Mondjuk mostanában sok helyen éreztem hányás szerû szagot, ami akár kutyaszar is lehetett.
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2008. December 22. - 17:13
Mondjuk mostanában sok helyen éreztem hányás szerû szagot, ami akár kutyaszar is lehetett.
Posted 2008. December 22. - 17:11
Egyetlen Tiborunkkal mi van? Nórika sorozatban kirángattya a kábelt?
A takarítás hõse lettem az utóbbi pár napban. Ragyog minden, úgyhogy el kell menni nyomni pár Tabata sprintet jutalmul!
Hát, remélem azért ideér még pár ajándék Szentestére:D!
Kemény, hogy Angliából postaköltséggel olcsóbb egy Sram 971-es lánc, mintha itthon megveszem.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. December 22. - 16:36
http://bama.hu/cikk/199438
ezt a libát vakker, ilyen autónak ilyen színt?!?! broááf:
http://belsoseg.blog...paris_hiltonnak
azért paris hiltont jól megbasznám
Posted 2008. December 22. - 16:15
Posted 2008. December 22. - 15:50
Kerek koszi megoldodott!
Gumi viszont johet!
Meg egy 9es valtokar!! Ha van
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2008. December 22. - 15:47
2 csaj is van benne!
Hát az egész PC szar:
PC vs Penthouse Pet 1.
PC vs Penthouse Pet 2.
PC vs Penthouse Pet 3.
PC vs Penthouse Pet 4.
PC vs Penthouse Pet 5.
Van még több is
Posted 2008. December 22. - 15:18
Átvettem az új Visa kártyámat. Fekete, ezüst mágnescsíkkal. Nagyon brutál.
És januárig tuti nem kapom vissza a A-Hitel keretemet, mert ugye a cécészaft elbaszta az utalásokat, és az ilyet nem szeretik...
De azért az is vicces, hogy még mindig nem kaptak az emberek ott fizetést ebben a hónapban. Értitek, karácsony elõtt még jól odaszarnak mindenki ajtaja elé.
Winkler agymenése:
Külsõre úgy néz ki, mint egy agyonplasztikázott modell. Azannyát, micsoda dudák! Hú, ezt a szopós paplanszájat! Csak valahogy van benne valami megmagyarázhatatlanul furcsa, életszerûtlen. Mindezt egy nõtõl tudom, aki a plasztikai mûtétek lelkes híve, de sokáig nem értettem, hogy a gigantikus dudákon és a mindig álló mellbimbókon kívül mi olyan furcsa rajta, aztán megmondta: hogy az orrát is átszabatta, és az ilyen hatással van.
Aztán nézegetjük egy kicsit, mint a szilikonos szörnyeteget, megpróbáljuk elképzelni vele magunkat különféle élethelyzetekben, és végül arra jutunk, hogy egyszer, merõ természettudományos érdeklõdésbõl megcsinálnánk, de lehetõleg senki meg ne tudja.
Posted 2008. December 22. - 15:07
voltunk autószerelõnél olajcserén. meg a 2 hátsó kerék csapágyas, azé zúg annyira mint kiderült, és a 2 elsõ lengéscsillapító is csereérett, mer az meg kopog és az egyokben olaj se nagyon van. ja meg vhol folyik a hûtõvíz. szóval ennyi. 2 hátsó csapágyat megcsináltatjuk, a többi meg marad majd az új tulajra.
ja és végre kaptunk hátsó lökhárítót
ma meg kéne menni éjszakait!!! Zap? Tecánál is van sör meg jéger
addig is nézzétek a magicmoviespontcom-ot
Posted 2008. December 22. - 12:40
Posted 2008. December 22. - 12:31
és akkor lenne bódottá,
viszont most nekiállok és összerakom a bringát amennyire kerekek nélkül össze lehet ..
ja Zap, megy a gta 1024-ben mediumon, de át kellett vernem, mer elõször minden detail le nullûra, mer csak akkor engedi feltolni a felbontást és utána vissza a detailt.. mire jó ez???!
elférne egy 9800 gt 512-vel, nem bánnám...
Posted 2008. December 22. - 09:29
Jah, bûzbomba ott csak büdös volt, de itthon már a hányás kerülgetett, fõleg a másnapos terhelt gyomromnak. A bakancsom még ma is rettenet szagú.
Nekem Toronado.
Na léptem ügyezni.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Posted 2008. December 22. - 08:40
Boldogság!
Tomi, nekem is írd át légyszi!
Elmegyek Villányba autót cserélni.
Már hetek óta nem láttam az enyémet.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. December 22. - 02:06
Ugyhogy hajrá Dadan!
<- Bullitt meg alap, ld. avatar.
Meg a Seven-ups meg ugye a 1974es Gone in 60 seconds. Youtube knows it all.
Megunhatatlan, hiába linkeltem már itt is vagy 10x.
Aktuális civil
Posted 2008. December 22. - 01:12
Posted 2008. December 22. - 01:01
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. December 22. - 00:45
Bullitt kell valakinek DVD-n? Magyar szinkron, angol 5.1, stb.
nekem igen
és az összes kocsi kéne azok közül amiket belinkeltem, plusz még jó pár másik
ja és kell egy csuklós busz is bulizásra, elsõ felébe lehetne denszelni, középen a dühöngõben a 2 majrévason 2 csaj nyomná a strip tease-t erre a számra:
http://www.google.hu...s&meta=lr=&aq=f
hátsó felében meg elkerítve egy szoba ággyal és kész. végighaladni a busszal vegason, közben minden jó luvnyát felszedni és kimenni a világból, szarni mindenre.
Posted 2008. December 21. - 23:55
Posted 2008. December 21. - 23:27
A Bullitt az Steve McQueen-es film, és Ford Mustang meg Dodge Charger szerepel benneNekem kell,ha a Mickie Rourkról van szó!
Posted 2008. December 21. - 22:43
Márinnyó, én adtam Szabolcsnak ugyan így átmenetileg egy elsõ kereket, annak megvan a hátsója is, de az elsõ jobb állapotban volt!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2008. December 21. - 21:58
Mindjárt felhívom a balfasz Ajtonyt, hogy azon a pénzen, amivel lógnak, gurítson ide egy ilyen Charger-t a kapunk elé, a nevemre átírva
Eh, én majdnem befostam a kikában, meg a teszkóban. Sok roma minden osszefogdos, felborít, és lefikáz. Apuka/anyuka leordítja a kisfia fejét, mert meglökte a bevásárlókocsit, és felborult az 5 viszkisüveg. Apuka rémülten vizsgálta meg az összeset, hátha valami baj történt. (az már más kérdés, hogy a bolton belül simán visszarakja a polcra, vagy odabassza a földhöz, mert tökmindegy) De le kell baszni a gyereket, mert jajj, a piában kár ne essen, mert akkor este nem lesz kedv az asszonyhoz, vagy az asszonynak nem lesz kedve a faszához. Hát ez van.
Bullitt kell valakinek DVD-n? Magyar szinkron, angol 5.1, stb.
Nekem kell,ha a Mickie Rourkról van szó!
Giant nem kell,keveset mozog!
Álmosra itattak,házi pálinkából ésfrancia vörösborból!
Most kéne enni valami normálisat,tele vagyok a mézessütivel,meg a vásáros kókuszossal!
Bro kirúgott a hámból és én nem voltam ott!? A bûzbomba mit takar??

Sign In
Create Account

Back to top