Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

csajom beleugrott egy fitness terem behúzós szerződésébe, amiről kiderült hogy itt ez így szokás. mármint hogy 1 évre alá kell írni.

heti 10 euró, köszi.

most szaladgálunk jogi segélyért, de szerintem buktavári

-

a '77-es David Bowie meg brutál jó még mindig.

I don't care how it pedals

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Mikor rendelnél Mof?

én tekererős papírvékonyban csúszok a földön mariborba is B)

szombat nekem nem jó

minél hamarabb! mongy a héten. 

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts

E! 4 hét vót. teccik. jócucc.

http://www.ebay.de/i...=item2ecdd9904f

áridzsine?

ennyiért nem rossz

én caddyt rendeltem és már temettem a szállítást, de megjött 8 nap alatt kb.

nekem is kéne rövid, lehet hogy ha tudom hogy ilyet rendelsz, megtoldottam volna a mennyiséget

I don't care how it pedals

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Mikor rendelnél Mof?

én tekererős papírvékonyban csúszok a földön mariborba is B)

szombat nekem nem jó

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

E! 4 hét vót. teccik. jócucc.

http://www.ebay.de/i...=item2ecdd9904f

• dhog likes this

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

hétvégén jön tesóm, úgyhogy pesztrálás lesz.. semmi bringa, semmi alkohol(faszt), és még 30Y koncertre is kell menni. 

éés köszönöm a linkeket, javaslatokat! meglessük majd Elnökúr matracát, amint kitaláltuk mi legyen :D bőség zavara...

jameg crc-ről valakinek valamit? szarok a farmra és rendelek egy s/m(nem a szexuális orientáltságomról van szó) down-o-matic ürgét. 

kínai trojlí nadrágot kihonnan? ha neadjisten kijutok mariborba, nem a papírvékony tekerősben szeretnék baszódni.

Napkin 001

Napkin 001

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,121 posts
Szombaton megyünk sörözni csak hogy Mof konkrétat tudjon rókázni az új matracba?:-)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

praktikerből, kikából van valakinek házhozszállításban tapasztalata? ágyat(vagy kompletten, vagy ágykeret-rács-matrac) keresünk, mert a mostanin már a deszkákon fekszünk, annyira elhasználódott. 

esetleg egyéb tipp a beszerzést illetően?

(talán még érdemes volna megnézni a raktárszobában leledző franciaágyat is, bár gondolom hasonló állapotú, mint a miénk)

http://matracguru.hu/

dobj nekik egy mélt, mi innen vettük a miénket, nagyon korrekt hozzáállás (egészségpénztárral kombinálva) és jó árak.

• Napkin 001 likes this

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Rocsi most rendelt a Kikából, de komlói fuvarossal hozatta haza. Azért írj neki, hátha tud okosat mondani.

Kikából 200ezer fölött ingyen hazahozhatod az ő autójukkal. Csak most épp szerelték a kocsit, és nem akartam kivárni, míg megjavítják, aztán sorra kerülök.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

http://www.vitalmtb....9#product-specs lett egy ilyenem,de nagy lett. 9e ha valakit érint 

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

vegyél ilyet:

nails.jpg

ha finnyás vagy, akkor meg ilyet:

9f1e0bd3.jpg.505x650_q85.jpg

ágybavizelés/hányás problémája meg lenne vele oldva, csak kell egy felfújhatós medence az alsó szintre :D

nem kell fém ágy ahhoz, hogy ne nyekeregjen, a fa ágy se nyekereg, ha jól össze van rakva! az enyémen akár vízilovak is kúrhatnának, nem lenne hangja

• tomidny likes this

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Ma hazafelé inkább a "hosszú" úton mentem. Ágoston tér, Szamár kút felé fel Havihegy, Tettye, Szerelmesek padjától Hotel Kikelet, Állatkert, Mandulás, Bárány tető, Erdész út, és Kisdeindol hegyhát dűlőn le. És majdnem végig tekertem, csak a Tettye, Szerelmesek padja közötti részen toltam fel. Mindezt utcai ruhában :D

Kurvajól esett :D

• deathcode likes this
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

praktikerből, kikából van valakinek házhozszállításban tapasztalata? ágyat(vagy kompletten, vagy ágykeret-rács-matrac) keresünk, mert a mostanin már a deszkákon fekszünk, annyira elhasználódott. 

(talán még érdemes volna megnézni a raktárszobában leledző franciaágyat is, bár gondolom hasonló állapotú, mint a miénk)

Én innen vettem anno van bemutató termük is a kapcsolatoknál megtalálható: http://www.matracposta.hu/termekek

toronte

toronte

vendég

• fórumtag
  • 446 posts
  • LocationPécs

szerintem matrac vásárláshoz vannak jobb helyek, mint a nagyáruházak. talán csak jobb helyek vannak. nem emlékszem már honnan,de online vettem, házhozszállítással jó minőségű matracot és lényegesen olcsóbb volt mint a hasonló kategória mondjuk a kikában. meg 10 v 20 év gari. ágy meg mondjuk ikea. szép,olcsó,nyekergős. legközelebb tuti vmi drága fém vázas csodát veszek. havernak van és masszív a cucc.

ha nagyon gáz a helyzet van itthon egy 160 széles rugós matracom. 1-2 évet használt csak, de én megőrültem a rugóktól.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Mof, ha nem zavar, hogy alacsony, akkor egy jobb matrachoz nem is muszáj ágyat tenni. ezt a cardoban mondták nekem amikor a matracomat vettem. engem zavart volna, ha annyira a "földön" aludnék, de hát ki mit szeret. az ágyat pedig csináltattam hozzá.

ezt nálunk is kéne:

http://auto.indavide...sz_Megszivatnak

• dhog likes this

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

Rocsi most rendelt a Kikából, de komlói fuvarossal hozatta haza. Azért írj neki, hátha tud okosat mondani.

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,265 posts

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts

Tologatós kirándulás a hosszú hétvégére? Na jó, ez túl szép lenne, és 3x meghalnék oxigénhiányban :D

Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Rotyogjon a A6! Jajj de szeephttp://brimages.bike...bike-shoe01.jpg

ez most narancs, vagy piros? ha előbbi, akkor tetszik :D