Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Aludni ráérsz éjjel is!
Mi lesz majd, ha visít a gyerek? Most kell megedzõdni ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

. Ha jön a bebaszott, randalírozó, mindenhova odahugyozni akaró és az összes csajra artikulálatlanul rámorgó Tasken-utód is, akkor további engedmények várhatók. Infraszemüveg nem árt!

áááááhhhhhh, nem lehet, aludnom kell.....sokat....

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
A fene egye meg ezeket!
Nem kértem, de szereztek nekem netet.
Nem tekerhetem ezért a kerekeket...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Bizony, bizony!
És lehetõség van az avar körgyûrû elõtti medvehagyma tenyésztõ vidékrõl kíváló minõségû gyöngyvirágot szedni ;)

Itt mindjárt beköszönt a sötét korszak, és nem lesz net.
A pizza itt az asztalon, de még hegesztünk elõtte. Elbaszták az adatbázist, aztán megy a csodálkozás, hogy szar minden...

És a jógamester nem jön?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Indul egy estébe nyúló speciális különítmény is 5-fél6 között az Urán hazájából, Pain is weakness leaving the body szlogennel, fél óra alatt Zsongorkõhöz érési céllal, amibõl szerencsés esetben másfél lesz. Ha jön a bebaszott, randalírozó, mindenhova odahugyozni akaró és az összes csajra artikulálatlanul rámorgó Tasken-utód is, akkor további engedmények várhatók. Infraszemüveg nem árt!

Aktuális civil

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts

Nehezebb mint a V10???

Ezt nem akartam én...

Persze, hogy nehezebb! A V10 olyan könnyû mostanában, hogy már-már repül! Múltkor megdorgáltam a súlya miatt, akkor magába nézett és lefogyott. Vagy csak én vagyok jó erõben? :D

Egyébként tényleg meglepõen nehéz volt az a commencal, pedig nagyon könnyû cuccokkal volt szerelve és ráadásul ez a kisebbik, nem a dh-gép. Már azon agyaltunk, hogy berúgott a heggesztõ és véletlen vasból csinálta.. :D

The life is short, ride more!

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

És boldogat a Zsoltoknak.

Mindenkinek köszönöm :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Most jöttem rá, hogy itt déltõl nem lesz hálózat. Mehetek csavarogni :D

Mennyire vicces már, hogy itt van 11-dike, és még mindig nem kaptam fizetést. Faszom se érti ezt a hozzáállást.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
heheeh

kokka,pest miatt csörgj majd

3nekem is jó! Mószkító is mondta h ok,melóm sincs több addigra..aaszem

egy ilyen csiribiri tarisznyás egyetemista csávesz volt rajta..

"Ugrókötéllel akasztotta fel magát egy mászókára egy kilencéves kisfiú egy pécsi iskola udvarán. Szerencsére osztálytársa még idõben észrevette.

Felakasztotta magát egy kilencéves kisfiú a napokban a Ciszterci Nevelési Központ Általános Iskolájának udvarán az egyik tanítási szünetben. Nem véletlen balesetrõl volt szó, elõtte bejelentette a tervezett aktust a társainak, akik ebben nemigen hittek, ezért nem tettek semmit megakadályozására. "

-az iskola öl butít nyomorba dönt... :)

http://www.mens-challenge.hu/ -gyúrok a mergára:)

ha jöttö kne elgyen Pántyaparty..fáj még mindig és már lilul :D

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Nehezebb mint a V10??? :D

Ezt nem akartam én... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

ytól president féle új pályán és környékén ..
fasza lesz, csak ki kell járni.. van benne pár érdekes rész, meg egy ugrót is feltelepítettünk ma. gyertek kijárni

Sajna ne tudni merre vanni...

be vagyok még most is baszva REGGELT!!!

És boldogat a Zsoltoknak.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,627 posts

Megnézegettem és jónak tûnik, csak a súlyával nem vagyok kibékülve...

Nehezebb mint a V10??? :D

Boldog Zsolonapot!

Köszönöm!

Zso,gyertekmáá

Zsolo, jaaa, már 1000 éve nem voltatok! Jöhetnétek! ;)

Nyugi, ha lesz lehetõségünk nem szabadultok tõlünk. Pécsiekz :D

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Szülinapozós ivászatost jövõ péntekre terveztem. Kicsit odébb van, de sajnos ma koraestétõl vasárnapig nem vagyok Pécsen.

Vasárnap viszont jönnek Pupákpékék Szexárdról gyprsanlefelegurulni!!! Tessék csatlakozni! (Olyan 10 körül jönnek, nekem a szokásos nagy zaba, 1 körül csatlakozom...)

Bringa ma mindenképp!!! Viszont az elõbb említett dolog miatt nekem fél 6-ra itthon kell lennem. Szal olyan 3 lenne a jó, de még melátás nekem is, hogy addigra végzem-e. A defektet mindenesetre gyors megcsinálom!

Jó hülyék voltatok tegnap. :D

Zsolo, jaaa, már 1000 éve nem voltatok! Jöhetnétek! ;)

Valamikre még akartam írni, de elfelejtettem és most vissza nem olvasok mégegyszer.
Csak annyi, hogy boccs Napkin. Nagyon hülyén sült el. De már bõven jönnénk visszafele... :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Na aludjunk, mer holnap lesz sírásrívás...

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Nemtom kié a gép. A boltban aszonták, hogy csak besétált valaki a vázzal meg egy halom alkatrésszel, hogy rakják össze... Lehet, hogy leugrott Cedric bringázni egy kicsit. :D

Tényleg, neki az NWD8 elején ellopja az erdei szörny a bringáját. Ezek szerint meglett :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
label.syrup.hu
hogy én is valamit
I don't care how it pedals

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts
Nemtom kié a gép. A boltban aszonták, hogy csak besétált valaki a vázzal meg egy halom alkatrésszel, hogy rakják össze... Lehet, hogy leugrott Cedric bringázni egy kicsit. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
Tibi aranyos volt.. :)

Mosz,azért nekem bejött :) a srác ki amúgy?

Dus., nekem az jön be amikor csak a lemezjátszó feeltt tartod az egeret :)

amúgy holnap valami tervben van,csak még kélékeny a nap..

Zso,gyertekmáá

még ez juott eszemeb elalvás elõt

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Áháháháhá, mindenki be van baszva ma. :D :D :D

Aktuális civil

SliN

SliN

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 posts

commencalt láttátok már itt pécsen?

Igen. Csasziék "szerelték". Megnézegettem és jónak tûnik, csak a súlyával nem vagyok kibékülve... lehet azért mert elõtte a Papp ~9kg-os kisbringáját nézegettem. :D

Boldog Zsolonapot!