Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Hát olyat amilyet! ;)

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

ilyet? de milyet?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

ez a havazás nem tréfa..szóval vettem egy ilyet,meg egy soft shel vagy hogy írják kesztyűt ugyan innen..szóval most már nem gond a havazás-deltafőcímes széllel. max kiröhögnek a sznóbis nadrágba megyek iskolába,bringával .)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Magóóóóó :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

letöltöttem ezt, talán többet ér majd, mint a "maradjon a kocsiban" sms. egyébként jónak tűnik:

http://www.langlovag...asztrofavedelem

164735_SHUT_UP_WOMAN__GET_ON_MY_H.jpg

Magoo módosította - 2013. november 25. - 21:32

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Patacsra a Donátuson keresztül jársz? :D amúgy szerda 17.50 TTK körül? 06303407919 E!

Jónak tűnik! Számot jegyeztem, nálam lesz a motyó. Hívlak aztán megmondod épp merre jársz/jó-e neked.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

na hát én is ezen akadtam fenn..és főleg hogy nem tizen ezer forintos cuccokról van szó,hanem elvileg piacvezető prémium termékek...se

másik hogy nekem sincs nulla és nem tudom hogy hol veszett le,de a faszom kivan vele hogy nagy o minden..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Itten dunaujvarosban durvan esik a ho, de legalább találtam egy tuti pékséget

az a 15 perc kicsit fura nekem is, bár a sár tudja koptatni rendesen, de ennyire ne már

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Akkor jó hogy nem fogy el, ha nem tud elég bowdent húzni, és nem is áll be automatikusan...

Van kb. 2mm-nyi betét vastagság. Mennyi kopás után kell utánállítani? 0.1mm? Mariborban körönként állítgatnánk a féket? Fura lenne...

És milyen szöveg az, hogy CX-ben egy fék nem ajánlott saras versenyre? Melyik CX verseny nem saras??? Persze van olyan, mert sokszor mennek hóban is ;)

És mennyire megdöbbentem az előbb, amikor kiderült, hogy a programom egyik hibáját az okozta, hogy az 0 az nem O... :o

Már csak az a kérdés, hogy miért működött néha mégis? :unsure:

tomidny módosította - 2013. november 25. - 12:22

• Chicken kedveli ezt
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás

Nem fogy el az egész, csak egy része, de az már elég ahhoz, hogy tövig behúzva se érjék el a pofák a tárcsát. Utánállítás után jó, csak elég ciki, hogy ezt verseny közben kell csinálni, mert nem bírja ki végig.

filmes módosította - 2013. november 25. - 11:51

• Chicken kedveli ezt

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Ja ezt a CX-es tárcsafék baszást néztem, és én sem értem. Annak idején a Mecsek maratonon fogyott el a betét nekem, de csak a Villányi hegységben, és akkor se teljesen, csak kivállasodott annyira, hogy a tárcsát nem tudta megfogni. Levágtam bicskával a vállat, és utána jó lett.

De ez a 15 perces móka azért nem fehér embernek való. Amerikában ebből elég szép kártérítési pert csinálnának, itt meg majd a gyártók perlik őket a végén hitelrontásért ;)

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

nem gáz Tomi,puszedli is néha kergeti :D

". A cyclocross kerékpárokra szerelt mechanikus tárcsafékeket országúti fékkar működteti, ami kevés bowdent húz egy mountain bike fékkarhoz képest, és ennek megfelelően a kritikus mértékű kopás akár negyed óra alatt bekövetkezik."  -ez most komoly? 

Sose voltam cylo versenyen,de egyszerűen ezt elképzelni nem tudom hogy 15perc alatt elfogy egy mai fék betétje...és nem nem az Alpokban..

Amúgy ez tipikus kutyázós forraltboros kulacsos idő .) Egyik este mehetnénk egy Lapisos fotós kört

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

És erre aszondja az időkép a facebookon, hogy délután a Mecsekben eshet megmaradó hó. Remek. Jó lesz hazafelé. Gopro-t, meg nagy szemüveget hoztam...

Az előbb azt hittem egy falevélre, hogy szép lepke, és kint röpdös ebben a hidegben. Tök ugyanúgy mozgott a szélben...

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

http://singletrackwo...ockpit-updates/ szépek..

meglepődtem reggel amikor kimentem a házból..miafasz? :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Mondj egy mikor meg egy holt valamikor hétköznap 5 után és odaviszem. Belváros-Uránváros-Patacs környékén mozgok általában.

Patacsra a Donátuson keresztül jársz? :D amúgy szerda 17.50 TTK körül? 06303407919 E!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Jó lesz ez a hátszél lefelé, de hazafelé nagyon fogok anyázni :D

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás

... úgyhogy én nem is tudom nézegetni a produktumot...

Pedig fontos lenne, mert -mint mondják- a szar a lélek tükre.  :D

• Magoo és mof kedveli ezt

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
K.fasza! :)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

És milyen aszfalt van toronynál! Nyamm!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

émmeg jól bebaszarintottam szárszón. és örülök, h tegnep délelőtt voltam tekerni, mer jól elfosódott az idő.

mof írásáról jut eszembe, hogy nálunk ez a köcsög csobbanós wc van, úgyhogy én nem is tudom nézegetni a produktumot, és még meg is ágyazhatok neki retyópapírral, mer visszanyal a víz a valagamig...

Magoo módosította - 2013. november 24. - 19:08

• Chicken kedveli ezt