Jelentkezz be Regisztrálj

Pécsiek ide! #3
Posted 2009. June 13. - 00:38

azért akadnak még jó állapotú autók kereskedésekben is, csak sokat kell rá vadászni. pl van akinek sürgõsen kell megválnia a kocsitól, vagy autóbeszámításra hozta, az ilyeneket mind lehúzzák. vagy egyszerûen csak fogják az alufelniket, a jó gumikat, cd-játszót, eladják külön drágáér, helyükre megy vmi gyengus, de ettõl még a kocsi jó állapotú lehet.
alapvetõen pedig igazad van abban , hogy a magyarországi nepperekkel általában nagyon kell vigyázni.
Posted 2009. June 13. - 00:22

Te tudod mit veszel meg, de ennél azért jobb autókat lehet kapni.
Én mindig csak magánszemélytõl veszek autót, a nepperek nem a jó állapotú autókból élnek (azok mennek az ismerõsöknek), a kipofozott szarokon lehet nagyot akasztani.
Posted 2009. June 12. - 23:49

motortér is rendben van, elsõ forgalomba helyezése Magyarországon volt, rendszáma is H-s, ami stimmel az évjárattal.
de nézd meg élõben, így kép alapján nem sok mindet lehet mondani...
Posted 2009. June 12. - 23:23

Egy merõ vakrozsda a motortér, az egész autó meg gusztustalan nepperes kozmetikát kapott.
Furi hogy 1.8-as, M.o.-n nem sok ilyet vettek szerintem, ez egy jó német Würth-ös autó lehett inkább.
A kereskedõ meg tudja hol kell mérni, bár a legmelegebb az volt mikor itt Pécsett a Siklósi úti Ford szalonban (!) állt egy használt Fiesta, az egyetlen gyári festésû elem a tanksapka volt rajta!!! A kereskedõ állítása szerint csak meghúzták az oldalát...
Posted 2009. June 12. - 22:52

http://www.hasznalta...ford_focus_2000
kicsit jobban felszereltet akartam, de ez volt a legjobb állapotú (többi nagyrészt kritikán aluli, átmenõ csavar a külsõ tükrön!!! meg hasonlók). kereskedés is nagyon korrektnek tûnik, mutattak rétegvastagság vizsgálatot is róla, elöl és hátul is volt kis kocc, de húzatva nem volt, szal semmi komoly. futómû is ok. motor is, egész kellemesen megy, vectrát nagyon alázza kanyarodásban. belül szép, kívül akadnak esztétikai hibák, de hát 9 éves. viszont korrózió egy szál se. még alszom rá egyet, de vszínû ez lesz.
Attusnak köszönet a teflonos instrukciókért!
Posted 2009. June 12. - 21:51

Posted 2009. June 12. - 18:35

Jól beborozunk, aztán átmegyünk térre!
Vasaltam inget.
Ez lol.
És föl is fogom húzni.
Ez megalol.

Kéfarkú rulez!
Hol mikor mit?
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. June 12. - 18:09

Az elso csapas:)
Edte ter okk
Beladzsos is erdekelne..ovonenivel:) de 8ig vsgyok...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2009. June 12. - 18:05

Pedig írtam neki Tripping Point-ot.
Na, lassan megyek be enni valami sült disznócafatot, vagy mittomén...
Ötujjas cipõ

Posted 2009. June 12. - 17:59

És nem fogott, hanem látott, de nem keszeget, hanem köcsögöt!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2009. June 12. - 17:48

Be kéne már most menni a térre kajálni...
Mindjárt felhívom Gabeszt, õ úgyis ott van már

Ja, és nem is fostam tele a fórumot nagyon. De mindjárt a WC azt igen

Hehehehehe, Gabesz horgászik!
Amikor felhívtam 2 keszeget fogott egyszerre a 2 horoggal

Posted 2009. June 12. - 17:38

950-rõl indult, azt hiszem Peti alkudozott rá...
De a gyerek rakott rá szárnyat és átfúrta a tetõt, szal nem teljesen 100-as, de jó lenne!

Kaptam kölcsön egy Vespa-t és délután krúzoltam vele a városban, mert a hegyre nem mertem elindulni, nem volt kedvem elázni.
Jó feeling, hogy minden pirosnál elõre állhatsz, meg hogy elõzhetsz a sorok között!

Holnapi Maribor nem játszik.

El kell mennem Gyékényesre kajakot tesztelni.
De a jövõ héten akár egy nap bejátszhat, ha már Shoshi is mérgezett egér módon közlekedik az országaban!
Szal ha valaki megy le sasolni egy napra és beférek, akkor jövök!
Ha meg csak ketten lennénk, akkor mehetünk Partnerrel, mert van matricája és nem sajnálom ott hagyni akárhol.
Este puccparádés Libamáj-trilógi borkóstolós vacsora a Belaggioban, de ha idõben vége van, támadunk tér felé, csörgök!
Csak az a para, hogy az nem puccparádés, de majd lelkesre iszom magam... :afro:
Esti menü:
Libamáj pástétom körtével - Polgár Syrah '06
Sült libamáj fügelekvárral - Polgár Cabernet Franc Kopár Selekció '05
Libamáj hab aszaltszilvás meggyel - Polgár Aranyhárs '06
Duzzogva, de jó lesz...

Ha valakinek van kedve, jöjjön!!!
Van még hely.

Posted 2009. June 12. - 17:19

Bazz rám is felinstalálódott tegnap este v.mi károkozó és kitépi a torkomat:-((, szét marja az orrom és laposra kalapálja a fejem. Mézes tea pálinkával...
Posted 2009. June 12. - 16:14

Posted 2009. June 12. - 15:34

Posted 2009. June 12. - 14:49

Mondjuk vicces volt, hogy az OTP-s nõ elõször kevesebbet ütött be a befizetésre, és bevallotta, hogy egyszer 1millióval többet nyomott be egy ügyfélnek. Azt hittem azért a bankokban ennyire szórakozott embereket nem alkalmaznak hosszú ideig...
Posted 2009. June 12. - 13:56

Vettem egy kisebb ágvágó fûrészt, szóval legközelebb majd viszem magammal, aztán takarítok... Mondjuk volt ennél kisebb japán fûrész 4x ennyiért, de elõször adok esélyt ennek az olcsónak. Aztán esetleg veszek 2x ennyiért Fiskarst. Majdnem 9e-t viszont csak azért sem adok ki egy ágvágó fûrészért

Ja, és van 32-es csillagkulcsom, olcsóért. Simán alkalmas csont törésre, arc zúzásra is

De egyenlõre a monoblokkot szedem ki vele...
Posted 2009. June 12. - 12:30

Sziasztok!
Megy valaki erre: http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1984 ? Vagy esetleg tudtok róla valamit? Hangulat, útvonalról vélemény? Ja és mekkora sár van felétek?
köszi
Posted 2009. June 12. - 12:03

Megy valaki erre: http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1984 ? Vagy esetleg tudtok róla valamit? Hangulat, útvonalról vélemény? Ja és mekkora sár van felétek?
köszi
Posted 2009. June 12. - 10:12

Jé és A.W.!
Srácok, ezen ne agyaljatok, nem akarok befurakodni sehová.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy