Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Van egy eladó nyeregtáskám. A Pavlikban vettem 2 hónapja. Semmi baja, csak rendeltem CRC-rõl egy dupla ekkorát (pumpa, belsõ, minden szarságot abba akarok tenni).

http://piacter.bikem...?product=256314

Ha valakit érdekel..

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

én a seggembe jövõs villogtatósok elöl soha nem húzódok félre. városba nem is kötelességem. magyarszék után meg van egy emelkedõ kapaszkodó sávval, sokszor már elõtte a seggembe jönnek, és érdekes módon mindig kis motoros kocsikkal keménykednek. szépen kimegyek a külsõbe, elrúgom neki, és otthagyom a retekbe. aztán fent utolér, ahol már egyenes az út, ott meg már ráálok a normál tempómra. muhaha

Ez nem villogott, csak túl közel jött. Nekem is kis autóm van, az csak akkor megy ha van lendület. Magyarszék után van az a nagy kanyar, ott necces lendületet szerezni. Én ott direkt le szoktam maradni, hogy a kanyarba nagyobb tempóval be tudjak fordulni és mire beérem addigra le tudjon húzódni. Csak sokan nem húzódnak le. Annál semmivel jobban nem lehet felbosszantani ha végig "lassan" 70-90-el megy elõttem, lehetõleg az út közepén hogy ne is lássak ki tõle, egyenesben ahol elõzhetném ott tolja mint az atom, kanyarban mint a nagypapa, kapaszkodó sávnak meg direkt tolja ami kifér és utána megint feltart.. Ok nélkül én sem elõzök meg senkit, ha pedig valaki menni akar akkor elõsegítem az elõzést. Meg rátapadni sem szoktam senkire, féktávolságot tartom, csak elõzés elõtt közvetlenül..

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás

Tegnap nekem is volt egy felbaszós szitum.
Megyek este 8-kor Kozármisleny felé, erre a felüljárón az Árkádtól 1.-ként értem föl, de az állomás felõl folyton kanyarodtak a jobb sávba, lassabban, úgyhogy szépen mentem a sor mellett. Egyszer csak beér egy fekete vectra és kurvára villog. Mondom baszki, ha 60-nal lehet menni, én meg egy sort elõzök 80 körül, akkor a faszért kell villogni, nemis húzodtam le, és feltétlenül meg kellett elõznie a záróvonalon, a szembe sávban...
Aztán persze piros volt lent és elõttem állt, szal kurvára elõrébb jutott.
Nézem, 1.9 dízel. Lomha dög.
Kurvára lealázhatnékom volt, de kurva nagy erõt vettem magamon és szartam rá. Hülyegyerek.
Cserébe kint elég komolyat toltam, városon kívül... :P

Ja hát 80-nál én sem mennék jobban..

Akkor mondok mégdurvábbat. M7 este Bp-rõl Siófok felé, 2 sáv. Végig kamionsort elõztem 140-150 körül. Elém került egy ugyanolyan Opel Astra, 120-al ment, lett volna lehetõsége de nem ment le. Elvbõl nem tapadok senkire, ha fékez nem akarok belemenni, de azért éreztettem vele, hogy én mennék, nem ment le.. Közben végig elõzés, mert külsõ sávban kamionok mennek 100-al. Erre utólér egy autó, 120nál eltûnt a lámpája a visszapillantóban annyira rámmászott, indexel, villog. Az elõttem levõnek én is jeleztem, de akkor már nem tudott lemenni mert végig elõzés volt. Ez így jött utánam vagy 1-2km-t. Ahogy lement elõlem mégjobban, szó szerint életveszélyes közelségbe jött, pedig végig gyorsítottam és indexeltem is neki hogy félre fogok húzódni. Mire leértem 170-el mentem. Akkor nem elõzött. Lelassítottam, és ahogy mellém ért, fél percig folyamatosan dudáltam, hagytam hadd menjen. Nem jött utána senki. Vissza a külsõbe és rá a refit hátulról. Erre fékezett.. (Mondjuk ez kár volt, mert erre más is dudálni kezdett.) Na akkor mondom nem jön senki, megindultam 180-al és ott lapított a szélén a fasz. Megérte neki..

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
közlekedési morál = szabadharc, erõsebb kuty fedez (értsd: baszik) alapon

kéne egy jó felni nekem.. valaki? 36 hole
I don't care how it pedals

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 hozzászólás
  • LocationWillersdorf (AT)
Én már voltam egy laza 118 km-t.
Este lesz valami buli?

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
mi 1 kor megyünk ahogy írtam is. tubes-remete-vöröshegy-jakabhegy a terv, aztán teca. égervölgyben meg vmilyen szakest lesz 5tõl.

én a seggembe jövõs villogtatósok elöl soha nem húzódok félre. városba nem is kötelességem. magyarszék után meg van egy emelkedõ kapaszkodó sávval, sokszor már elõtte a seggembe jönnek, és érdekes módon mindig kis motoros kocsikkal keménykednek. szépen kimegyek a külsõbe, elrúgom neki, és otthagyom a retekbe. aztán fent utolér, ahol már egyenes az út, ott meg már ráálok a normál tempómra. muhaha

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Tegnap nekem is volt egy felbaszós szitum.
Megyek este 8-kor Kozármisleny felé, erre a felüljárón az Árkádtól 1.-ként értem föl, de az állomás felõl folyton kanyarodtak a jobb sávba, lassabban, úgyhogy szépen mentem a sor mellett. Egyszer csak beér egy fekete vectra és kurvára villog. Mondom baszki, ha 60-nal lehet menni, én meg egy sort elõzök 80 körül, akkor a faszért kell villogni, nemis húzodtam le, és feltétlenül meg kellett elõznie a záróvonalon, a szembe sávban...
Aztán persze piros volt lent és elõttem állt, szal kurvára elõrébb jutott.
Nézem, 1.9 dízel. Lomha dög.
Kurvára lealázhatnékom volt, de kurva nagy erõt vettem magamon és szartam rá. Hülyegyerek.
Cserébe kint elég komolyat toltam, városon kívül... :P

Esti pancsolás nem volt rossz, de még finomítaniuk kell, mert a koktélokat nem lehetett bevinni a medencébe, úgy meg azért alábbhagy a felling. :)
Ja és Xen, megnéztem, a vizes részeken sem volt csúszós, szal bevállalhatod óvatosban... ;)
Nem akarsz ennél egyszerûbb betûtípust?

Na, most kutyázás, aztán nagy ebéd, délután meg kne cspaatni!
Kinek mi a terv?

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
Jó reggelt,

húzódj le és engedd el!

m: külföldi rendszámú autó szóval a biztostási kérdés biztos macerás, régen mondogatom, hogy valami nem jól van itt kérem szépen. M0-son is minden ukrán, román és német rendszámú autó 140 körül rongyol 80as táblánál... egyszerûen a rendszer tehetetlen a külföldiekkel szemben. magyarokkal persze el lehet jári, meg 50-100 ezres büntetéseket osztani...mindegy csak felb*szom magam már reggel :D

egész szépen megyek már :)

én ilyen matricát akarok, csak kék háttérrel nem pedig feketével
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

freddyke

freddyke

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.261 hozzászólás
Milyen egy idióták vannak ebben a városban. Ma este jöttem haza a szokásos útvonalon (kb. 5 éve járok arra autóval rendszeresen), a seggemre tapadva egy fasz, kanyar elõtt, kanyarban mindenhol elõzni akart. Megtoltam neki 90-100-al egy egyenesben, akkor kicsit lemaradt. A keresztezõdésben meg kellett állnom mert jöttek, erre megint nekiáll az éles kanyarban ficánkolni. Nyomtam neki féket meg utána gázt is hogy térjen észhez, de utána elkanyarodtam, nem tudom használt-e neki. Kár az ilyenek miatt ficánkolni, de már majdnem dudáltam rá mert közel volt a veszélyeztetéshez. Ha meg hirtelen kell fékeznem belém is rongyol. Követési távolság 0. A lámpájából ítélve egy ford volt..

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Zap beszélsz itt össze-vissza hülyeségeket!
Inkább azt mond, mikor indulunk holnap? Szerintem 10kor legalább el kéne, vagy picit korábban...
Aztán szétfaraljuk a picsába a Keleti-Mecseket :D
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás
Zapbazdmeg :D

1kor megyünk hegyre holnap szomszéddal. lehet csatlakozni. hát.

Márió, azért szándékosan ne menj neki, akkor sem ha kijön ekéd :D amúgy ha az õ hibája, neked nem kerül semmibe, de beszophatod, mert ha szar biztosítónál van hónapokba, sõt évekbe kerül mire kifizetnek, ha egyáltalán kifizetnek. plusz a már eredetileg is sérült alkatrész fényezésének csak a felét fogják kifizetni (mondjuk erre van megoldás) nekem mákom volt, egy hét alatt lezajlott a kárszakértés + a levél is megjött egy hét alatt, hogy vihetem a számlát.
de, ha kiderül, hogy el tudtad volna kerülni a balesetet (még akkor is ha neked volt elsõbbséged), csak nem akartad, (vagy éppen a jobb egyrõl pippantott a csajod és nem tudtál fékezni), akkor baszhatod.

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás
nekem van egy Speci sárhányóm pnt ilyen, ha kell valakinek

ma fent voltam Pgvel meg Szabival.. mentünk 2-3at..
a Szabi ugy megy mintha világ életébe ezt csinálta volna
én meg nagyon éreztem hogy 2 hónapja nem volt alattam full szuszpenziós biczigli
plusz a hátsó kerekem gyakorlatilag mintha gumi lett volna csak,, no fém.. mer ugye elfelejtettem hgoy a füzésnél fontos hogy támaszkodjanak a küllõk egymáson.
mindenesetre jó volt a gurulás
I don't care how it pedals

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

valak ihegyre?

iPhone, iGoogle, ihegy...
iFaszomba.

Aktuális civil

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
van 1-2 ötlet. majd, ha kitaláltam hogyan rögzítsem akkor teszek fel képet

sikonda nem játszik, még parázok a csúszós talajtól :D
Sei, soku Si.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
akkor legközelebb simán hagyom ráfutni az autót..ugyis meg kéne csináltatni az elejét...ha nem én vagyo ka hibás kell fizetnem?

hegy jó volt..brutál csúszik midnen
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Voltam kutyázni Pellérd fele a töltésen.
Kész, amit mûveltek! :D
A kicsi úgy közlekedett, hogy kiugrált a fûbõl, mert csak úgy látott... :afro:

MOst meg elfáradtam.
Este pancsolunk!

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

holnap délutánra ígérnek esõt, elõtte föl kéne menni egyet biringázni!

Márió, ha már bent vagy a körforgalomba neked van elsõbbséged

komlóra csak jövõ héten megyek

Tomi adjál nekie

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás

zéró toleranciaaaa! :D mindenki hülye és mindenkinek igaza van!

rendeltem új külsõket, valahogy egy sárvédõt kell még fabrikálni hátra...
ilyesmi lenne esztétikus

ez engem is érdekelne!!

valak ihegyre? olyan bõ félóra mulva feltologatom

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
zéró toleranciaaaa! :D mindenki hülye és mindenkinek igaza van!

rendeltem új külsõket, valahogy egy sárvédõt kell még fabrikálni hátra...
ilyesmi lenne esztétikus
Sei, soku Si.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.694 hozzászólás
hogy lehet az hogy tegnap reggel még nem volt megállni tilos /ahogy az elmult 9évben sem/ az utca,ma már egy talponálló megállni tilos tábla van és az egész autósor végig büntetve??!

másik.. Zsolnay körforgalom neki tábla én ugye normálra körbe a szobor körül,táblát leszarva német rendszám brabus cmerci,át az egész körforgalmon majd ki az elsõn,ha bele megyek rendõrt hívünk kinek van igaza?!