Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mert az egy véreb! :D

Akkor azért fuss Te is egy kört! ;)
És nem tetszik ez a "nem akarok minden áran..." hozzáállás!
Szedd össze magad!!! :P

Wuff, ne dünnyögj!
Megjött? :)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Azt nem tudom miért mondta h engem keress, mikor Hédi intézi.

Azt meg nem értem, h miért kellett volna neked szólnom, akármilyen szervezkedésrõl? Vagy ez nem rám vonatkozik? Na mindegy.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

BBB, egyelõre nincs jó hírem, de az jutott eszembe, hogy Jorus, vagy Hédi, akinek megvan a tel.szám, ahol õk fognak lakni

Jorci ajánlotta, hogy AW-t keressem szállással kapcsolatban.
Örültem volna ha szólna, mikor elkezdenek szervezkedni.
Bár nem minden áron akarok én Orfûzni... Ott lesz a Hegyalja a Machine Head-el és a Fear Factory augusztusban.

Én miért nem tudok a kutyával csajozni?:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Nice! ;)

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Na, most a idõképen azt írják, hogy holnap a keleti országrészben lesz esõ. Nyugaton csak szél. Szóval akár jó is lehet a holnap este is ;)
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
De mondjuk neked szobakutyád van, nem is bírna egy komolyabb túrát a hegyen... :P

Futás nekem továbbra sem pálya, mert fáj tõle a lábam.
Pedig rajta lennék.

Ma valaki bringa ebéd után?
Mert most van melóm, meg olyan 4-tõl estig lesz, de közte van luk. ;)

Tér meg pont holnap este lenne fasza, de majd akkor idõjárás függvénye lesz.

BBB, egyelõre nincs jó hírem, de az jutott eszembe, hogy Jorus, vagy Hédi, akinek megvan a tel.szám, ahol õk fognak lakni, nem tudná megkérdezni, hogy nem lehetne-e pótágyazni az õ szobájukat?
Gondolom úgysem az lesz a lényeg, hogy mennyire tágas a szoba a horgászat alatt... :)
Mert 1 fõre kicsit necces a dolog így a finishben.
De még próbálom!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Este olyan punnyadtak voltunk az elején, hogy áh. Csak nézelõdni bírtam. Azt meg lehet elég rendesen... ;)

Most reggel meg olyan kemény slájmot köhögtem fel, mintha rágógumi lett volna. Báááh! :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hee kutyával csajozni..nem is értem mirõl beszéltek :D

http://futocenter.hu/felmaraton/ ez a következõ cél!! :)

szellembe voltam este,faszás volt de meleg van és csipnek a szuynogok..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
socomot azért nem veszem meg mer oda van baszva durván három leylen..
meg hát tulságosan lealázná a körteforma-piros vázadat egy raw-alu, ráadásul egy marzoval ..:D:D:D nem tudnám elnézni ahogy pityeregsz:D

most sunday van porondon, mer annyi mindent ad hozzá a gringo, hogy nehéz ellenálni.
kb ha kiárulom az extrákat, megvan több mint a fele...
lg1, sunline headset, diabol hajtás, mono, i beam csõ, nyereg, roco Wcup TI, _))
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Csúzlira hogy buknának... :P
De én nem szeretem bevinni ilyen tömegbe a kutyát, mert az kínzás.
A kutya nem csajozásra való, csak valaki arra használja. ;)
Inkább minden nap sétálok vele egy nagyot az erdõben, este meg sörözök nélküle.

Bazz, gigapattanás elég durva.

Kéne reggeli, de gyorsan!

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Azért abban is benne vagyok, hogy nálam leraktok száraz ruhát, aztán basszuk keresztbe a fröcsögõs vízben a kerékpárt.
Ja, ma végiggondoltam, hogy egyszerûbb lesz, ha beviszem a Mikinek szétszedni + bezsírozni a bringát, mintha arra várnék, hogy legyen annyi szabadidõm, és kedvem, hogy én megcsináljam...
De még van esély ;)
Csak kéne egy 32-es kulcs a középcsapágy kiszedõhöz, mert azt otthon felejtettem. Na majd Neditõl kérek max...

Ja, és bazz kutyával gecimód lehet csajozni. Ricsire buknak, mint legyek a kakira ;) És nem az újhegyire :) A végén fogok vállalni bérsétáltatást :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
kapsz a sátorba 2 pöcsöslányt :D

holnap necces, nemtom mikor érek haza pestrõl, de kedvem az lenne. viszont én szívesebben söröznék tecánál, városi nyûzsibõl már kicsit elég volt, és 420 egy szalon barnáért rablás, de rajtam azért nem fog múlni ;)

de bazz, csütörtök hidegfront? akkor kell menni :) tubestõl vagy jakabhegytõl figyelni, ahogy messzirõl jön a vihar. aztán szanaszénné ázva fröcsögõsen lecsapatni :afro: (csak vhogy úgy kéne, hogy a vihar elöl menekülni, mer nagy szélbe necces lenne a kidõlõ fák miatt)

ez meg szép zsírmirigy:

http://puruttya.blog...eszul_a_majonez

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Mellém a sátorba még befér 2 csaj ;)

Holnap elvileg valami esti lámpásrájd után beesünk a térre pár sör erejéig megint. Mi pl. ma. :D
Punnyadtan indult, aztán fél12 csak hazaértem.
Holnap megint szarul megy majd a munka, és csak hülye ötleteim lesznek...

Ja, és akik csütörtök estére tervezik a bejövetelt, azok tudnak róla, hogy akkor jön egy hidegfront? Szóval vagy holnap, vagy péntek. Nekem mondjuk mindegyik nap bejátszik, mert rákaptam az izére. De az a baj, hogy az én izémre, nem kap senki :(
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Olyat vegyél, ami neked tetszik!
Másokkal ne törõdj!
Csak ne Socomot... :D:D:D:D:D:D:D

Jó nap volt.
Meló, rohangálás, aztán Orfûn kutyák úsztatása, mega vacsi kolbásszal, hagymával, kõrözöttel, tepsiben sült krumplival, ..., a végén meg egy jó nagy adag vanília puding házi kajszi lekvárral.
Kész vagyok. ;)

A kutyákok meg azonnal kidõltek, amint haza értünk.

Bár a bringa nem fért bele, de majd holnap!

Csüt. Pest, de rohanósan, aztán péntek remélem light, szombaton meg el kéne menni Mariborba és akkor egy fasza hetet lehetne zárni...

Köcsög benya megint drágul.
Nem kedvez a bátran öblögetõ rütyütyüüünek.

BBB, szállás necces, de holnap rákérdezek!
Félõ, hogy ha lesz is, az nem pont 1 személyes.
Rap zene ok!

Valamit még akartam, de már nem tudom, úgyhogy jó éjt!

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.105 hozzászólás
Lego fasza!
Seat iszonyat jó kocsi! Reggel beülök, de nem tudom betenni a gyújtáskapcsolóba a kulcsot. Megkérdeztem,az új 23e, de hoztunk bele próbára kispolski gykapcsolót és teljesen passzol!! Ez 10e, Magneti Marelli,nem vmi szar!:)! Nem mindegy! Holnap le is mosom!:)
Ma végre voltam tekerni a szokásos körömön és királyság volt,még boltba is eltudtam menni utána! Megyek holnap is!;)
Széchenyi téren meg cotonnak öltözöt fiatalok vonultak valami elvont zenére, társaságukban egy nagy gömbbel!:o
Ettem házi hot-dogot sörrel, most jól vagyok!

Dusán; egy VÁZAT vegyél!!

Ma város nem.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
tomiy:
a lcd diy projector project meg leves. merhogy én laptopból buherált lcd-vel akartam megoldani
de scak kontrolleres panellel lehet. ez meg nem az, mer a laptop alapjapján van a kontroller integrálva. szoval mindenképp monitor kell hozzá

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
na most dilemma van megen
socom? széjjevágott, de jól néz ki és occsó
uzzi vpx? occsó, jó, de kell hozzá villa csere.
sunday tuned shock titánrugó kisfaszom raceface hajtás, de drágán?

bármit választok, valaki tépni fogja a haját:D

lehet hogy ibist kéne vennem?

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ejj amikor még a közelben dolgoztam, akkor jól jött az a piac. Hurka, kolbász, fõtt nyelv. Fõleg a pénzügyileg ínséges idõkben volt hasznos, ha az ember tartalmasat tudott enni 500-ból :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
faygyizni a hajnóczy elején a piacnál! dupla adag egyfojtábn. .akkora gombocok hogy alig biromm egenni

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Ez érdekes élmény lehet:
41 óra a liftben rekedve ;)
Ha lenne idõm valami ilyen játékkal szívesen elbasznám:
Modern Warfare 2
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök