Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

igen ezt sejtem én is.. főleg hogy programozókat úgy felvenni, hogy tul képp vakon dolgoznak x hónapig..na midnegy majd ha lesz fejlemény úgyis szólok

más téma, de ezt kitöltenétek? köszönöm! https://www.surveymonkey.com/s/328GL5V

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Csak ötletre nagyon nehéz pénzt szerezni. Valamennyi saját tőkével el kell kezdeni a dolgot, és utána ha van már hozzávetőlegesen működő prototípus, akármi, akkor könnyebben adnak pénzt.

Ezt a 42es tányért már nézem egy ideje, de még várok vele, hogy egyrészt legyen esetleg olcsóbb alternatíva, vagy legyen ilyenre keretem. Mondjuk lehet nyár környékén valamelyik be fog következni ;)

Azt már elmagyarázhatná valaki, hogy sötétszürke autóval miért jó szakadó hóesésben világítás nélkül menni? Ráadásul családi batár rönó, szóval lehetne ennyi esze, de nem. És 10 méterről már alig látszik. Félelmetes...

És 3. napja nem ültem bringán, most már jönnek az elvonási tünetek, és ideges leszek...

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Na mi lesz?! Essen már a hóóó!!!

B) 

És mit akarsz levédetni, Fishinnyó?! :D

hát szerinted elmondom? szerdán is volt bennem egy kis para amikor a lehetséges befektetők és finanszírozók és munkatársak előtt kellet picselni 

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Na mi lesz?! Essen már a hóóó!!!

B) 

És mit akarsz levédetni, Fishinnyó?! :D

Edited by kölyök8, 2014. January 24. - 10:06.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

http://www.bikemag.c...w-the-xx1-hack/ ha valaki ilyen uri huncutságokkal kacérkodna..

mennyre szar, ha le szeretnél védetni valamit amire startupként szeretnél pénzt kalapozni, az 17Oe forint....

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
Ablaktörlő hiba szopó, még a fabián nekem is beszart, tréler lett a vége

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts

Juájj, az Ichi... Nézzetek Killer Joe-t, Mettyú Mekkorahéj a..........isten!

Edited by rob, 2014. January 24. - 09:27.
KHMM....

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

nekem meg a vizsgaidőszaktól felborult ritmusom nem engedi, hogy lefeküdjek aludni. reggel viszont menni kell tanítani, amire valami anyagot kellene összeállítani, de az agyamban nincsenek gondolatok. még annyi sem, mint a legjobb pillanatomban*2. asszem megnézetem velük a Barakát. vagy az Itchy the killer-t. 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Asszem valami hülye testelési probléma lehet a Passattal, mert se a tompított fény, se az ablaktörlő, meg még pár dolog nem akar időnként működni. Jellemzően a hűvös nedves időben. És most leálltam a kocsival olyan a régi albérlethez, hogy ne tolják holnap rá a havat, meg mondjuk neki se csússzon valami önjelölt rallybajnok...

Kicsit szar volt a csöpörgő esőben ablaktörlő nélkül, mert ugyan letöröltem mielőtt elindultam, de azért nem volt az igazi. És a helyzetjelző elég kevés fényt ad... Na mindegy, majd kinyomozom ezt a testelést...

józanul estkáféba szpészre szeletelni soha többet.) már itthon nyomom a metélőhagyma krémes magos zsölmélekt.)

photo.php 1545858_547190465376412_1368682589_n.jpg na jó őt is nyomnáam 

Edited by albertfish, 2014. January 24. - 02:43.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Asszem valami hülye testelési probléma lehet a Passattal, mert se a tompított fény, se az ablaktörlő, meg még pár dolog nem akar időnként működni. Jellemzően a hűvös nedves időben. És most leálltam a kocsival olyan a régi albérlethez, hogy ne tolják holnap rá a havat, meg mondjuk neki se csússzon valami önjelölt rallybajnok...

Kicsit szar volt a csöpörgő esőben ablaktörlő nélkül, mert ugyan letöröltem mielőtt elindultam, de azért nem volt az igazi. És a helyzetjelző elég kevés fényt ad... Na mindegy, majd kinyomozom ezt a testelést...

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

igazából nem lett szörnyű, csak a lakkozás nem sikerül jól

és közben megtudtam hogy ezen lehet segíteni, úgyhogy a remény hal meg utoljára. 

I don't care how it pedals

deathcode

deathcode

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,220 posts
Rofl
  • dhog likes this

You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

lefújtam a bringát, a színkód milf greenre, nem merek belegondolni milyen lesz napon. szép nem lett, de legalább ronda. padláson , low lightban, nulla tapasztalattal. 

a mutyuki hátulját is megfújtam. az még rondább lett.

az a jó ezekben a dolgokban hogy nem kerültek sokba.

I don't care how it pedals

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

182kredit/5 félév és megcsináltam a legfosatósabb tárgyat is! fakkjee :D

a3Y01D1_460sa.gif

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Hetvegere uzemben az Uzzi, ugyhogy ha nincs Nagy rittyo, Akkor MENJUNK!

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts

Rob, játszom a gondolattal, de egyelőre 26-os párti maradok... ;)
Csak hát nagy a nyomás! :)
Ellenérvnek meg ott van az Enduro, ami úgy tökéletes, ahogy van.

De ezeknél a méheknél sohase lehessen tudni...

Koris kuty kemény!
Csúzliról is kell fasza vid!

Edited by kölyök8, 2014. January 22. - 21:14.

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

győri ismerősöm és kutyája: 

az állat egy border collie, és a gazdája Starcraft buzériája után a Nova nevet kapta :D 

eléggé szimpatikus társaság, viszik mindenhová a kutyát magukkal. kicsit irigylem is őket..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Kokkk mindig vesz valamit, de most szerintem még síelni van...

hát szombatra úgy hallottam haza kell érnie :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Kokkk mindig vesz valamit, de most szerintem még síelni van...

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

kokk új kerékpárt vesz?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.