Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Ez a csiga.... mega LOL!:)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Menj el mindkettõhöz, azt lesz egy hirdetõd legalább.

Aktuális civil

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Márija, a kettõ közül inkább autóüzlet, egyértelmû!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
:D

na én is ettõl tartok...

liftreklám is ezért áll nálam épp..ejj

BP-n valami AW?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
persze... de a minimál fizu+jut módszerben mindig van buktató, hogy átbasznak vele. Mikor kapod meg, amikor fizet az ügyfél vagy minden hónap végén?

Pláne azok, akik ilyen szemetekben hirdetnek, hát nem feltétlenül a legintelligensebbek, és elmagyarázni nekik, h mi mit jelent és mekkora a hirdetés és mikor jelenik meg és meddig tart és egyébként is.. ááá... aztán ha nincs hirdetõ akkor pont beszoptad mert rohangálnod ugyanúgy kell, de pénz nincs belõle... ráadásul ezek ugye olcsó hirdetések, szal mire összejön belõle vmennyi pénz, az idõ. De amúgy se értem én ezeket. Ha magamból indulok ki, akkor Kisokost legutóbb a szemetesben láttam, mert én dobtam oda :D minden ilyen szart a neten keresek meg. Aki olvassa, az is inkább a nyugdíjas v. otthonülõ jómunkásember, akinek a net egy megfejthetetlen dolog.. ezekhez alakul a hirdetések összetétele is nagyjából. Aztán örülhet az ember, ha sikerült a Diegot belerángatni egy 3 hónapos minimál szerzõdésbe, amibõl azok meg menekülni fognak, mert pont semmi vásárlást nem hoz nekik a cucc :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jah tul képp az ügyfeleket nekem kéne megszerezi..szal jah ügynökösdi..pont ami miatt elegme lett az ingatlanozásbol is..

autósra hajlok én is,kcsit nyugisabb kõ vagy nem kõ féle..majd KissBnél korrepetálást veszek:D

meg ott az alap+jutalék magasabb,de amit eltelefonálok,meg autózok akor az el is megy..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Jah, akkor már inkább autós bolt, ahova jön a paraszt, ha kel neki valami és nem neked kell tukmálni.
Az genya dolog.

Jah, amúgy most haza jöttem, mert várnom kell valamire.
Ami lehet, hogy 5 perc múlva kész és azonnal lépnem kell, de lehet, hogy 1 órát is ülnöm kell.
Szal max elindulsz és közben elmegyek. :)
(Ez Magoonak szólt.)

Ezt meg Lor linkelte.
Nagyon komoly, még nem láttam! :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts

véleméynetekre lennék kiváncsi
tegnap voltam állásinterjún
egy oylan cég keres emberkéket ami tök új,egy kiadványt akarnak csinálni ami olyan mint a kisokos stb csak jóval olcsóbb a hirdetés,alkalmazottként tarnak. de saját teló saját autó használat.
vs
autós boltba klasszik alkalmazotti 8-5ig munka,

szerintetek?!

Ez olyan hirdetés szervezõs? Elég alja munka sztem.. alkalmazottként, minimál bér+ jutalék? Hát, ha a pénz a lényeg csak, és szeretsz sokat házalni és benyalni magadat cégekhez, magánvállalkozókhoz és sokat vitatkozni, akko hajrá :D én nagyon rühellem ezeket..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Hopp, asszem a lényeg kimaradt és így nem teljesen egyértelmû... :)
10-rõl indultunk és a havcuccolás miatt minusz 3.
De nekem 7-ér is megéri.
Féltem a verdát, na.

Néztem másikat is, simán kérik a 15-öt.
És 4 méterre van a kaputól, szal fasza.

Kurvára rendet kéne rakni!
De nem biztos, hogy nekiállok. :P

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jah bizsu:D ez ott este jött:D

jaja az

kokkkka,köszi..

ezt csak úgy

véleméynetekre lennék kiváncsi
tegnap voltam állásinterjún
egy oylan cég keres emberkéket ami tök új,egy kiadványt akarnak csinálni ami olyan mint a kisokos stb csak jóval olcsóbb a hirdetés,alkalmazottként tarnak. de saját teló saját autó használat.
vs
autós boltba klasszik alkalmazotti 8-5ig munka,

szerintetek?!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nekem engedi.
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
rockradio1 . rokkosoknak. régi és még annál is régebbi trackek. amikor még én is guns pólóban toltam:D
opens with winamp.

még egy kérdés. minek van ott alul a gyors hozzászólás, ha nem enged rákattintani?
I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
cseszki elmentem cba-ba, kb 25 percre, és mikor hazaértem akkor vettem észere, hogy a kulcsomat kívülrõl a zárban hagytam. vazzz

süt a nap viszont jó hideg van. kár, hogy megint kimaradtunk a havazásból. de még lehet

atyaég:

http://puruttya.blog..._sem_hagy_beken

Eddig itthon, most mászkálás, aztán olyan kb 6, fél 7-tõl megint itthon (Mecsek u. 6.).

6-7 nekem késõ, úgyhogy ma már nem kereslek.

garázs királyság. havi 3ezret simán megér, hogy biztonságban van a kocsi.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Az szerintem elég jó bérlet! Annyiért én is bérelnék! Az autó kint állna, de lenne kis edzõtermem:D!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
El.
Nem mondom, hogy ez volt az álmom, de havi 3000 minusz így.
Annyiért meg boldogan, legalább játszanak kint a kutyák... ;)

Na lépek mászkálni.

Valaki késõdélután nem tud eldobni az Audiért?
Egy seggel két autót még mindig nem tudok megülni.

Pénteken meg Szombathely.
Na az szopás lesz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
És ellapátoltad a havat? ;)

Bazz, és a telóm még olcsóbb lett a CRC-n. levitték 30font-tal az árát. Mondjuk így kb. annyival lett olcsóbb, mint amennyivel a forint gyengült :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Eddig itthon, most mászkálás, aztán olyan kb 6, fél 7-tõl megint itthon (Mecsek u. 6.).
Amúgy 30/418-5507

Hétvége képlékeny, de valami mindenképp játszik! ;)

És jelentem, van garázsom!
Jó dolog az ilyen.
:afro:

Brácsa

Brácsa

vendég

• fórumtag
  • 95 posts
Hova, mikor?

Oks, akkor kiderítem, ogy hova, de valahova tapasztunk!
Mondjuk az jön le, hogy mindenképp ragaszkodsz a plusz hülyeséghez?
Éééésznél vagy? :D

Mit csinálsz és hol a Király utcában?

Ja, megjöttek a lámpák!
Zap-Magoo-kavarásosok is jöhetnek, meg Brács is!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Az egyik egri csávó a hétvégén slick gumikkal, és singlespeed bringával tekert fel Répáshutára. Mondjuk úgy, hogy nem volt egyszerû...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts
Ehh ma bringával jöttem--volt 1-2 hárítás a jégen :-)

De kellett a kis adrenalin szint növelés....