Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2008. június 10. - 18:33
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2008. június 10. - 15:20
Hát ehhez eléggé friss önkormányzati adatbázis kéne, ami szerintem még nyugaton is ritka.Viszont asszem létezik olyan, hogy egyes városok, lokálisan valahogy kezelik ezt a helyzetet valmilyen típusu GPS-en--ki tud errõl v.mit?
Ami elméletileg mûködhetne, az a közlekedõk által frissített adatbázis, de az meg a sok fasz miatt nem mûködne jól. Tehát bekerülne egy csomó hibás infó, esetleg nem kerülnének ki a már rendberakott helyek.
És ezek csak ingyenesen lennének elképzelhetõk, mert nincs akkora piaca még ennek. Így meg nem fogja senki se felkarolni...
Írta 2008. június 10. - 12:51
Mé, ott ül a csajod és fogja a kezében....
Nem , nem fogta, mert nem volt ott:-)
gps telón bõven jó,próbáld ki eccer..egy n95 méretû kijelzõn már bõven jó
Nem szeretném, nekem nagyon szar lenne(egyszerüen nem látod be a környéket 1 sürü elágazásokkal teletûzdelt placcon)--és mások is mondták már--te meg még nem vezethettél vele, mert még jogsid sincs:-)))
Tommy: az sem jó, mert mi van akkor ha feltúrják a várost--akkor megbaszhatod a legfrisebb SW-is:-)
Viszont asszem létezik olyan, hogy egyes városok, lokálisan valahogy kezelik ezt a helyzetet valmilyen típusu GPS-en--ki tud errõl v.mit?
Írta 2008. június 10. - 12:20
ebben semmi új nincs igazán..valami úgy újra gondoltma ami tényelg az
jaja,mi is ezen röhögtünk hogy elöntötte a putri a várost megint..aztán jönnek lassan a papucsos alsógatyás eleve fürdni a szökõkútba induló barnák is...
mekinek milyen bevétel kiesés lehet ez a poszt alatti felújítás..
amig ezt megírtam 2x jött a hibaüzenet hogy az explorer váratlanul leállt és küldjek hibajelentést..hát..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2008. június 10. - 12:12
Félreértetted...lehet hogy félreértttem..de kerint valami pletyka egy egész új ifónról,meg van a 2.0...
Írta 2008. június 10. - 12:11
Tegnap este meg sétáltunk egy Király utcát:
két szélén ülnek a tehetõsek, az utcán meg elõször jött fedél nélkül áruló, aztán a lejmolós cigány slepp, majd a késelõs cigány a családjával-épp szabadlábon-, a következõ lejmolós társaság, aztán meg az Ervin és a cimborái tülköltek. Na szép bazze. Tényleg ekkorát csúszott lefelé ez a város, vagy csak én kezdek ezekre érzékeny lenni?
Aktuális civil
Írta 2008. június 10. - 11:56
gps telón bõven jó,próbáld ki eccer..egy n95 méretû kijelzõn már bõven jó
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2008. június 10. - 10:47
Amúgy eléggé nagy különbség van a kitalált iPhone 2 és a Apple által bemutatott között.
Amúgy jelenleg a GPS még nem megoldás minden utazási helyzetre. A jó térképismeretet semmi sem tudja helyettesíteni.
Na meg a friss térkép is alap. Akkor lesz majd fasza, ha GoogleEarth szintû (természetesen legalább 0.5m-es felbontású légifotóval) lesz a térkép bárhova vetíthetõ nagy méretben, legalább havi frissítésû, a Föld minden területét lefedõ adatokkal.
Addig évente veszek Horvátország térképet.
Írta 2008. június 10. - 10:30
Mé, ott ül a csajod és fogja a kezében....
nos igen, úgy tényleg nehéz a GPS-t figyelni ha a csajom a kezében fogja miközben vezetek
Írta 2008. június 10. - 10:26
Írta 2008. június 10. - 10:23
...viszont egy kütyüben van az összes cucc amit magánál szeret hordani az ember (mp3player, telefon, gps).
Szerintem van akkora felbontása, mint az Andreának...
_
Az a része nekem is tetszik, hogy all in one.
A felbontással nincs is gond csak a méret a lényeg, a COL-ok!!! (sokkilométers GPS-es tapasztaltból beszélek)ha vezetsz--fõleg ismeretlen placcon!
Írta 2008. június 10. - 10:18
Búfelejtõ bebaszás jön azt hiszem, na meg
SCHLADMING!!!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2008. június 10. - 09:55
Hehehe, Tibi, ez határozott reakció.
Kihívás:
1. Seasonst megnézni
2. Megszerezni a Cat Empire - Two Shoes számát
3. meghallgatni full hangerõn
4. valami másra gondolni, minthogy abbahgyod amit csinálsz és elrohansz tekerni _azonnal_
Aktuális civil
Írta 2008. június 10. - 09:54
...viszont egy kütyüben van az összes cucc amit magánál szeret hordani az ember (mp3player, telefon, gps).Ekkora kijelzõn baszhatod a GPS-t :-)))
Írta 2008. június 10. - 09:54
Írta 2008. június 10. - 09:37
5 óra beszélgetési idõ, wifi, hsdpa, gps nagyon durva. és ugyanolyan mint az elõzõ (kinézetre)
Ekkora kijelzõn baszhatod a GPS-t :-)))
Írta 2008. június 10. - 08:36
...és aki kíváncsi rá miért nem nézi meg a weblapot?szvsz legjobban a mostanira fog hasonlítani, apró eltérésekkel
http://www.apple.com/iphone
Írta 2008. június 10. - 08:34
images/iphone_c.9202306_std.jpg
vagy ez
uploads/2006/12/iphone2_7.jpg
szvsz legjobban a mostanira fog hasonlítani, apró eltérésekkel
edit:
5 óra beszélgetési idõ, wifi, hsdpa, gps nagyon durva. és ugyanolyan mint az elõzõ (kinézetre)
Írta 2008. június 10. - 08:29
:scared:???Huuu, nem csunya az uj!
De hianyzik rola az erintokepernyo. Legalabbis nekem.
Írta 2008. június 09. - 23:18
Egyik ete a héten enm ülünk össze??

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére