Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2009. január 28. - 22:09
Vagy akárki, aki ért hozzá, ha a vindóz azt írja ki, h rakjam be a telepítõ lemezt mert elbaszódott vmi config/system fájl, az ugye baj?!
Írta 2009. január 28. - 21:57
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. január 28. - 21:34
Márió.. ejj.. mondom én, hogy MÁV
Írta 2009. január 28. - 21:22
Írta 2009. január 28. - 20:57
Az milyen, hogy nem álltál meg 4 kerékkel? :wtf:
Pölö, ha egyhelyben állsz, de hátsókerekes és füstölteted?
Vagy ha csúszós az út és mind a 4 áll, de azért az autó csúszik?
4kerék dolgot a vonal elöttre értette gondolom.
Jaja, gondolom ezt akarták kifejezni a biztosurak!
Írta 2009. január 28. - 20:53
Márió:
Még jó, hogy most raktatok fel új elsõ lökhárítót. Meg akkor azt a szar ködlámpát is ki tudod most cserélni
Írta 2009. január 28. - 20:49
szóval a kinéz,kijebb megyek,kinézek és ekkor volt a csatt..szal nem tudom a biztosítónál érdemes-e progáblkozni?
de ha nincs cascod, nincs hol próbálkoznod...
hívd föl a faszit és próbáld meg vele lezsírozni, õ is úgy jár a legjobban meg te is. (bár ha az övé is céges és nem az õ cége, akkor macerásabb, de egy próbát megér)
Írta 2009. január 28. - 20:44
de legjobb esetben is 50-50 szerintem.
4kerék dolgot a vonal elöttre értette gondolom.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. január 28. - 20:40
Pölö, ha egyhelyben állsz, de hátsókerekes és füstölteted?
Vagy ha csúszós az út és mind a 4 áll, de azért az autó csúszik?
Hö.
Amúgy, ha visszaveszel a bulikból, hamar összejön egy csomó pénz a javításra.
(Én is abból vettem el sokat, amikor belevágtam az astrába, aztán jó lett.)
És mondjuk még szerencse, hogy nem kapkodtad el a xenont.
Akkor sokkal nagyobb a bukta.
Edit: ez az! Ti ketten voltatok, hazudjatok!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 28. - 20:39
rendõrt én a stop miatt nem akartam hívni õ meg a sebesség túllépés miatt /gondolom/ de ezt így nem monduk ki.
az is céges autó meg ez is,szal írtunk egy balestei bejelentõt,aztán mindnkei mend dologra,mert tárgyalás volt..
szóval a kinéz,kijebb megyek,kinézek és ekkor volt a csatt..szal nem tudom a biztosítónál érdemes-e progáblkozni?
annyiból lehetne szívozni hogy õ egyeül volt,mi meg ketten,szalvan is egy tanú..
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. január 28. - 20:36
szal biztosítónál nem tudom..azt sem tudom hogy kell intézni..
ja kaszkónk nincs!! /már bánom/
de most ezt nem is értem, ha nincs casco-d akkor mit akarsz a biztosítónál?
ha kaptál betétlapot, akkor meg be kell menni a biztosítóhoz, bevinni a papírokat, õk küldenek egy muksót aki lefotózza a kocsit és csinál egy kalkulációt, amit vagy elfogadsz vagy nem.
Írta 2009. január 28. - 20:34
Hát ilyenkor szerintem semmi sincs, ha nincs Casco-tok - bár nem vagyok egy szakértõ. Saját zsebbõl lehet javíttatni.
Viki Anutáját egyszer azért megvágták a zsernyákok, mert nem állt meg mind a négy kerék a Stoptáblánál. Csak utána.
Én is skippelem a holnapi pesti utat, jó lesz az kedden is, akkor már csak esõ lesz.
Futottam egy faszát, akkora király idõ van, hogy csak na. Istenkúttól felfelé már megmaradt a hó két órája is.
Írta 2009. január 28. - 20:33
Ha neked volt stoptábla, akkor kb. mindegy, rendõr lehet még meg is baszott volna.
Ha nem cseréltetek betétlapot akkor meg fõleg mindegy.
Ez egyébként ott a 8asra kikanyarodó ott Litérnél?
Aktuális civil
Írta 2009. január 28. - 20:31
arra írtál olyant, hogy elismered a felelõsséged?
Õ írt?
Írta 2009. január 28. - 20:31
Lehet, hogy kellett volna zsernya, de fasz tudja.
Astra kellett volna ehhez a melóhoz, bazdmeg!
Az ócssó!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. január 28. - 20:29
de akkor betétlapcsere nem volt csak megegyeztetek, hogy mindenki a sajátját rendezi? de szerintem még mindig ezzel jársz a legjobban, mert stopp táblád volt...
próbáld meg megbeszélni a faszival, hogy kifizeted az ajtó javítását és adsz még vmennyit neki, a bónusz besorolás miatt, õ meg ad neked betétlapot és fizeti a biztosítója a te károdat, ami többszöröse az övének. persze attól függ mennyibõl jön ki az õ része, de szerintem anyagilag így jársz a legjobban
Írta 2009. január 28. - 20:27
szal hogy megy ilyenkor?
ja kaszkónk nincs!! /már bánom/
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2009. január 28. - 20:23
Írta 2009. január 28. - 20:17
Û geccc!
Ügyesen kell biztosítózni!
Te kicsit sem voltál hibás?
Mert ha kihozzák 50-50-re, akkor szopod.
Az Audi drágáb, mint egy 20 éves kisteher...
Tudom, hogy a tv hazudik, de mutattak pár kpet, ahol magyar kamionok voltak az árokban, magyar rendõrök dirigálnak és nem kicsi hó volt.
Szal még el is hiszem, hogy valahol itthon van fasza hó!
Én is akarok!
hááát necces...
kanarodtam én balra,két v három sávos utra,amirõl egy bukkanó után jönnnek az autók.gecire esik,látni kb 5métert,kinézek jó,tolom ki az orrát hogy lássak rendesen mielõtt ráfordulok,mert ugye jobbrol is jön 3v2 sávnyi autó+kanyar sáv,aztán mire elindulnék elivszi az elejét egy platos kisteher.
nekem volt stop tábálm,neki meg lassító borda,meg nagy neon tábla hogy 70..no hát õ nem 70el jött /mind ahogy ott senki/
szóval necces a szitu,szerinte is mindketten "benéztük"
nos neki egy ajtó elem sérült
nekem a lokhárító kuka,jobblámpa+ködlámpa,hûrõrács,motohráz eleje.
szal biztosítónál nem tudom..azt sem tudom hogy kell intézni..
Írta 2009. január 28. - 20:17
Aktuális civil

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére