Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Írta 2009. június 11. - 18:25

Írta 2009. június 11. - 17:51

Uh, úgy nézem nem ússzuk meg ma se az esõt. A picsába!
Akkor mehetek haza, meg utána valami húst venni, hogy legyen vacsorám. Vagy valami hasonló...
Írta 2009. június 11. - 16:54

végigjártam majdnem minden pécsi kereskedést de nem találtam megfelelõ kocsit, úgyhogy neten keresgélés maradt
tegnap az újhegyi dombon leégett egy picasso, de még most is ott áll. és kegyetlen büdös
Írta 2009. június 11. - 16:35

Mosd le megint, úgyis jön még esõ
Aw sorry nem volt telo nalam..
Szellem fasza volt,gyurni is votam,hegyen is voltam utana az is jo volt
Meg brutal sutit is sutottem szal fasza:)

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2009. június 11. - 15:56

Meg kicsit el volt mosódva az eltúlzott sminkje. Mivel a hátam mögött ült, ezért addig nem is vettem észre a rövid ruhát, amíg fel nem tûnt szemmagasságban

Na akkor majdnem félrenyeltem a sört

Brutális nagy viharzóna jön most be az országba...
De talán megússzuk, és csak Komlót mossa el

Hehehehe, sejtettem, hogy lesz valami ilyesmi gond ezzel a kontroller nélküli játék irányítással:
Nem látja a feketéket a Microsoft kamerája
Most már értem mit akar Márió az óvónõvel:
Szexuális erõszakkal vádolnak egy brit óvónõt
De azért ebbõl meggazdagodni nem szép dolog

Írta 2009. június 11. - 15:47

Ma a Paulusban volt egy 30as csaj, akinek elég jó rövid volt a ruhája. Gondolom csak azért nem lógott ki a szõr, mert borotválja
...na az akart valamit...akár tõled is:-)))
ilyeneket láttam a bódésoron is--pulzusemelõ látvány az biztos.
Írta 2009. június 11. - 15:47

Ezek is aztán kemény versenygépek

Kicsit utánaolvastam a Wartburg tuning-nak, és ehehe, volt 118 lovas motor, és azzal olyan 170-200 körül tudott repeszteni. Hát azért az elég kemény

Írta 2009. június 11. - 15:08

Majd ma este esetleg

Ja, és szinte mindig a Csalogány bódéjának közelében dülöngélünk.
Ma a Paulusban volt egy 30as csaj, akinek elég jó rövid volt a ruhája. Gondolom csak azért nem lógott ki a szõr, mert borotválja

Írta 2009. június 11. - 14:55

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2009. június 11. - 14:23

Már harmadik napja itt vagyok a Séta-téren.
Ma is kimegyek, csak nem tudom, hogy ismerlek fel benneteket.
Üdv, izom
Írta 2009. június 11. - 12:23

Végre egy értelmes tüntetés, amire szívesen elmennék, de akkor épp be leszek baszva...
piros táskás szõkét sunáznám :afro:
Írta 2009. június 11. - 12:09

Végre egy értelmes tüntetés, amire szívesen elmennék, de akkor épp be leszek baszva...
Ez tetszik:D!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. június 11. - 12:07

kimentem dirtre meg aztán csobban orfûn ha valaki akar gyünni
Írta 2009. június 11. - 11:39

Magoo:
Akkor mikor megyünk a vásártérre kocsikat nézni, és szörnyülködni?
hát nemtom, kicsit elbizonytalanodtam mikor megtudtam, hogy a vállalkozói járulékom havi 50ezer lenne (úgy, h csak 75ezerre jelenteném be magam) + a saját kocsim után vahi 15ezer gépjármû adót kéne fizetnem...és akkor még nem csináltam semmit. erre persze rájönnének az autó költségei is.
mindenesetre délután felülök a városi gépre, és körbejárom a kereskedéseket. ha akarsz csatlakozhatsz

másik gondom meg az, hogy tegnap 90%-ra lefotóztak az m6-os dunajújvárosi lehajtójánál. pálya végén 60as majd 40es tábla, megláttam és levettem a lábamat a gázról, de nem fékeztem. és akkor láttam, hogy ott áll a kombi fóka mögötte felállítva a 3 lábú 1 szemû....most próbálok utána járni, hogy megvolt e, ha igen mennyi, de 100fölött mentem az tuti. necces na

Írta 2009. június 11. - 11:12

Magoo:
Akkor mikor megyünk a vásártérre kocsikat nézni, és szörnyülködni?

Ja, ma rájöttem miért nem indulnak a hülye Autocad programok. Még a múltkori többször egymás után lebaszott biztosíték miatti registry elbaszódás miatt. Most installálhatom újra õket... faszom.
Ja, és 2 napja Kft-t hallgatok. Hááát, ezek a 80as években zseniálisak voltak

De most is nagyon faszák!

Írta 2009. június 11. - 10:00

viszont:
nu bitch on the way soooon:
Írta 2009. június 11. - 09:52

viszont 22.-ig kell vennen egy kocsit :chin: nem lesz egyszerû
Írta 2009. június 11. - 08:29

És vicces volt, ahogy a picsák menekítik a kisminkelt lábujjkörmeiket az olajos csülkös esõvíz elõl! Mi meg nyugiban hazasétáltunk... Hagakure.
Holnap Budapest, fesztiválozás. Hétvégén meg tekercsek várhatók. Remélem ma is engedi az idõjárás.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2009. június 11. - 08:16

enynit képtelenség visszaolvasni basszátok meg
Mirõl maradtam le?
SEMMIRÕL:-))))))))!!! ....ment a szokásos értelmetlen szófosás:-)))
Olyan mint a Berántok közt--bármikor becsatlakozhatsz és minden kiderül 1 részben(azaz minden részben)
Írta 2009. június 11. - 07:46

A szervezkedõs része nekem szólt, pupák. Mondjuk szervezkedni nem van idõm suli meg meló meg újság, meg minden más mellett, ezért kiadtam alvállalkozónak, Hédinek.
A szállással kapcsolatban meg azért irányítottam hozzád Barnust, merhogy neked van szállásod péntek-szombatra, ámbátor aszontad, hogy szombaton mentek déházni Mártonnal, meg Zitáék sem lesznek ott, mert máshol buliznak. Ebbõl gondoltam, hogy - mivel 4 fõre intéztük a szállást - mivel Borbála asszony pénteken, Te meg, tökikém, elvileg szombaton nem leszel ottan, Barnának lenne szállása. Ezért írtam neki, hogy keressen meg téged, hogy vajh, ott leszel-e szombaton, vagy mész déhát nézni. Érted.
Jóvan tökikém, értem én.