Kicsit megkutyulták az adatbázisukat
Mert ugyanez a cég árul nem triál cuccokat is...
Kicsit megkutyulták az adatbázisukat
Mert ugyanez a cég árul nem triál cuccokat is...
Edited by deathcode, 2013. December 17. - 10:52.
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Pumpingba szívesen becsatlakozom, bár mostanában nagyon fázós vagyok és még futás közben is befagy a valagom.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Ja, csak kicsit összekeverte a sorrendet, de most már szépen kronológiailag vannak
Végre megtaláltam a 330grammos semislick külsőket, majd felrakjuk a pumpabringára, aztán még könnyebb lesz...
Azért az viccess volt, hogy Magoo nem mert lejönni a láncnélküli bringával a garázstetőről
szerintem ezek a képek nem bővültek, ugyanazok mint voltak. jadamégis, megláttam Ákost!
itteni decathlonba nem voltam még, de majd holnap bemegyek zalaegerszegen, hátha van vmi jó bringás hátizsákjuk
Edited by Magoo, 2013. December 15. - 22:59.
Bővítettem az albumot a mai képekkel
Márió meg valamikor hajnalban még becsekkolt a Trafikba, meg délben az Audival a sörgyárnál jobbra kanyargott. Szóval más nyenyere volt ott, csak nem meri elmondani
Vettem egy szép nagy szerszámkészletet a Lidl-ben. Megszerelek majd vele mindent
A Decathlonban meg tényleg geci sokan vannak. Ráadásul budi sincs! De vettünk Timex orákat, mert olcsóak voltak. Bár már nem is emlékszem mikor hordtam utoljára órát...
jja, jó volt a pumpolás! naggyon durva mennyivel könnyebben megy merev vázzal!
https://www.facebook...egular&source=1 na végre egy buli amit várok
hát nekem kimaradt, hideg volt,visszafeküdtem
Mesterházyt ajánlom figyelmedbe.
Amúgymeg puhapöcs vagy, még Zap is kijött és kurvajó volt a mai. És különbenis, minek vettél téli ruházatot? DÍSZNEK?
https://www.facebook...egular&source=1 na végre egy buli amit várok
hát nekem kimaradt, hideg volt,visszafeküdtem
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
ha nem alszom el kimennék, kérhetek kölcsön bringát?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
Nem megyek, mert zöld minibolygók támadnak ki az orromból! A francba. Reggel viszont megizzasztottam magam, az jó volt!