Valamelyik félkegyelmű lecsapkodta Panorámán a kiálló köveket.
Óriási ötlet. Ami eddig kihívást jelentett, vagy technika kellett hozzá, azt már öreganyám is megnyomja...
Valamelyik félkegyelmű lecsapkodta Panorámán a kiálló köveket.
Óriási ötlet. Ami eddig kihívást jelentett, vagy technika kellett hozzá, azt már öreganyám is megnyomja...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Szívesen leveszem a rontást, és diktálnám a számlaszámot hozzá: http://www.kisalfold..._josno/2334137/
Szerintem rontás van rajta!
Ami még lehet szerintem, hogy kopott, szorul a váltógörgő, a váltó forgáspontjait meg kell olajozni esetleg, meg nekem a bringán akkor szokott furán viselkedni a hátsóváltó, ha lelazult a papucsról.
A bowdenen kívül mindent megnéztem. Azt csak azért hagytam ki,mert nincs itthon és így még tekerhető a bringa. Nem marad más, jövő héten elviszem nálam okosabbhoz.
Csavarokat csak azért tekertem ki, hogy ne akadályozza. Most azok is be vannak lőve.
A váltóállító csavaroknak nem kell végállásban lenniük, nem? Szerintem az már rossz, ha végállásban van bármelyik is...
Ferde váltó, bowden... át kell nézni.
Most elzúzok dél felől Panorámára!
Edited by Shoshi, 2014. March 16. - 13:36.
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
igen, tengely tud ilyet csinálni, akkor is ha kilazul, mert akkor a fogsorod egy kicsit kijjebb jön. de ha a bovdened el van szálasodva olyan helyen ami nem látszik, az is tud furcsaságokat csinálni. nekem utoljára az első váltó bovdenházam vázban futó része kihasadt, és attól váltott össze-vissza.
Közben további állítgatás után nincs benne a legnagyobb fogaskerék után a plusz 1 klikk,de a legkisebbre továbbra sem hajlandó lerakni. A váltás amúgy most szépen történik,csak elbuktam a legnagyobb áttétem.
SOS technikai segítséget kérek a mai tekercs megmentésére:
Azt miért csinálhatja a hátsó váltó, hogy amikor a legnagyobb fogaskeréken van még van egy kattintás a váltókarban, de nem dobja át a küllők közé. Ellenben lent nem rakja le a legkisebb fogaskerékre.
Sőt pontosítom a problémát. Kiakasztott bowdennel sem esik le a legalsóra.
Még egy pontosítás: a limit csavar is tökig ki van tekerve. Csak kézzel segítve rakja le a legalsóra,úgy hogy semmilyen feszültség(bowden) vagy limit(csavar) nincs a váltón.
(és végre tartja a nyomást a hátsó kerék is egy rövid éles átmozgatás után- happy days)
Edited by toronte, 2014. March 16. - 11:27.
http://www.origo.hu/...b-domperei.html ezeken csak lesek..
8tól pilvaker,ha valakit érdekel
költözés befejezve, újra azt mondom soha többet
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Ültettünk salátát, májusban remélem akkor saját salátától fogok majd zöldet szarni
Úgy 40 paradicsom és paprika mag dugta ki a napokban az orrát, majd azokat is lehet elültetni egy hónap múlva, ha minden jól megy. De ma még fogok pár magot ültetni.
A meztelencsigák keménykednek bennem. Kezd unalmassá válni a dolog... Be kéne feküdni az ágyba, és nyakig húzni a takarót, de ilyen időben??? Jöjjön már az eső, hogy nyugtom legyen
igen, ez jogos.
de ha lesz új tengely, a superstar is hibátlan agy lesz. a kore-t meg augusztus óta árulom, és egy email sem jött rá, és azt a jelenlegi aggyal nem tudom használni...
Túl sokat agyalsz!
Mondtam, hogy ha már szar az a Superstar agy, akkor rakd be abba az újat. Én nem barmolnék szét egy teljesen jó másik kereket, csak azért mert a másik szar.
kedv az van, de torokgyík is van, és kerék meg nincs.
de felteszek ide egy kérdést:
van egy kore durox2 (ust ready) kerékszettem 135x10es hátsó aggyal, amit előző vázam törésekor kellett félretenni, és azóta is árulom.
és van a superstar kerékszettem, 142x12es hátsó aggyal, ami ugye tengelytörött. mivel elegem lett, rendeltem egy hope agyat. a kérdés az, hogy melyik kerekembe rakjam be?
súlyra kb mindkettő ugyanaz. és úgy gondoltam, hogy talán a superstart könnyebb lenne eladni, mert a kore-t augusztus óta árulom. tehát ha berakom a kore-ba a hope agyat, lesz két 142x12es kerékszettem (mert vhogy a superstarba is lesz tengely) tényleg szép állapotban, amiből a superstar eladó, de ha azt sem veszi meg senki, még mindig jó lesz mariborozni, vagy csak tartalékba. és lesz egy eladó kore agyam 135x10es tengellyel. ha berakom az új agyat a superstarba, akkor lesz egy 142x12es superstar agyam és továbbra is egy kore kerékszettem eladó.
én asszem inkább a kore-ba tenném, de érdekel a kedves tudományos munkatársak véleménye ;-)
<<<ROCK&ROLL>>>
:ogien:
kultúrális program epic volt! kicsit jazz-es, improvizatív, meg hegedűt loop-oló, és tangóharmonikás. aztán standard kebab, hamár bebaszcsizni nem lehet..
viszont holnap 10re orfűre kell érnem, szóval patakmeder. Shoshi? valaki más "korán"kelő?
ANNYIRA jót kerékpároztam, hogy fúú.. vásároltam szép royal nadrágot, fasza kesztyűt, és egy térd/sípcsont védőt. a tyúklesz rendszer működik, szerintem gyorsabb lettem. vagy nem tudom jóvót na! hétvégén valami? szombat esti sütögetés/lámpás csapatás? vasárnapi sarazás?
ja, este 7től meg KodályKözpont és ilyesmi:
Edited by mof, 2014. March 14. - 18:27.