Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2013. november 30. - 16:10
Írta 2013. november 30. - 14:29
A Soós bradáknak sok boldogot! Majd estére szerzek valami innivalót, aztán megiszom az egészségetekre! ![]()
A foci klubbok csak a szponzorációk miatt gazdagok, mert egyéb értékük nincs. Mi a hozzáadott, megtermelt érték? A gólok száma? Ez kb. olyan, mint az amerikai ingatlan, és hitel lufi. Szórakoztató iparág és kész.
Írta 2013. november 30. - 13:56
és az interjú végén köszönjük a szakértő közreműködését
![]()
Lemaradt,minden évben elfelejtem, Andrisnak is boldogot!!
Du meg Orfű..este meg rimtorna estbe
lehet pályázni nálunk majd 1m forintra és kikötés hogy :
A pályázat el nem fogadható elemei:
alkohol
szexuális segédeszköz
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2013. november 30. - 13:48
Azér a nagy európai-amcsi klubok, nem Fradi vagy UTE, vagy Pécs, rohadt gazdagok ám... Az Audi osztogatás szponzori cucc, Audi szinten aprópénz szerintem... Minden konstans jól menő klub egy üzleti vállalkozás, ahol a tulaj évtizedekig, vagy generációkon át tulaj és vezető... Ahol nem ez van a csapat hullámzó teljesítményén is látni. A magyar szint nem mérvadó semmilyen témában, és soha nem is volt az... És nem is lesz!!!
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2013. november 30. - 13:40
Áh, nincs ennyi pénz, csak mindenki azt akarja hinni. Illetve beleraknak pénzt, aztán meg csodálkoznak, hogy mégsincs ennyi pénz benne. Akkor szépen bebuknak a klubbok, jön valami újgazdag fasz, aki megveszi a kínlódó klubot, belerak megint sok pénzt, és persze ő is belebukik.
Hirdetésekből, jegyeladásból, meg kitűzőkből mekkora bevételt lehet generálni?
Írta 2013. november 30. - 12:17
a kurva mindenit, irigykedősszmájli:
http://www.vezess.hu...udi_foci/48516/
azért ez legalább 500milla, vagy ki tudja mennyi. hihetetlen, hogy ennyi pénz van a fociban
Magoo módosította - 2013. november 30. - 12:19
Írta 2013. november 30. - 12:17
Soósok a nap süssön Rátok!
Meg ilyet is:
bucibeka módosította - 2013. november 30. - 12:24
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2013. november 30. - 12:06
Írta 2013. november 30. - 11:14
Soós fivérek boldog szülinévnapja lakalmából ugráljanak a kannák!
http://vitaminl.tv/video/1306?ref=fpfv
dél körül kerékpár, biztos lesz dzsuva ![]()
Írta 2013. november 30. - 09:38
Írta 2013. november 30. - 09:28
Atusnak boldog öregedést!
Andrásoknak meg legyen boldog a nevük! ![]()

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2013. november 30. - 08:43
Írta 2013. november 30. - 04:17
Boldogság!!!!!!!!!!!!!!!!ha rajtam mulik boodg leszel......Mézivel meghódítuunk a szinházat és az éjcakát....honlap akph?!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2013. november 29. - 20:40
5 perc alvás, fél óra zaba, és már nézhetünk is valami agyzsibbasztót!
De előtte majd ilyeneket, mint ez: http://www.pinkbike....video-2013.html
Írta 2013. november 29. - 17:49
Én hazamegyek és alszok.
Te Magoo te meg gyakorold be ezt a kamionos játékban:
Azért az előre beállás után a tolatás elég kemény ![]()
tomidny módosította - 2013. november 29. - 17:49
Írta 2013. november 29. - 17:35
ma valaki?
holnap kora délelőtt(késő reggel. van ilyen?) megyek ki Drávaszabolcsra, aztán majd hétfőn jövök vissza.. szóval nekem ma biztos nem.
Írta 2013. november 29. - 17:01
jah, legyen hagyományteremtő a dolog! különbenis megtanultam, hogy a szociális ivás az jó és ettől nem leszünk alkoholisták.
ma valaki? ![]()
Írta 2013. november 29. - 16:49
Szombat bajszos buli!
Ha már egy hónapig dolgoztam/szívtam érte/miatta, akkor tuti elmegyek!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2013. november 29. - 00:27
http://www.tandemdh....ndem-Quadre.jpg kipóbálnám..
néztme én is
betegek...de sok midnen nem változott..![]()
imádok gyakornokoskodni igyné úgy hogy lassan ez a 3. ég év végi fő marketing kampánya amit megkapok,persze midnen tegnapra kell stb...
holnap meg dísz majom leszek,valami konferencián fognak öreg hivatalnok (volt jegybank elnök és com.) taperolni se' majd viszek nekik kévét és a zacsit izélsesen az asztal sarkára helyezem .)
szombat meg végzet lányai aka akkezdet phiai az estbe'
Írta 2013. november 28. - 23:48
Megnéztük Kareszkáék 2003-as videóját, aztán az Arrival-t ![]()
Volt azért különbség, de mindkettőn jót szórakoztunk ![]()

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére