Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. február 22. - 14:12

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. február 22. - 14:04

tegnap este nagyon súlyos volt. csilisbabfõzés sok jégerrel meg sörrel, kenyércsatával, jódos kólás babszószos krémes csulás hungarocelldarabos hintõporos kotyvalékkal..., végül colorban kötöttünk ki, de az már homályba vész.
spontánparty rulez
Írta 2009. február 22. - 13:39

fish muti a bike-ot!
single tányér rulez szerintem b ár attól függ mennyit akarsz tekerni.. újat mondtam?
most olvasoma a mailt, van egy fél boxguide iscg-s, kölibe odaadom amig veszel nomálist
..
kedden itt a swingerem nnnyyyhihhaihahahaha
menniy a dirt elõffizetés? (asszony hozott egyet angdliábol ajcsiba aztán rájöttem hogy ez jó)
jajjj most nézem elvitték a eggbeater pedéált ebay-en ,, kivételesen örülök hgoy szar a forint.. 59 euroér ment el.
zsir!! kell!! inegrált shimano bahjatód nincs?
ma el tudok érte meni havan?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2009. február 22. - 13:11

Lehet, hogy nem most kellene Back in the saddle againt nézni. Felzaklat:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. február 22. - 12:55

single tányér rulez szerintem b ár attól függ mennyit akarsz tekerni.. újat mondtam?

most olvasoma a mailt, van egy fél boxguide iscg-s, kölibe odaadom amig veszel nomálist
..
kedden itt a swingerem nnnyyyhihhaihahahaha
menniy a dirt elõffizetés? (asszony hozott egyet angdliábol ajcsiba aztán rájöttem hogy ez jó)
jajjj most nézem elvitték a eggbeater pedéált ebay-en ,, kivételesen örülök hgoy szar a forint.. 59 euroér ment el.
Írta 2009. február 22. - 12:45

NShosh: okk reméljuk kibírja még 1 ideig. Grancia részemrõl már lejárt:-)))
Jólvan! Majd iratok veled róla papírt:D! És ha nem úgy lesz, akkor én leszek az öntudatra ébredt ügyfél!
Írta 2009. február 22. - 11:44

jaaj mikóó lesz már autó ?!

http://totalbike.hu/tesztek/ggquad/ ez?!?!
ne,tudom hogy egy tányér vagy legyen fent mind...
Írta 2009. február 22. - 11:27

srácok van valkinek integrál shimano cucc behajtója? meg egy feles iscg láncterelõje? persze jó áron..
a boxguide nem szerkeszthetõ fel oda, mi?
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. február 22. - 11:23

Fahely, jöhetek én?
Az erõsítõ távirnyítója az egyik pillanatban még mûködött, a másikban meg már nem.
Nem emlékszem, hogy leesett volna.
Van rá esély, hogy csak elpattant benne valami?
Nem kellett volna sörbe áztatni, meg ráverni a ....nyálad:-))))
..hozzad....
NShosh: okk reméljuk kibírja még 1 ideig. Grancia részemrõl már lejárt:-)))
Írta 2009. február 22. - 11:22

tegnap anyira hogy ide sem irtam..
röviden geci jo volt a potés cucc..most nézem hogy 4 iwiw ismerõs jánylett..akikre igazán nem emlékszem

srácok van valkinek integrál shimano cucc behajtója? meg egy feles iscg láncterelõje? persze jó áron..

û

Írta 2009. február 22. - 09:53

Most már sokkal jobban érzem magam, tegnap még alig voltam önmagam!

Kezdik már flood-olni az iwiw-üzenõfalat a fix traffipaxok helyével. kiváncsi leszek, mennyi ideig bírják majd. Nálunk fejlettebb országokban is rájöttek, hogy nem áll mellette õr, tehát akármi is történhet velük.
http://www.speedcam.co.uk/gatso2b.htm
Írta 2009. február 21. - 22:33

Az erõsítõ távirnyítója az egyik pillanatban még mûködött, a másikban meg már nem.
Nem emlékszem, hogy leesett volna.
Van rá esély, hogy csak elpattant benne valami?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 21. - 22:30

Írta 2009. február 21. - 18:34

...
És szánkópályán full fasza csúszós letaposott hó van!
Nem akar valaki holnap délelõtt menni egyet?
Vagy max ebéd után, de nem késõn, mert délután sajnos dolog lesz.
De aláznék pár szánkós pöcsköszörût!...
én benne vagyok!!! menjünk!
Írta 2009. február 21. - 18:06

Sárgul már a kukoricaszár?
Speckós csomag?
WooooW!

Tényleg Márinnyó!
Lemaradtam.
Milyen cucc?
Szerencsére a mosogéphez hívtuk, úgyhogy már túl is vagyunk egy kutyás túrán.
Megmásztuk sípályát!

És szánkópályán full fasza csúszós letaposott hó van!
Nem akar valaki holnap délelõtt menni egyet?
Vagy max ebéd után, de nem késõn, mert délután sajnos dolog lesz.
De aláznék pár szánkós pöcsköszörût!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2009. február 21. - 17:40

jajaj maj lesz..elõbb spd meg e13 meg ilyenek..
Írta 2009. február 21. - 17:34

kaptam egy naagy csomagot..alig fér be az ajtón...szpesölájzd van ráírva
(masszivfaszverés)
gyorsan bele a supert-t és képet!
edit:
Fú bazz, most találtam meg az egyik gimis füzetemet, amibe képregényket rajzoltam. Hát beszarás, milyen hülyeségek vannak
szkenneld be!

Írta 2009. február 21. - 17:11

azért megvan a mindig friss punci kell

kaptam egy naagy csomagot..alig fér be az ajtón...szpesölájzd van ráírva

(masszivfaszverés)
Írta 2009. február 21. - 16:47

Aztán vettem tombolát 46 darabot

Az est csúcspontja ez volt, kellett volna videót csinálni, az öltönyben csokornyakkendõben lábukon alig állók keményen nyomták

A mosógéphez hívtad a mosógépszerelõt? Mert, pl ha a TV-hez akkor lehet, h nem lesz kész reggelre sem!

Szerintem POTE nem játszik, kezd rámtörni valami nyavalya, pedig jófej lennék angolul is

Külföldi zenék, azért hallgathatóak nem? Ecuador?
:lol1:
Írta 2009. február 21. - 15:24