle. Most megy a Discovery-n. Kész vannak. Metzger azt mondja, fasza cross motoros akart lenni, de véletlenül új kategóriát alkotott, aztán freestyle-os lett. :D Larry meg egy csilliárd hektáros szõlõ és narancsültetvény közepén él egy nem kicsi vityillóban és a mûhely a boros pince egy része, ahol kb annyi barrique hordó van, mint nálunk. Kéééész. Ja és a feleségét úgy ismerte meg, hogy be volt baszva, ment sztriptízbárba, aztán megtetszett neki és mondta, hogy ez szar meló, menjen vele haza. Jó nõ nagyon. Most õ is motorozik és néha egy nap alatt körbemotoroznak a birtokon. Ááááááááááááááá... A most épített egyedi motoraikat meg csak szimplán basszák meg! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bszb..hogy ne írjam le ami eszembe jutott rögtön!!!!!!!!!!! :)

voltam ma 3 Égertetõtõl tovább felfelé,majdnem alsó játszótér kört,istenes volt.mai gyúrást kihagyom..
tök jól megcsináltk a játszóteret fent,meg midnen fagyott,ropogott a föld meg a level ,jóó volt :)

Gabesz villája meg felháborító..

Kokkkka bszb,olyan leszel mind a frejtamás,mindig valami puccos helyre mész :D

Mangalicazsír meg kéne a hárémrá,hogy há bedzsalunk a szitibe,akkor legyen mint rája kenni,hogy a csájok mondhassák hogy, Há' de gizda vagy,az ányádúristenit..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Te, és ez akkor update hányas? Mer nem mindegy.

Napkin micsinált?

Egyébként meg ahova csajom megy ott rögtön kitör valami lázadás/robbantás. Õ a fõszervezõ sztem. Viva la Revolution!

Na én meg olyan 4 óra olvasás után már képet is tudok csinálni. :)
Egyébként GLS hozta, és kösz a gratulációkat, átadom feltétlen illetékes elvtársnak.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah és adag az 500/kiló, de asszem literes kiszerelésben van, ami meg több mint egy kiló, köbö másfél, de utánajárok, aztán infózok.

Tudatlanoknak: a mangalica jelenti a négylábon járó növényi zsírt, mert nem telített, hanem telítetlen zsírsavat tartalmaz, ami a wellness tomboló korában faszásnak számít... :D

Na, lassan elindulok Pestre. Bööö... Sok meló, rohanás lesz ezerrel, meg nem is Pest lesz, hanem Vác, Dunakanyar, Domonyvölgy Lázár lovastanya (övék a CBA), meg hasonlók, holnap meg amint lehet, rohanás haza...

Napkinnak gratula!!! ;)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ja és Tibur bszjb reggelt! Hát hülye vagy?! :D A prímõr borok az újborokat jelenti, amit Mártonnapkor avatnak és az nem felfújt dolog! Menj és igyál sokat, meg hozhatsz is egyet kettõt!!!!!

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Itt mindig lázadnak--ez a népség erre élvez esküszöm:-) Kigyújjtanak 1-2 kocsit és verik rá a fa&@ukat !

Zapat --aztán tekerjed ha már megvetted:-)

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,247 posts
á jó hogy itt vagytok a trollok már éhesek:D

egyébként a panaszkodik fényképezõ a tuti. ugyan ez van osztálytársamnak egy állat gép...jó képet csinál meg optikai képstabilizátoros nem valami gagyi digitális.

Franciaországban most nem valami lázadások vannak? a tv-be tegnap azt nyomatták.
http://images.netbag...0164618757.jpeg

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Van MetroRide beszámoló a Dirtben! És Sam Hill 0:57 az 1:04-en!

Áááá, miért árultad el? Most mi lesz a meglepetés otthon??? :D

Én egyik éjjel azt álmodtam, hogy a Dirtparkban rally verseny volt, és az ugratókon akkorákat repültek az autók...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Zap Gratula! Ügyes a posta is, ha az hozta:D!

Van MetroRide beszámoló a Dirtben! És Sam Hill 0:57 az 1:04-en!

Nekem is kell zsír! De mi az "egy adag"?

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Akkor egy adag mindjárt rendel. Mangalicazsír persze.

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ejjj, Zapat, nem rossz! A következõ olyan lesz, mint Zsolóé... ;)

Azért reméloem nincs komoly párhuzam Márió és köztem vásárlás terén! :D

Nem mellesleg tudok bio gazdaságból venni nektek 500Ft-ért mangalica zsírt, ha kell. Kelljen, mert azt mondtam, hogy fognak kérni a hülye bringás haverjaim.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Menjek fotózni Titeket? :P
Mer meggyütt: click.
Persze ocsmány kép, mer magát nem tudja képezni. :D Majd valahogy tükörbõl :)

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hehehehe :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Remélem a cigányok lerángatnak a kerékpárotokról! Hogy lehet ilyenkor menni? Az ember itt szopóágon vakarja a faszát, mert a buzi AJAX-os kontrollok nem akarnak frissülni, és ti ilyenkor szétfaraljátok az erdõt? Hát van igazság a földön???
Ááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
1-2körül megyeünk egy gyors kört,ha van kedv

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Kokk- te mit tudsz errõl a francia hülyeségrõl, mint borász: http://en.wikipedia....u#Similar_wines ez az õrület most lesz ezen a csütörtökön. De mekkora egy kreált baromság???!!!!Beaujolais nouveau hehehe megtekintjük mi fog itt történni:-)

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De én nem akarok országútit venni! :D
A BMX viszont régi álmom. Gyerekkoromba mindig olyat akartam volna...
Tegnap felajánlottak nekem egy 36 Van R-t...
Áh.
Viszont a kocsi jól kattog, és ez megnyugtatólag hat rám.

Ja, és az NWD 8 számai közül sikerült 2 szarabb minõségût frissítenem, meg egy hiányzót beszerezni. Még egy szám frissítése várat magára, de szamárháton jön az is...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

Tehát ha jól látom, akkor Kokka hasonló módon választ fényképezõt, mint ahogy Márió autót:)?

Tiburon:
Akkor nekem milyen gépet javasolsz? Valami álnok óriás DH-t?

1)--menyire tényleg hehehe

2) jaja minimum Bender szint:-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
meddig lehet még hülyén köszönni reggelt :)

na ma kora du elmennénk valamerre tekerni..
még semmi nem fix,lehet h végül egyedül megyek egy tvtornyot..