Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60705 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás
Nem is értem ezt a szavazást, meg hogy mi a faszom köze van a parlamentnek meg a hajdúböszörményi honatyáknak ahhoz, hogy itt legyen-e lokátor. Azt sem értem, hogy a baranyai fideszes urak 75%-a miért tartózkodott... És a faszom kivan, hogy 50 000 cm3-es Mercedes sóderes kocsik mennek el mellettem hetvennel a POTE-nél, meg rohan a sok paraszt, és áhh... Majmok bolgyója vazze. Kellene egy hét Livigno vagy Lugano...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás

Viszont asszem létezik olyan, hogy egyes városok, lokálisan valahogy kezelik ezt a helyzetet valmilyen típusu GPS-en--ki tud errõl v.mit?

Hát ehhez eléggé friss önkormányzati adatbázis kéne, ami szerintem még nyugaton is ritka.
Ami elméletileg mûködhetne, az a közlekedõk által frissített adatbázis, de az meg a sok fasz miatt nem mûködne jól. Tehát bekerülne egy csomó hibás infó, esetleg nem kerülnének ki a már rendberakott helyek.
És ezek csak ingyenesen lennének elképzelhetõk, mert nincs akkora piaca még ennek. Így meg nem fogja senki se felkarolni...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Mé, ott ül a csajod és fogja a kezében....

Nem , nem fogta, mert nem volt ott:-)

gps telón bõven jó,próbáld ki eccer..egy n95 méretû kijelzõn már bõven jó

Nem szeretném, nekem nagyon szar lenne(egyszerüen nem látod be a környéket 1 sürü elágazásokkal teletûzdelt placcon)--és mások is mondták már--te meg még nem vezethettél vele, mert még jogsid sincs:-)))

Tommy: az sem jó, mert mi van akkor ha feltúrják a várost--akkor megbaszhatod a legfrisebb SW-is:-)
Viszont asszem létezik olyan, hogy egyes városok, lokálisan valahogy kezelik ezt a helyzetet valmilyen típusu GPS-en--ki tud errõl v.mit?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
jaa ok :)

ebben semmi új nincs igazán..valami úgy újra gondoltma ami tényelg az :)

jaja,mi is ezen röhögtünk hogy elöntötte a putri a várost megint..aztán jönnek lassan a papucsos alsógatyás eleve fürdni a szökõkútba induló barnák is...

mekinek milyen bevétel kiesés lehet ez a poszt alatti felújítás..

amig ezt megírtam 2x jött a hibaüzenet hogy az explorer váratlanul leállt és küldjek hibajelentést..hát..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

lehet hogy félreértttem..de kerint valami pletyka egy egész új ifónról,meg van a 2.0...

Félreértetted...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
http://www.bama.hu/i...ikk&cikk=151263

Tegnap este meg sétáltunk egy Király utcát:
két szélén ülnek a tehetõsek, az utcán meg elõször jött fedél nélkül áruló, aztán a lejmolós cigány slepp, majd a késelõs cigány a családjával-épp szabadlábon-, a következõ lejmolós társaság, aztán meg az Ervin és a cimborái tülköltek. Na szép bazze. Tényleg ekkorát csúszott lefelé ez a város, vagy csak én kezdek ezekre érzékeny lenni?

Aktuális civil

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
lehet hogy félreértttem..de kerint valami pletyka egy egész új ifónról,meg van a 2.0...

gps telón bõven jó,próbáld ki eccer..egy n95 méretû kijelzõn már bõven jó

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.955 hozzászólás
De akkor ki nem szarja le, hogy merre megyünk???

Amúgy eléggé nagy különbség van a kitalált iPhone 2 és a Apple által bemutatott között.

Amúgy jelenleg a GPS még nem megoldás minden utazási helyzetre. A jó térképismeretet semmi sem tudja helyettesíteni.
Na meg a friss térkép is alap. Akkor lesz majd fasza, ha GoogleEarth szintû (természetesen legalább 0.5m-es felbontású légifotóval) lesz a térkép bárhova vetíthetõ nagy méretben, legalább havi frissítésû, a Föld minden területét lefedõ adatokkal.
Addig évente veszek Horvátország térképet. ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

nos igen, úgy tényleg nehéz a GPS-t figyelni ha a csajom a kezében fogja miközben vezetek :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Aktuális civil

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

...viszont egy kütyüben van az összes cucc amit magánál szeret hordani az ember (mp3player, telefon, gps).

Szerintem van akkora felbontása, mint az Andreának...
_

Az a része nekem is tetszik, hogy all in one.

A felbontással nincs is gond csak a méret a lényeg, a COL-ok!!! (sokkilométers GPS-es tapasztaltból beszélek)ha vezetsz--fõleg ismeretlen placcon!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Hát, legalább megpróbáltam... :(:(:(
Búfelejtõ bebaszás jön azt hiszem, na meg
SCHLADMING!!! :D:D:D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Szerintem van akkora felbontása, mint az Andreának...

Hehehe, Tibi, ez határozott reakció.

Kihívás:
1. Seasonst megnézni
2. Megszerezni a Cat Empire - Two Shoes számát
3. meghallgatni full hangerõn
4. valami másra gondolni, minthogy abbahgyod amit csinálsz és elrohansz tekerni _azonnal_

Aktuális civil

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

Ekkora kijelzõn baszhatod a GPS-t :-)))

...viszont egy kütyüben van az összes cucc amit magánál szeret hordani az ember (mp3player, telefon, gps).

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Lehet, bár az elsõ tomtom navimnak se volt nagyobb...mondjuk el is adtam :D
Sei, soku Si.

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

5 óra beszélgetési idõ, wifi, hsdpa, gps nagyon durva. és ugyanolyan mint az elõzõ (kinézetre) :)

Ekkora kijelzõn baszhatod a GPS-t :-)))

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

szvsz legjobban a mostanira fog hasonlítani, apró eltérésekkel

...és aki kíváncsi rá miért nem nézi meg a weblapot?
http://www.apple.com/iphone

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
igen...esetleg ez...
images/iphone_c.9202306_std.jpg
vagy ez
uploads/2006/12/iphone2_7.jpg

szvsz legjobban a mostanira fog hasonlítani, apró eltérésekkel

edit:

5 óra beszélgetési idõ, wifi, hsdpa, gps nagyon durva. és ugyanolyan mint az elõzõ (kinézetre) :)
Sei, soku Si.

zsolo

zsolo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

errõl ? http://images.google...&rls=hu-hu&sa=N

Huuu, nem csunya az uj!
De hianyzik rola az erintokepernyo. Legalabbis nekem.

:scared:???

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
:D:D hátha.. :)

Egyik ete a héten enm ülünk össze??