Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Valamelyik félkegyelmű lecsapkodta Panorámán a kiálló köveket.

Óriási ötlet. Ami eddig kihívást jelentett, vagy technika kellett hozzá, azt már öreganyám is megnyomja...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Szívesen leveszem a rontást, és diktálnám a számlaszámot hozzá: http://www.kisalfold..._josno/2334137/

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Ezek is megvoltak :/ Tényleg rontás lesz.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Szerintem rontás van rajta!

Ami még lehet szerintem, hogy kopott, szorul a váltógörgő, a váltó forgáspontjait meg kell olajozni esetleg, meg nekem a bringán akkor szokott furán viselkedni a hátsóváltó, ha lelazult a papucsról.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

A bowdenen kívül mindent megnéztem. Azt csak azért hagytam ki,mert nincs itthon és így még tekerhető a bringa. Nem marad más, jövő héten elviszem nálam okosabbhoz.

Csavarokat csak azért tekertem ki, hogy ne akadályozza. Most azok is be vannak lőve.

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

A váltóállító csavaroknak nem kell végállásban lenniük, nem? Szerintem az már rossz, ha végállásban van bármelyik is...

Ferde váltó, bowden... át kell nézni.

Most elzúzok dél felől Panorámára!

Shoshi módosította - 2014. március 16. - 13:36

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

igen, tengely tud ilyet csinálni, akkor is ha kilazul, mert akkor a fogsorod egy kicsit kijjebb jön. de ha a bovdened el van szálasodva olyan helyen ami nem látszik, az is tud furcsaságokat csinálni. nekem utoljára az első váltó bovdenházam vázban futó része kihasadt, és attól váltott össze-vissza.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Valtod nincs elferdulve, fogsor nem laza esetleg Magoo fele tengelytores!?

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

Közben további állítgatás után nincs benne a legnagyobb fogaskerék után a plusz 1 klikk,de a legkisebbre továbbra sem hajlandó lerakni. A váltás amúgy most szépen történik,csak elbuktam a legnagyobb áttétem.

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

SOS technikai segítséget kérek a mai tekercs megmentésére:

Azt miért csinálhatja a hátsó váltó, hogy amikor a legnagyobb fogaskeréken van még van egy kattintás a váltókarban, de nem dobja át a küllők közé. Ellenben lent nem rakja le a legkisebb fogaskerékre.

Sőt pontosítom a problémát. Kiakasztott bowdennel sem esik le a legalsóra.

Még egy pontosítás: a limit csavar is tökig ki van tekerve. Csak kézzel segítve rakja le a legalsóra,úgy hogy semmilyen feszültség(bowden) vagy limit(csavar) nincs a váltón.

(és végre tartja a nyomást a hátsó kerék is egy rövid éles átmozgatás után- happy days)

toronte módosította - 2014. március 16. - 11:27

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

1920451_10152294785739626_1058890239_n.j

• albertfish kedveli ezt
I don't care how it pedals

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

http://www.origo.hu/...b-domperei.html  ezeken csak lesek..

8tól pilvaker,ha valakit érdekel

költözés befejezve, újra azt mondom soha többet :D 

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Ültettünk salátát, májusban remélem akkor saját salátától fogok majd zöldet szarni :D

Úgy 40 paradicsom és paprika mag dugta ki a napokban az orrát, majd azokat is lehet elültetni egy hónap múlva, ha minden jól megy. De ma még fogok pár magot ültetni.

A meztelencsigák keménykednek bennem. Kezd unalmassá válni a dolog... Be kéne feküdni az ágyba, és nyakig húzni a takarót, de ilyen időben??? Jöjjön már az eső, hogy nyugtom legyen ;)

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Nem válaszolok. Már megtettem.:-)
Nyomtam egy hunyadi mandulas banyasut remete voroshegy freeridon le egervolgy kört! Joo volt, most pedig begyujtom a grillt mikozben hallgatom a grillz-t!:-)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

igen, ez jogos.

de ha lesz új tengely, a superstar is hibátlan agy lesz. a kore-t meg augusztus óta árulom, és egy email sem jött rá, és azt a jelenlegi aggyal nem tudom használni...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás

Túl sokat agyalsz! ;)

Mondtam, hogy ha már szar az a Superstar agy, akkor rakd be abba az újat. Én nem barmolnék szét egy teljesen jó másik kereket, csak azért mert a másik szar.

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

kedv az van, de torokgyík is van, és kerék meg nincs.

de felteszek ide egy kérdést:

van egy kore durox2 (ust ready) kerékszettem 135x10es hátsó aggyal, amit előző vázam törésekor kellett félretenni, és azóta is árulom.

és van a superstar kerékszettem, 142x12es hátsó aggyal, ami ugye tengelytörött. mivel elegem lett, rendeltem egy hope agyat. a kérdés az, hogy melyik kerekembe rakjam be?

súlyra kb mindkettő ugyanaz. és úgy gondoltam, hogy talán a superstart könnyebb lenne eladni, mert a kore-t augusztus óta árulom. tehát ha berakom a kore-ba a hope agyat, lesz két 142x12es kerékszettem (mert vhogy a superstarba is lesz tengely) tényleg szép állapotban, amiből a superstar eladó, de ha azt sem veszi meg senki, még mindig jó lesz mariborozni, vagy csak tartalékba. és lesz egy eladó kore agyam 135x10es tengellyel. ha berakom az új agyat a superstarba, akkor lesz egy 142x12es superstar agyam és továbbra is egy kore kerékszettem eladó.

én asszem inkább a kore-ba tenném, de érdekel a kedves tudományos munkatársak véleménye ;-)

malinda_a_54231_9.jpg

mozsafsik

mozsafsik

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.930 hozzászólás
Kicsit korai, még pelus csere program van...
10 kor negyek Tettye felé; aztán valami....
Akinek kedve úgy tartja. .
Szép napot! :)

<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

kultúrális program epic volt! kicsit jazz-es, improvizatív, meg hegedűt loop-oló, és tangóharmonikás. aztán standard kebab, hamár bebaszcsizni nem lehet.. 

viszont holnap 10re orfűre kell érnem, szóval patakmeder. Shoshi? valaki más "korán"kelő?

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

ANNYIRA jót kerékpároztam, hogy fúú.. vásároltam szép royal nadrágot, fasza kesztyűt, és egy térd/sípcsont védőt. a tyúklesz rendszer működik, szerintem gyorsabb lettem. vagy nem tudom :D jóvót na! hétvégén valami? szombat esti sütögetés/lámpás csapatás? vasárnapi sarazás?

ja, este 7től meg KodályKözpont és ilyesmi:

mof módosította - 2014. március 14. - 18:27

• mozsafsik kedveli ezt