Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Nem kapsz!
Ez is igaz. De ma is pont néztem, hogy annak ellenére, hogy azt írtam, hogy 5 méterre van a tábla az átkelõtõl, az inkább 50 cm-re van.

Ismert terepen jó, tudsz lassítani, de ha olyan helyen jársz, amit nem ismersz, akkor nehezen lassítasz le.

Tényleg fosul csinálják meg az utakat. Nem is tudom, hogy ki vesz át ilyen munkát. Nem lenne szabad átvenni.

Ez meg tetszik:
http://dirtmag.co.uk...rt-1234588.html

Bearclaw:
http://www.nsmb.com/...recloths-rides/

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Jah, hogy az a 20cm-es kiemelkedés ilyen szépen eldolgozott dolog lenne? Mert sajnos itthon semmi se úgy mûködik, mint a kicsit kultúráltabb országokban. Itt a Budai Nagy Antal-ban is van alul-fölül egy-egy ilyen nagyobb fekvõrendõr. Az egyikre rá merek menni 20-al, de a másik nagyon szarul van megcsinálva. Ott megáll, 1-es vagy óvatosan kuplungolt 2-es...
Pár település kitalálta, hogy a bevezetõ utakra a településhatárra raknak rázatót. Ez végülis nem rossz ötlet, de az alapozás olyan szar volt, hogy 1 év után úgy megsüllyedt, hogy iszonyat. Aztán most már a legtöbbet leaszfaltozták szintbe.
Én igyekszem mindig úgy megközelíteni a zebrákat, mintha valaki ki akarna ugrani elém :D
Pedig én egy vadember vagyok...
Kicsit parázok is, hogy az M0-ról kapok majd valami csekket ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
B jogsival vezethetõ :D :D

miért vana z hogy a ff nem töltei be a használtautós képeket?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Szar a keringési rendszered. Fejleszteni kéne. Tornázzál reggelente! ;)

reggel recseg ropog meg fáj mindenem egy óra kell mire mozogni bírok..meg amúgy sem akarok reggel tornázni :D

Mentél már rajta?

mentem, tényleg nem árt a kocsinak, de azért nem egy jó érzés.
persze ha nálunk csinálnának ilyeneket, kb olyan minõségûek lennének mint az útjaink. rossz belegondolni. nemtom hogy van ez, hogy nálunk még a fél éves autópályát is javítani kell..egyszer kéne jól megcsinálni egy utat aztán 10évig hozzá sem kell nyúlni, akkor többe kerülne, de utána nem lenne rá költség évente. bosnyákoknál is sokkal jobbak az utak mint nálunk.

hülye firefox mindig behal ha videot nézek és vki ír vagy bejelentkezik msn-en...mit lehet vele csinálni?

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts

nem akarok 20cm-es kiemelkedést zebrán, gyalogos tanulja meg jelezni az átkelési szándékát azt átengedem, csak ne a járdán ácsorogjon mintha mindegy lenne neki.

Mentél már rajta?
Mert nem basz oda a kocsinak, negyvennel át tudsz égetni rajta, de mégis az a pszichológiája, hogy nem az út folytonos, hanem a járda. És mindenképpen lefékezel elõtte.

Mindig az jut eszembe, amikor Luganoban nézelõdtünk egy méterre az út mellett, és az autók meg folyamatosan fékeztek mellettünk, mert nem tudták, hogy át akarunk-e menni:D.

Zõdtejja nálam is itt figyel.
Tegnap este ettem sült kolbászt, utána metrós tortillát, és fagyit. Néha mintha a magam ellensége lennék:D!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Szar a keringési rendszered. Fejleszteni kéne. Tornázzál reggelente! ;)
Én is azt csinálom, és leszoktam miatta a reggeli kávéról :D
Jó ma reggel ittam 1 liter zöld teát, de ezt se csináltam már hetek óta...
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ilyennel kell menni azt majd senki nem akar elõtted átmenni :D

http://www.hasznalta..._ford_f350_1999

nem akarok 20cm-es kiemelkedést zebrán, gyalogos tanulja meg jelezni az átkelési szándékát azt átengedem, csak ne a járdán ácsorogjon mintha mindegy lenne neki.

asszem elmúltak a gyomorbántalmaim, jól be is kajálok ebédre :)

holnap meg tekerni kéne, vmi kisebbett.

mér van az, hogy ha fél óránál többet ülök megfagy a kezem? kesztyûbe vagyok itthon vakker. faszom

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Shoshival egyetértek maximálisan!

Lényeg, hogy mindig más a hibás, én sose. Vagy a rendõr, vagy a lámpa, autóból nézve a gyalogos, gyalog az autós, aki rossz helyre tette a szelektív gyûjtõt, meg aki iderakta a bejárat elé, a bank, aki nem világosít fel, a szar árfolyam, a kapitalisták, a kommunisták.

Egyébként én mostanában már csak poénból is átengedek mindenkit, mert 99%ban vigyorogva megköszönik és az "ellenségbõl" hirtelen jófej ember lesz...
Meg mert Mariborban így láttam és nekik nagyobb a hegyük, meg jobban bringáznak és hátha van összefüggés. Ausztriáról már nem is merek beszélni. :D

Aktuális civil

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
sok feles után simulós , jóóóaz .. cool j néha túl hot, de niggaz got bitzxes like hell
egyet egyíet lepasszolhatna :)
jonhny cashnak meg respekt az életutjáért, de a késõi remegõs hangja nálam gombócot kreál a torokban.. :D

víg napot:D
I don't care how it pedals

FAHELY

FAHELY

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,237 posts

jaja zebra téma para mindig,sokstor van hogy nehéz észreveni hogy ott valaki áll,fõleg ha õ meg úgy érzi hogy bazze nehogymá ne menjek át,van szeme majd észrevesz..szal kicsit két szereplõs a dolog szerintem..

Lassú a folyamat de már érzõdik a "nevelés" hatása mind autósokon mind gyalogosokon--habár tény, hogy egyesek akkor sem mernek lelépni(vagy bambulnak) amikor már rég állok--na ez baszottul idegesítõ, de amint LL példája mutatja ilyenkor is meg kell állni, különben ugrik a sörpénz:-)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jól ez az mc 64cm bicepsz :D bár tény hogy kevés jó számot hozott össze..
de legalább gyúrni eljár becsülettel..

jaja zebra téma para mindig,sokstor van hogy nehéz észreveni hogy ott valaki áll,fõleg ha õ meg úgy érzi hogy bazze nehogymá ne menjek át,van szeme majd észrevesz..szal kicsit két szereplõs a dolog szerintem..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Jó reggelt!

Hol van ahoz a közlekedési kultúránk, hogy bevezessék ezt a szabályt? Megálltam volna, fél percig mosolygunk egymásra a gyalogossal, mire leesik neki mi a szitu.

Ha nem kezdjük el soha sem fog megváltozni, mert kényelmesebb elmenni elõtte, mint megállni. A kényelem nagy úr. Kényelmesebb együtt gyûjteni az összes szemetet is, és ahogy itt mondja a paraszt a házban,

"Én is gyûjthetném szelektíven, de amíg nem hoznak gyûjtõt a parkolóba, addig nem!"

Mindig van kifogás. Majd akkor lesz gáz, ha az lesz mint Nápolyban. Meg ha megint elütnek valamilyen nagymamát a zebrán.

Azt is meg kell jegyezni, hogy ehhez a szabályhoz faszán elõ kellene jelezni a zebrát, nem öt méterrel elé rakni a táblát. Vagy kiemelni az út síkjából 20 centire, mint Olaszországban. Akkor minden gyalogost átengednének.

Részemrõl ez a gondolat fogalmazódott meg bennem.

Kell nézni Arctic Challanget. Hányok ettõl az LL Cool J számtól:D.

Szép napot!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

még elalvás elõtre egy

na EZ a true school, nem holmi magyarítások:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
még elalvás elõtre egy

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
guetta giccseske, többi faja.. bár cattaneo is néha nem találja magát. viszont van tõle eg y nagyon jo mixem.. nyárom jobban jöönnek ezek ,most tél van.. minimál megy nálam.
piratebay-on van sok tõlük. www.thepiratebay.org
én most találtam Danny Howwelst amit már régota kerestem..
ha járnék templomba biztos töbszrö találkoznánk.:D

pénteken lesz kinoban egy szülinapi bull, de asajna zártkörû, hivtam volna a zenekedvelõket. szakácsom Andor, perkás (darbukán játszik, az ilyesmi hangszer, meg ilyen is ), Lucky Hunters nevû formációban tolja. szal õk zenélnek live. még csak fel sem vehetem kamcsira, mer megtilottták.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
jóvvan...keresgéel minden félét és ami nagyon jó vagy angyon szarazt megosztom :D

meg hogy minyá kész az autó keresek vezetõs zenéket,lhuzott ablakkal kruzolost meg egy adagban pestig felérõst :D
pl ez egeészben
vagy cattaneo
vagy http://www.youtube.com/watch?v=r7Dp3wI2EaM
bocs de ez ottani felvétel..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Nem feltétlenül kell lelépnie ahhoz, hogy meg kelljen állnod. Ugyanis neked ott elsõbbséget kell adnod. Ugyanúgy, mint a jobb kezes keresztezõdésben, vagy a macisajtosban. A Kamaznak is megadod, pedig még ott sincs amikor odaérsz ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

ezt is jóó 14.mp tól

este bármi lehet
anyit kérnék csak hogy szobmaton ne trafik..más nincs :D

176-ikra sikerült valami normális zenét találnod:D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
ezt is jóó 14.mp tól

este bármi lehet
anyit kérnék csak hogy szobmaton ne trafik..más nincs :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
ehh, szar ügy.ha már lelépett meg kell állni, ez van. de még olcsón megúsztad...