Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Szerintem a mûanyagos csak akkor tudja összevarrni, ha megvan minden darabja

egy jó mûanyagos megcsinálja úgy is, nekünk is volt lyukas lökhárítónk, megoldotta ;)

http://www.indavideo...aae6a8445e19b5f

Brácsa

Brácsa

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Szerintem a mûanyagos csak akkor tudja összevarrni, ha megvan minden darabja, egyszer nekem is szétszakadt az egyik autóm eleje, egy durrnál, ott csinálták meg, elég szépen dolgoznak!

Mûanyagos van egy fasza ott az osztottpályás, meg a 6-os keresztezõdésében, a soroktól a 2. ház (udvar).
Gyorsan dolgoznak és szépen.
Mûanyagheggeszés, festés, bármi...
Tavasszal én is akarok lökhárítót políroztatni, meg festetni.

Hát, felezõvel én is próbálkoztam, de csak a fele akkora gáz volt a tarsojban és az nem segített. :D

Most jöttem a szájsebészetrõl.
Eszti egy tündér, de nem derült ki, hogy mi az a dudor, úgyhogy mehetek tovább az egészségügy megpróbáltatásainak rögös útján.

Mondta, hogy volt Alex is. ;)
Jól vagy?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mûanyagos van egy fasza ott az osztottpályás, meg a 6-os keresztezõdésében, a soroktól a 2. ház (udvar).
Gyorsan dolgoznak és szépen.
Mûanyagheggeszés, festés, bármi...
Tavasszal én is akarok lökhárítót políroztatni, meg festetni.

Hát, felezõvel én is próbálkoztam, de csak a fele akkora gáz volt a tarsojban és az nem segített. :D

Most jöttem a szájsebészetrõl.
Eszti egy tündér, de nem derült ki, hogy mi az a dudor, úgyhogy mehetek tovább az egészségügy megpróbáltatásainak rögös útján.

Mondta, hogy volt Alex is. ;)
Jól vagy?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
gta4 über kicseszettül jó. minden más játék csak kezdetleges próbálkozás :D

Márinnyó ez elég csúf lett..fõleg a motorház, lökhárító és lámpa mögött is hajlamosak ilyenkor elnyekleni dolgok...de szerintem a lámpát kivéve javítható minden, de majd a karosszériás megmondja. egyébként tudok egy jót, ha kell. mi kocsinkat már 5ször csinálta meg. jah és mûanyagost is tudok e.

lolbazdmeg:

http://www.napiszar.com/?p=3064

hát ez se gyenge:

http://puruttya.blog..._p_maszturbalas

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
hááát Fish, ez többnek tûn 200 forintnál ...(
tegnap éjjel én i svoltam fent, remete felé jó volt,, csak a nyári guma hátul az párszor megviccelt, nem nagyon jött vissza a háulja:D:D ráadásul nem sok minta van rajta

Prez meg lebezsélt a hórájdról bringával merhogy a só, mega a latyak... igaza lehet
meg nincs is akkora hóu..
azért lehet hog y felnézek:D

filmes

filmes

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.600 hozzászólás
Rocsi nagyon hanyagolod a komlói fórumot. Lassan kitagadunk!
Részvétem a tükör miatt. Mostanság nincs szerencséd, lassan széthullik a kocsid.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
renault mikrobusz, hogy rohadjon meg.

ma ligeten én is elakadtam. aztán tettem egy felezõt :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Rossz helyen kukucskált egy gyors autó elõtt.

Mi volt az, hogy egy olyan magasan lévõ tükröt elvitt?

Majdnem hívtalak, mert egyszer necces volt Lapisnál a szitu.
Alig bírt kijönni a kis Partner. :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás

http://www.flickr.co...3/?donelayout=1 ha így látszik..na most iylen az atoo

áá, micsináltál?

bassza meg, nekem ma tükrömet vitték el...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Na voltam kilinccsel elõre autózni sokat!

Helyzetjelentés: sávokban van, meg nincs hó.
Nálunk pölö nincs, de a Komlói út fasza már, Mecsextrémnél már van nagy, arra fele királyság.
De mindenhol olvad az alja.
Haza fele gondoltam elmegyek Lapis fele, be is kézifékeztem az átkötõ útra, na ott döbbenet, kurva nagy hó és nem is nagyon olvad.
De inkább kûzdõs volt, mint élvezhetõ játszót.
3 autó jött szembe, 3-szor le is izzadtam, mert ha ott megállsz, vége.
A 3-ból 2 Subaru volt és az egyik, az egy fekete STI, vadi új, szöges gumival és nagyon rettenetesen csapatott... OLYAT AKAROK ÉN IS!
Persze miután elment mellettem mégnagyobb lett a kûzdés, mert a csóka full keresztbe közlekedett, mert miért is ne és nagyon fölszántotta az utat. Emelkedõn fostam, hogy ott maradok.
Aztán lefele Mandulásig sem kicsi, de csak 1 nyom van, szal az sem jó, mandulástól meg megint csak locsi, de inkább víz.

Szal fönt van, de az alja vizes.

Ellenben a Lapisi átkötõn ma tuti nem mennék mégegyet!

De kutyákkal lehet, hogy föl kéne nézni...

A fekete Subarut meg áááááh, látnotok kellett volna... :afro:

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
én is ebben bízom
a 4 lámpa lesz drága, lökös van másik itthon

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Brácsa

Brácsa

vendég

• fórumtag
  • 95 hozzászólás
Ez szinte egy karcolás, egy jó karosos hamar megoldja a problémát, a mûanyag eleje meg kuka, ha csak nincs meg minden darabja.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
http://www.flickr.co...3/?donelayout=1 ha így látszik..na most iylen az atoo

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
tudtátok hegy legálisan lehet töröltetni a bejelentett lakcímeket/tartózkodási címet és akkor nem tudnak se számlát,se nyereményt,sebírságot kikézbesíteni? :D

Autó elég rútul néz ki az ablak alól.. :(

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.237 hozzászólás

Kinézek az ablakon, és ezt látom.
Szar, mi?

Én nem ezt látom:-(--lehet hogy rossz ablakon nézek ki?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Hehe, tényleg! Bár kék az nem teljesen ugyanaz az árnyalat, de a narancs az nagyon közel van :D

Hát nem irigyellek benneteket városiakat! A Makár domb innensõ oldalán már tényleg lószar sincs. Mondjuk az udvaron nálunk is olvad, viszont elég sok van belõle...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Mévan, nemértem?

Hátmert ugyanolyan narancsszínû meg kék. ;)

Aktuális civil

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mindjárt kimegyek és megtapasztalom.
Aztán megfigyelem, hogy a városba egyre beljebb haladva, hogy növekszik a szar szintje.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

Szar, mi?

és nálatok lefagyott? mer nálunk havat lapátolni sem kell, fûben meg az utcában megmaradt, de a teraszon nem. slikkgumival volt boltba, azért azzal csúszik egy kicsit, tök jó volt

kell menni éjszakait!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
A csípõs, fröcsögõs fosch az ám a szar!
Ja, és a fenének sóznak, meg tolólapoznak?! Úgyhagyni ahogy van! A sok foschtalicska meg el se merne indulni, vagy egybõl az árokba csúszna. Az lenne az igazi országos szar!

Szar, mi?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök