Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
60704 hozzászólás a témában

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

Az az agy asszem a 2001-ben összerakott Meridámban volt, nem:D:D:D?

Shoe szép!

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.121 hozzászólás
Rotyogjon a A6! Jajj de szeephttp://brimages.bike...bike-shoe01.jpg
  • dhog kedveli ezt

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

A reménytelen rákbetegek nem kapnak kezelést – Kormánydöntés!!!hir.maA jövőben nem kaphatnak drága kezelést a reménytelennek ítélt rákbetegek. Sajnos úgy néz ki, hogy a kormány nem a javadat, hanem a javaidat akarja és ez nem mindegy! A tb-t mindenki fizesse csak be, de ha úgy dönt a kormány,... ezen azért sokkot kaptam..

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás

Túl igényesek vagytok, az a bajotok.

Nekem a 10 éve kölcsönbe kapott Trinity agy, egy 6 éve visszahajtogatott váltófül, valamint egy ugyanekkor ideiglenesre megvett Tiagra pont jól elnavigál a használható 5 fogaskerekem között. Nem kell pucolni, nem baj, ha kopik, nem fáj neki semmi. :D

2048at kiraktam.

Egyébként rosszidőben kell elkezdeni kifelé készülődni, mert akkor jóidőre kiérnek. Egyébként fordítva.

Kerékpározni még mindig jó. Hans Dampf testvérpár meg mosolyt csalt ismét arcomra. Nemcsak felfelé, lefelé is. Meg a száraz talaj is.

Ennyi történt az elmúlt egy hónapban. Áprilisban ismét írok.

Zap módosította - 2014. március 17. - 16:33

• kölyök8, mozsafsik és dhog kedveli ezt

Aktuális civil

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

csak brainstorming jelleggel, látatlanba, lehet hogy a spacerek valahogy nem jól vannak és simán odébb van a hátsó kereked pár milivel?

Ennek a megállapítására szakmai segítségre van szükségem.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

a matematikai értelemben vett végtelen az az idő amíg nőnemű partnerünk a fürdőszobában tartózkodik egy "menjünk ki a szabadba , olyan jó idő van! - oké! " dialógus után.

amúgy meg 2048!

http://gabrielecirulli.github.io/2048/

nem rossz, de nekem most inkább a 2033 :)

meg nemsokára a 2034.

Tomi, és akkor most ennyit a feketékről?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

a matematikai értelemben vett végtelen az az idő amíg nőnemű partnerünk a fürdőszobában tartózkodik egy "menjünk ki a szabadba , olyan jó idő van! - oké! " dialógus után.

amúgy meg 2048!

http://gabrielecirulli.github.io/2048/

• mof kedveli ezt
I don't care how it pedals

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.151 hozzászólás

csak brainstorming jelleggel, látatlanba, lehet hogy a spacerek valahogy nem jól vannak és simán odébb van a hátsó kereked pár milivel?

I don't care how it pedals

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

a váltópapucsod nem lazulhatott le? bár én még sosem jártam így, de az én vázamon a kerékagy felől van odacsavarozva a papucs, és ha lelazulna, akkor pont ezeket a tüneteket produkálná.

a-a. nagyon hajlok arra, amit Márió mondott. a többi eshetőséget már kizártam. bowdent nem húztam még ki,de érzésre akadásmentesen jár a házban. valszeg azzal kezdem, mert úgy is kell majd új bowden (a végét szétcincáltam)

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7.011 hozzászólás

E?

pár napja mikor fönt voltunk, még csak a keresztbe dőlt fákat takarította el valaki, akkor kőtörést még nem láttunk. 

Jah, szépen le vannak csapva az éles kövek. A bedőlt 20 cm átmérőjű fából kivágták a felét, hogy ne kelljen emelni a kormányt... Vicc. 

Pont a legtechnikásabb helyek vesztek el...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

nem tudom .)

https://soundcloud.c...stacy-epps-rise ez meg naplementés kálvárián ücsörgős..

tessék drukkolni pesti meló ügyileg

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Király Krisztiánról már rég lecsúsztál.. ménem vittel el, mikor tukmáltam? 10ezerért örök boldogságot válthattál volna.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

hogy mik történnek veletek .)

kéne kormánycsapágy.. mit érdemes abból venni? 

Mof féle kriszt? vagy valami kevésbé fenszit és inkább két évente cserélgetni? Most egy RF van benne, de már vége

Autó megy, Attus köszi.)

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

a váltópapucsod nem lazulhatott le? bár én még sosem jártam így, de az én vázamon a kerékagy felől van odacsavarozva a papucs, és ha lelazulna, akkor pont ezeket a tüneteket produkálná.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

x+1 éves x9es nálam is hibátlanul működik, pedig ez is kapott már rendesen.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.014 hozzászólás

nekem sose volt ilyen gondom a srammal, pedig már volt egy jó pár. még a satuval kiegyengedett kanalas x9, és a következő karbondarabbal összecsavarozott kanalas x9 is kiválóan működött!

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 hozzászólás
  • LocationPécs

zserintem meg a rugó gyengült el. nekem is a saint ilyen, a legalsó 1Oes-re már nem akar leváltani. de annyira nem zavar

Hát most hogy így mondod.. átfutott az agyamon,de nem gondoltam hogy egy 1-2 éves hátsó váltó elfáradhat. Utánaolvasva viszont gyakori problémának tűnik sram váltóknál. És szerencsére nincs hozzá pótalkatrész, így csak az új váltó játszik. Óje. Most legszívesebben kicserélném az egész hóbelebancot shimanora.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás

Valamelyik félkegyelmű lecsapkodta Panorámán a kiálló köveket.

Óriási ötlet. Ami eddig kihívást jelentett, vagy technika kellett hozzá, azt már öreganyám is megnyomja...

E?

pár napja mikor fönt voltunk, még csak a keresztbe dőlt fákat takarította el valaki, akkor kőtörést még nem láttunk. 

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs

zserintem meg a rugó gyengült el. nekem is a saint ilyen, a legalsó 1Oes-re már nem akar leváltani. de annyira nem zavar

bucibeka

bucibeka

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.299 hozzászólás

Újra itthon! Holnapig!

Addig is:

1920067_729047637127651_1840465756_n.jpg

...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!

"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"

"Our bikes bring us to places school never could!