Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2007. November 29. - 14:13

izéé vagy a BBB szerszám integrálthoz de ha nincs pénzed park toolra akkor csõkulcs:)
Posted 2007. November 29. - 14:01

ÁÁÁ. Vagy politikus! Na az való neked! Egy aláírásod már van tõlem;)!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. November 29. - 11:56

szal neem...sajtos haburger nem jön be

ács nem elszek,jézus is bele bukott,pedig azért õ nagyobb arc volt.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. November 29. - 11:24

Ácsnak is tanulhatnál, és munka után összedobnál egy komplett north shore pályát Éger-völgyben. Legvégsõ esetben meg nõgyógyász...
Posted 2007. November 29. - 11:19

Nem basszus,tényleg nem tudom...
Bolcsész elvbõl nem leszek..tarisznyarákok közé,meg szõrõs seggû csajok vannak fõleg..
Orvoshoz meg szimplán hülye vagyok,négy év biokémia mondjuk nem rossz alapot adott,csak igy is épp átdobtak évvégén
Közgáz gáz,ott felegmábbak a csajok mint a jogon,meg nem tudok számolni,sõt matekból sem értettségiztem
Jog még érdekes lehet,de ügyvédbõl egy is sok otthon,inkább ingatlan,vagy bankszakjog felé mennék
Fefe meg akkor ha melózom és diákkedvemény meg adókedvezmény kell

Tesi szintén nem vonz,hát nem is tudom mért...faterom tesitanár abból is elég egy..
mi van még?
Pollákk még érdekelne,csak amyenniyt modelleznek,meg maketteznek szétccsapkodnám szerintem a felénél,meg azt hallgatnám a Zsuzsitól hogy ez így az meg megint nem úgy kéne...
Inkább tanulok valami fasza szakmát..
lhet ma is el tudok settenkedi bringázni
tegnap is voltam pár égertetõ kört,szép játszótr lett
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. November 29. - 11:12

Jah, és a Hegyi Sámuel tényleg egy hülye.
Posted 2007. November 29. - 09:57

Tomy:
Még bejöhet, amit álmodtál!
Sorry az elõzetesért:D!
Sztem Márió fizika-kémiás lesz. Otthagyja majd három hónap után, viszgaidõszak elõtt, mert mégsem tetszik neki a kovalens kötés. Aztán elkezd majd filmesztétikára járni, de mivel elalszik a harmadik viszgafilm megtekintése alatt, és ráfolyik a magyar mentéjére a nyála, ezért inkább passziváltat, mint az Emil. Végül sikeresen felvételizik a Polláckra, a kislányok sokat segítenek majd neki, de építészmérnökirõl átiratkozik ipari dizájn szakra (addigra lesz ilyen is, 2028-ban), majd informatikusként végez. Feltalál egy megabrutál algoritmust, amit elad majd a jóságos CIA-nak, és a tökünket fogja fõállásban vakartatni dülledtszemû algír bevándorló kecskesajtárus lányokkal a francia riviérán, a Nizza feletti birtokán.
Egy liter mangalicazsír az sok. Hm. De végülis fõzni is lehet vele! Jöhet, ha nem derül ki, hogy inkább ötezer!
Én ilyen kis picike kompaktfényképezõt nem vennék.
Ezt az mtb filmet nem igazán tudtam végignézni.
Meg szarok is a farmra. Veszek aranysprét valahol a karácsonyi elõkészületekhez, azt jóidõ.
Hollowtec II-höz hol érdmes kulcsot venni? Mert a BBB elfosódik, a Park Tool meg nem olyan olcsó

Szilveszter környékén hány fok lesz?
Szép napot!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2007. November 29. - 09:21

Ja és Tibur bszjb reggelt! Hát hülye vagy?!
A prímõr borok az újborokat jelenti, amit Mártonnapkor avatnak és az nem felfújt dolog! Menj és igyál sokat, meg hozhatsz is egyet kettõt!!!!!
Neeem ez más, az meg megint más. Ezt csak most szabad elkezdeni árulni minden év November 3. Csütörtökjén és v.mi hamar megbuggyanó must szerû lötty, amit 1 év alatt meg kell inni "itteni szokás " szerint. A szõlõszemeket egészben rohasztják, nem szabad összetörni és kézzel kell szedni ésé ésésé hasonló idiótaságok--na majd ma kiderül, mert ma van az a Csütörtök:-) Szerintem mindenki be lesz baszva:-)
MAGOOO--HEHEH LOL a kis monológod
Márinnyó--bölcsész lesz!
Posted 2007. November 29. - 08:42

Posted 2007. November 29. - 02:09

Zap: Viszek felniket!
mondjuk ezt magamnak.

Ha kell valakinek valami nem annyira sürgõs CRC-rõl vagy más UK oldalról az jelezze.
Posted 2007. November 29. - 01:15

Biztos, hogy lejött az egész? Sajnos a rapidshare idõnként szarakodik.Letöltöttem az NWD8 zipet, de kitömörítésnél valami hibát ír ki...
De még a hétvége elõtt újra fel fogom rakni, mert most már megvan minden szám rendesen (kivéve 3db-ot, de azok úgysem érdekesek...):
1. Taking Asylum Cue 16 - Rob Simonsen (album "Taking Asylum" )
6. Camel Jumpin - Seb Taylor
13. Antarctica - Ponticello (album "Music for Film and Television Disc 1" )
Na majd reggel adok linket megint. A régit letöröltem szóval aki azon próbálkozik annak szopóág...
Posted 2007. November 29. - 01:01

Posted 2007. November 29. - 00:55

De elõtte megnézem még 1x Fabien Barel csapatását az NWD 8-ból

Posted 2007. November 29. - 00:07

Posted 2007. November 28. - 23:43

öltönygatyámat elkúrták a tisztítóban...mostanába télleg nincs szerenycsém
nyáron vettem majdnem fénygépet én is, de engem mindenki lebeszélt a canonról akit kérdeztem, mer hogy a canonnak a nagygépei nagyon faszák, de a kicsik nem. néztünk képeket is és tényleg szebb képet csinál egy panasonic, sony vagy egy olympus gép. szerintem. nekünk egy hp van, én nem igazán szeretem
de Tomy-nak van egy régi zenit gépe amire egyszer azt hittük, hogy darázs

most meg csinálják ezeket az új lcd meg blu ray tecnikákat meg még egy csomó hipermodern mindent amire egy évig verhetem a faszomat aztán lejár a garancia akkor elfossa magát és vehetek másikat és akkor újabb egy évig lesz egy zsír cuccom amitõl a haveroknak azt mondhatom, hogy az én seggembõl jön napfény. de addigra megjön a globális felmelegedés, attól meg már a pék fasza sem lesz kemény és mindenki klímát fog venni + a lakásban bagózni, aztán szétmálik az ózon pajzs és mindenki megmurdál rákban.
jóéjszakát gyerekek

Posted 2007. November 28. - 23:08

Fórumozni mindig vidám dolog!

Zap gratula, jól néz ki :clap:
Csatlakoznék a Canon ajánlók táborába, mert én egy nikon s1 kisgépet használok mindenre (azért vettem mert jól nézett ki és befér a zsebembe), egyik barátomnak, pedig egy régi kis canon gépe van és MESSZE jobb képeket csinál mint az enyém.
Letöltöttem az NWD8 zipet, de kitömörítésnél valami hibát ír ki...
Lépcsõház buliképei hol vannak fenn?
Posted 2007. November 28. - 20:05

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. November 28. - 19:49

Összeállítok egy fogadási táblát.

Melyik egyetemre megy a Márió?
Orvosi az szar arány az 1:1000hez lehet
Jog az 1:4
FEFI 1:2

Aktuális civil
Posted 2007. November 28. - 19:25

Na, elléptem. Még sok a dolog ma, aztán Vác.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2007. November 28. - 19:13

nabazdmeg
ez nem jött össze...
Ha már ennyi mindent variálok,jövõre úgy néz ki hogy egyetemet is bevállalok,lehet hogy nappalin...
de még nem todom mit meg hová