De nem örülök, hogy nem lehetek márkahû.
És most zümm-zümm-szunyóka.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Az átör nem érdekes. Nem tudom láttad-e, de a másiknál csajok vannak, nem pedig buzibiciklisekHello mindenki!
Föltöltöttem a Városi DH ról készült képeket. Szerintem nem sikerültek olyan jól, de azért nézzétek meg, ha van kedvetek. Zap kritikáját várom a komlói fórumra!![]()
http://hillside.extr...aphy/index.html "Other" menüpont alatt
üdv.
Elárulom, tényleg ez vol...wait for it...t!!!A kritikus baszáson hullottak a népek a vizes aszfalton. Pofára esett egy csávó, mentõ is jött, mert koponyája is repedt, vagy miazizé.
Aztán a pözsós kereskedés mögött egy audis elbaszta a kanyart, és nagyon nekiment a kukának, meg egy szaros fiatnak. Fénykép van, majd meglássátok.
De most már bebasztam. CM után 3 sört ittam, most meg már még kettõt
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.