Az az agy asszem a 2001-ben összerakott Meridámban volt, nem:D:D:D?
Shoe szép!
Az az agy asszem a 2001-ben összerakott Meridámban volt, nem:D:D:D?
Shoe szép!
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Túl igényesek vagytok, az a bajotok.
Nekem a 10 éve kölcsönbe kapott Trinity agy, egy 6 éve visszahajtogatott váltófül, valamint egy ugyanekkor ideiglenesre megvett Tiagra pont jól elnavigál a használható 5 fogaskerekem között. Nem kell pucolni, nem baj, ha kopik, nem fáj neki semmi.
2048at kiraktam.
Egyébként rosszidőben kell elkezdeni kifelé készülődni, mert akkor jóidőre kiérnek. Egyébként fordítva.
Kerékpározni még mindig jó. Hans Dampf testvérpár meg mosolyt csalt ismét arcomra. Nemcsak felfelé, lefelé is. Meg a száraz talaj is.
Ennyi történt az elmúlt egy hónapban. Áprilisban ismét írok.
Zap módosította - 2014. március 17. - 16:33
Aktuális civil
csak brainstorming jelleggel, látatlanba, lehet hogy a spacerek valahogy nem jól vannak és simán odébb van a hátsó kereked pár milivel?
Ennek a megállapítására szakmai segítségre van szükségem.
a matematikai értelemben vett végtelen az az idő amíg nőnemű partnerünk a fürdőszobában tartózkodik egy "menjünk ki a szabadba , olyan jó idő van! - oké! " dialógus után.
amúgy meg 2048!
nem rossz, de nekem most inkább a 2033
meg nemsokára a 2034.
Tomi, és akkor most ennyit a feketékről?
a matematikai értelemben vett végtelen az az idő amíg nőnemű partnerünk a fürdőszobában tartózkodik egy "menjünk ki a szabadba , olyan jó idő van! - oké! " dialógus után.
amúgy meg 2048!
http://gabrielecirulli.github.io/2048/
csak brainstorming jelleggel, látatlanba, lehet hogy a spacerek valahogy nem jól vannak és simán odébb van a hátsó kereked pár milivel?
a váltópapucsod nem lazulhatott le? bár én még sosem jártam így, de az én vázamon a kerékagy felől van odacsavarozva a papucs, és ha lelazulna, akkor pont ezeket a tüneteket produkálná.
a-a. nagyon hajlok arra, amit Márió mondott. a többi eshetőséget már kizártam. bowdent nem húztam még ki,de érzésre akadásmentesen jár a házban. valszeg azzal kezdem, mert úgy is kell majd új bowden (a végét szétcincáltam)
E?
pár napja mikor fönt voltunk, még csak a keresztbe dőlt fákat takarította el valaki, akkor kőtörést még nem láttunk.
Jah, szépen le vannak csapva az éles kövek. A bedőlt 20 cm átmérőjű fából kivágták a felét, hogy ne kelljen emelni a kormányt... Vicc.
Pont a legtechnikásabb helyek vesztek el...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
nem tudom .)
https://soundcloud.c...stacy-epps-rise ez meg naplementés kálvárián ücsörgős..
tessék drukkolni pesti meló ügyileg
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Király Krisztiánról már rég lecsúsztál.. ménem vittel el, mikor tukmáltam? 10ezerért örök boldogságot válthattál volna.
hogy mik történnek veletek .)
kéne kormánycsapágy.. mit érdemes abból venni?
Mof féle kriszt? vagy valami kevésbé fenszit és inkább két évente cserélgetni? Most egy RF van benne, de már vége
Autó megy, Attus köszi.)
a váltópapucsod nem lazulhatott le? bár én még sosem jártam így, de az én vázamon a kerékagy felől van odacsavarozva a papucs, és ha lelazulna, akkor pont ezeket a tüneteket produkálná.
nekem sose volt ilyen gondom a srammal, pedig már volt egy jó pár. még a satuval kiegyengedett kanalas x9, és a következő karbondarabbal összecsavarozott kanalas x9 is kiválóan működött!
zserintem meg a rugó gyengült el. nekem is a saint ilyen, a legalsó 1Oes-re már nem akar leváltani. de annyira nem zavar
Hát most hogy így mondod.. átfutott az agyamon,de nem gondoltam hogy egy 1-2 éves hátsó váltó elfáradhat. Utánaolvasva viszont gyakori problémának tűnik sram váltóknál. És szerencsére nincs hozzá pótalkatrész, így csak az új váltó játszik. Óje. Most legszívesebben kicserélném az egész hóbelebancot shimanora.
Valamelyik félkegyelmű lecsapkodta Panorámán a kiálló köveket.
Óriási ötlet. Ami eddig kihívást jelentett, vagy technika kellett hozzá, azt már öreganyám is megnyomja...
E?
pár napja mikor fönt voltunk, még csak a keresztbe dőlt fákat takarította el valaki, akkor kőtörést még nem láttunk.
zserintem meg a rugó gyengült el. nekem is a saint ilyen, a legalsó 1Oes-re már nem akar leváltani. de annyira nem zavar
Újra itthon! Holnapig!
Addig is:
...mert kerülöm az alkoholt... amíg tudom!
"A Rock n' Roll az nem egy tánc!"
"Our bikes bring us to places school never could!