Szerintem a mûanyagos csak akkor tudja összevarrni, ha megvan minden darabja
egy jó mûanyagos megcsinálja úgy is, nekünk is volt lyukas lökhárítónk, megoldotta

http://www.indavideo...aae6a8445e19b5f
Szerintem a mûanyagos csak akkor tudja összevarrni, ha megvan minden darabja
Mûanyagos van egy fasza ott az osztottpályás, meg a 6-os keresztezõdésében, a soroktól a 2. ház (udvar).
Gyorsan dolgoznak és szépen.
Mûanyagheggeszés, festés, bármi...
Tavasszal én is akarok lökhárítót políroztatni, meg festetni.
Hát, felezõvel én is próbálkoztam, de csak a fele akkora gáz volt a tarsojban és az nem segített.
Most jöttem a szájsebészetrõl.
Eszti egy tündér, de nem derült ki, hogy mi az a dudor, úgyhogy mehetek tovább az egészségügy megpróbáltatásainak rögös útján.
Mondta, hogy volt Alex is.
Jól vagy?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
http://www.flickr.co...3/?donelayout=1 ha így látszik..na most iylen az atoo
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Kinézek az ablakon, és ezt látom.
Szar, mi?