Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hajnalban meg teljes holdfogyatkozás.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Azt vágjátok ugye, hogy holnap telihold lesz? És ma is elég disznó mód fog világítani az a ezüstös geci ott fennt...
Jó lesz. Még a végén hagyom magam meggyõzni, és felmegyünk Jakab-hegyre is :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
http://subba.blog.hu..._ahoj_ahoj_ahoj

jujj, ez jobb, mint a Jozin z Basin. Télleg linkelõ topic lettünk. :D

Aktuális civil

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
http://uk.youtube.co...h?v=QYazgF9I3fQ

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hát hétvégére csak a Peugeot maradt, mert KIBASZTAM A ROHADT HÁTSÓABLAKOT a Hiace-bõl... Kurva élet. Persze nincs hozzá utángyártott, csak eredeti. Ami persze még drágább, mint gondoltam.

Kurva élet.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Ja, lehet jelentkezni, de semmi izmozás fölfele!
Napközben kifingott munkásember lazulós gurulása a cél...
És én olyan 6kor indulnék innen a PMFC pálya mellõl.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
voltunk tegnap-elõtte is fent,tegnap Gabeszékkal futottam össze,pedig direkt tekerni akartam,de hát vízmûdombtó felhúzott..jó volt csak valahogy nem 50el kellet volna menni,toronynál meg nem éreztem a karom :)

ma meg már dogozni kéne,de a TomiÁkos projektbe beszállnék!
idõben kérek infókat ide :)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Lámparögzítés: ducktape!
Kerékrögzítés: ducktape, vagy anyacsavar!

Nincs sok kedvem a mai dolgaimhoz...

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
jk

én meg most hallottam elõször Evil Kneivel-rõl.

éccakai csapatás engem is érdekelne, csak az új 31.8as kormányra nem m1 fel a lámpa. kéne vmi tartót csinálnom, de nincs 5letem.

bazz, mostanába gyakran kilazul a h.kerekem, hiába húzom meg cefetül a gyorsszárat

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Csak Te fiatalodsz... :D

De nem csoda, ha ilyeneket mûvelt:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem is tudtam: meghalt Evil Knievel.
Öregszetek...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Buzik. Nekem se a holnap, se a holnap után nem jó. :(

Ez meg tényleg ultraszar: http://vids.myspace....ideoID=28381834

Tomi, féltéglát a másik oldalra!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Holnap csatlakoznék.

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Eh. Ez az S5000es jó ilyen bohóckodásokra, de se a minõség, se a súly nem túl ideális.
Ráadásul nem akartam a lámpát a sisakon áthelyezni, ezért csak a szélén volt hely. És kibaszottul húzta el arra az oldalra a fejemet, sisakomat. Nem jó ez így...
Vagy kiveszem az akksikat, belerakom elemtartóba, és azt átrakom a másik oldalra ellensúlynak, vagy összapasszintom a fejem tetején a lámpát + kamerát.
Na, majd holnap újra próbálom :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Special thx! ;) Akár részletekben is...

Pesten egy bringás csóka verte a bringájÁN álló autó motorháztetejét. Be is horpadt. A srácnak nem lett baja de a bringa az autó alatt volt, szal...

Fejkamera?! Ejjj... Fejlõdünk!

Ejjj, hétvégén faszás idõ lesz!!! Felszállítózás!!! :D:D:D Péntek-szombat-vasárnap bringa!!!
Ha kell, szerezek Hiacet. Abban nincs sok ülés, de csomó sok bringa belefér...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Úúúú... Tomi, nem tudom hogy áll a project, de akkor az antigravity sorozatot is belevennéd?! :D Elõre is nagyon kössz!!!

Bazz, eddig nem is értettem, hogy a Felsõmalom utca végén, az Ágoston téren miért nincs sok baleset, mert onnan nagyon szar kifordulni. Hátmost lett. Azt hittem soha sem jutok haza...

Okés. Hozzáveszem. Szerintem ha nekiesek a dolognak, akkor hétvégére meglehet az egész. ;)

Egyszer (kb. 6-7 éve) az alagút felõl jöttem bringával, és kijött elém egy autós. Épp elkaptam pedállal a elsõ lökhárítót. Szerencsére csak nagyot repültem, de nem lett szinte semmi bajom...

Ja, és ma lehet, hogy megpróbálok egy fejkamerás felvételt csinálni Éger-tetõrõl lefele a fejlámpával. Majd meglátom hogy sikerül a dolog...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Úúúú... Tomi, nem tudom hogy áll a project, de akkor az antigravity sorozatot is belevennéd?! :D Elõre is nagyon kössz!!!

Bazz, eddig nem is értettem, hogy a Felsõmalom utca végén, az Ágoston téren miért nincs sok baleset, mert onnan nagyon szar kifordulni. Hátmost lett. Azt hittem soha sem jutok haza...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Igen szoktam. Ezért vagyok lassú.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

És hátizsákkal jöttem, mert az fékezésnél nem csúszik elõre ;)

...te szoktál fékezni??? áhh

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bringa, bringa!

Ilyet hozott a hétvégén a DSL postás...

És hátizsákkal jöttem, mert az fékezésnél nem csúszik elõre ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök