A lányka HOPE Dworaczyk... Tovább nem magyaráznám...
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2013. november 28. - 21:53
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2013. november 28. - 21:41
Írta 2013. november 28. - 20:41
vajon neki milyen hangja van, mikor nem tekerik, csak hagyják, hogy szabadon fusson a tengelyen?
Írta 2013. november 28. - 20:25
![]()
amúgy: Hope Dworaczyk
mof módosította - 2013. november 28. - 20:39
- bucibeka kedveli ezt
Írta 2013. november 28. - 20:13
Hjaj:
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!
Írta 2013. november 28. - 18:30
Húdefelbaszták az agyam a dohánygyárban...
Megyek is haza, mert ezt ki kell tekernem felfelé...
- mozsafsik kedveli ezt
Írta 2013. november 28. - 18:04
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2013. november 27. - 17:42
Mária mi a telószámod...?
06305504374 lett a számom igy mentsétek el mert a másik nem él már..
Ha valaki érdeklődik a slam és egyéb kortárs szöveges néha rímlő izék iránt, akkor a Süveg Márk "Saïd" cimborám, a II. Országos Slam Poetry Bajnokság nyertese, ma este 7-től a Kultúrfitneszben!
albertfish módosította - 2013. november 27. - 17:47
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2013. november 27. - 10:39
Chicken, most frissítették 55-re! ![]()
Ha ilyen ütemben változik, akkor jó lesz az...
- Chicken kedveli ezt
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2013. november 27. - 09:46
Néztük, de nagyon bizakodunk...
Az elmúlt 3 napban esett +70cm. Csak lesz még!
Szerda meló után. Késődélután, este felé.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2013. november 26. - 23:31
Marci mikor mentek, jövő szerdán?
Most még csak 8km pálya üzemel, de addig szerintem még nyitnak többet, mert hó van bőven.
http://sielok.hu/siterep/obertauern/
Írta 2013. november 26. - 22:55
Írta 2013. november 26. - 18:03
- mozsafsik és bucibeka kedveli ezt
Írta 2013. november 26. - 17:29
Írta 2013. november 26. - 14:53
na pubikáim,
Komlón most ezt a két márkát biztosan csinálják:
nem egy lidlis, de azé nem rossz ![]()
Írta 2013. november 26. - 11:30
jóóóóó meleg a cucc jelentem...polóba vagyok pulcsi nélkül és ver a viz az utcán
szóval ehhez kéne még hidegebb legyen...
na ha szar a szöveg a Teleky,a Room vagy Zsolnayban akkor lehet engem szidni .)
Írta 2013. november 26. - 11:16
A Rocsi írta is itt múltkor, hogy Komlón a Pi-Er Kft-nél 100+ ezres kabátokat (is) csinálnak, amikből gyakran lehet venni is kb 20 körüli áron hivatalosan.
Ja, csak némelyiknek fura a szabása, mert vikingekre van méretezve ![]()
- albertfish és Chicken kedveli ezt
Írta 2013. november 26. - 11:09
ja szorri vagyok... http://www.thenorthf...rka_pehelykabat ilyet ni .) feketében
barabézs is jóó de félek hogy összekoszolom..
Jézusom, de ugye nem adtál érte 80-90 ezret?
A pehelykabátot lehet mosni otthon vagy csak tisztítóban?
Én megint ilyen low-budget verziót néztem (egy nullával kevesebbért):
http://www.lidl.hu/c...wDetail&id=1064
Persze ez nem egy kategória, meg biztos, hogy nem meleg annyira.
Aldi (lidl) háziasszony vagyok vazz.
Tavaly vett az egyik barátnénk és tényleg jó cuccos.
A Rocsi írta is itt múltkor, hogy Komlón a Pi-Er Kft-nél 100+ ezres kabátokat (is) csinálnak, amikből gyakran lehet venni is kb 20 körüli áron hivatalosan.
http://www.piertechn...u/products.html
Chicken módosította - 2013. november 26. - 11:16
Írta 2013. november 25. - 23:13
valószínűtlenül drága parkát én is is próbáltam, de nekem nem jött be a szabás. hosszú, vastag, nehéz, és a szobában fölvéve azonnal szauna. cserébe nem lett volna drága..
tény hogy gecimeleg...ez a toll bélés nem tréfa..simán polóba el lehet benne lenni...azt meg szertem..nekem is picit hosszi,de jó lesz ez majd ha tényleg hideg helyen leszek
http://index.hu/belf...vizsgalat_kell/ örüljünk hogy nem csuktak le valakit,mert nem tetszett a biokom erdőírtása...
albertfish módosította - 2013. november 25. - 23:21
Írta 2013. november 25. - 23:01
valószínűtlenül drága parkát én is is próbáltam, de nekem nem jött be a szabás. hosszú, vastag, nehéz, és a szobában fölvéve azonnal szauna. cserébe nem lett volna drága..

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére