egy jó mûanyagos megcsinálja úgy is, nekünk is volt lyukas lökhárítónk, megoldotta
http://www.indavideo...aae6a8445e19b5f
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Posted 2009. January 29. - 16:07
Posted 2009. January 29. - 15:47
Szerintem a mûanyagos csak akkor tudja összevarrni, ha megvan minden darabja
egy jó mûanyagos megcsinálja úgy is, nekünk is volt lyukas lökhárítónk, megoldotta
http://www.indavideo...aae6a8445e19b5f
Posted 2009. January 29. - 15:37
Mûanyagos van egy fasza ott az osztottpályás, meg a 6-os keresztezõdésében, a soroktól a 2. ház (udvar).
Gyorsan dolgoznak és szépen.
Mûanyagheggeszés, festés, bármi...
Tavasszal én is akarok lökhárítót políroztatni, meg festetni.
Hát, felezõvel én is próbálkoztam, de csak a fele akkora gáz volt a tarsojban és az nem segített.
Most jöttem a szájsebészetrõl.
Eszti egy tündér, de nem derült ki, hogy mi az a dudor, úgyhogy mehetek tovább az egészségügy megpróbáltatásainak rögös útján.
Mondta, hogy volt Alex is.
Jól vagy?
Posted 2009. January 29. - 15:24
Gyorsan dolgoznak és szépen.
Mûanyagheggeszés, festés, bármi...
Tavasszal én is akarok lökhárítót políroztatni, meg festetni.
Hát, felezõvel én is próbálkoztam, de csak a fele akkora gáz volt a tarsojban és az nem segített.
Most jöttem a szájsebészetrõl.
Eszti egy tündér, de nem derült ki, hogy mi az a dudor, úgyhogy mehetek tovább az egészségügy megpróbáltatásainak rögös útján.
Mondta, hogy volt Alex is.
Jól vagy?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 29. - 15:15
Márinnyó ez elég csúf lett..fõleg a motorház, lökhárító és lámpa mögött is hajlamosak ilyenkor elnyekleni dolgok...de szerintem a lámpát kivéve javítható minden, de majd a karosszériás megmondja. egyébként tudok egy jót, ha kell. mi kocsinkat már 5ször csinálta meg. jah és mûanyagost is tudok e.
lolbazdmeg:
http://www.napiszar.com/?p=3064
hát ez se gyenge:
http://puruttya.blog..._p_maszturbalas
Posted 2009. January 29. - 15:11
tegnap éjjel én i svoltam fent, remete felé jó volt,, csak a nyári guma hátul az párszor megviccelt, nem nagyon jött vissza a háulja:D:D ráadásul nem sok minta van rajta
Prez meg lebezsélt a hórájdról bringával merhogy a só, mega a latyak... igaza lehet
meg nincs is akkora hóu..
azért lehet hog y felnézek:D
Posted 2009. January 29. - 14:53
Részvétem a tükör miatt. Mostanság nincs szerencséd, lassan széthullik a kocsid.
Posted 2009. January 29. - 14:03
ma ligeten én is elakadtam. aztán tettem egy felezõt
Posted 2009. January 29. - 13:17
Mi volt az, hogy egy olyan magasan lévõ tükröt elvitt?
Majdnem hívtalak, mert egyszer necces volt Lapisnál a szitu.
Alig bírt kijönni a kis Partner.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. January 29. - 13:02
http://www.flickr.co...3/?donelayout=1 ha így látszik..na most iylen az atoo
áá, micsináltál?
bassza meg, nekem ma tükrömet vitték el...
Posted 2009. January 29. - 12:45
Helyzetjelentés: sávokban van, meg nincs hó.
Nálunk pölö nincs, de a Komlói út fasza már, Mecsextrémnél már van nagy, arra fele királyság.
De mindenhol olvad az alja.
Haza fele gondoltam elmegyek Lapis fele, be is kézifékeztem az átkötõ útra, na ott döbbenet, kurva nagy hó és nem is nagyon olvad.
De inkább kûzdõs volt, mint élvezhetõ játszót.
3 autó jött szembe, 3-szor le is izzadtam, mert ha ott megállsz, vége.
A 3-ból 2 Subaru volt és az egyik, az egy fekete STI, vadi új, szöges gumival és nagyon rettenetesen csapatott... OLYAT AKAROK ÉN IS!
Persze miután elment mellettem mégnagyobb lett a kûzdés, mert a csóka full keresztbe közlekedett, mert miért is ne és nagyon fölszántotta az utat. Emelkedõn fostam, hogy ott maradok.
Aztán lefele Mandulásig sem kicsi, de csak 1 nyom van, szal az sem jó, mandulástól meg megint csak locsi, de inkább víz.
Szal fönt van, de az alja vizes.
Ellenben a Lapisi átkötõn ma tuti nem mennék mégegyet!
De kutyákkal lehet, hogy föl kéne nézni...
A fekete Subarut meg áááááh, látnotok kellett volna... :afro:
Posted 2009. January 29. - 12:27
a 4 lámpa lesz drága, lökös van másik itthon
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. January 29. - 12:20
Posted 2009. January 29. - 12:13
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2009. January 29. - 11:52
Autó elég rútul néz ki az ablak alól..
Posted 2009. January 29. - 11:46
Posted 2009. January 29. - 11:29
Hát nem irigyellek benneteket városiakat! A Makár domb innensõ oldalán már tényleg lószar sincs. Mondjuk az udvaron nálunk is olvad, viszont elég sok van belõle...
Posted 2009. January 29. - 11:12
Posted 2009. January 29. - 10:57
Aztán megfigyelem, hogy a városba egyre beljebb haladva, hogy növekszik a szar szintje.
Posted 2009. January 29. - 10:37
Kinézek az ablakon, és ezt látom.
Szar, mi?
és nálatok lefagyott? mer nálunk havat lapátolni sem kell, fûben meg az utcában megmaradt, de a teraszon nem. slikkgumival volt boltba, azért azzal csúszik egy kicsit, tök jó volt
kell menni éjszakait!

Sign In
Create Account

Back to top