Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Pécsiek ide! #3

* * * * - 7 votes

• Please log in to reply
60704 replies to this topic

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
De soha sehova nem fog onnan menni!
Na jó, utána olvasgattam, és írnak mindenféle rezgéses, nem elbújni tudós, kis életteres, befordulós magyarázatot. Kíváncsi vagyok hát embert fognak bilincsben elvezetni emiatt. Még az is valószínû, hogy többet, mint politikust...

Kovács Kati koncertre nem jön valaki holnap?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Lipi

Lipi

törzsvendég

• fórumtag
  • 419 posts
  • LocationWillersdorf (AT)

Miért tiltott a gömb alakú akvárium? Ezt tudja valaki? Miért ártalmas a halaknak? Vagy mi a fasz van már megint?

Állítólag elveszti a tájékozódó képességét.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
mert iszonyat szétbassza a halak szemét. nem vicc. ha gömb akváriumból átrakod normálba, neki fog menni mindennek.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13,954 posts
Miért tiltott a gömb alakú akvárium? Ezt tudja valaki? Miért ártalmas a halaknak? Vagy mi a fasz van már megint?
Bûnözõ vagyok.
Ordítok Füstölök

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
elég ha csak sört adsz, de ide kihozod :)

egyébként 2 óra alatt simán ki lehet gyalogolni hozzátok, de az kurva sok sörödbe kerülne :) aztán ha végzek, nekiállunk jégerezni, hívsz egy sztriptíz táncosnõt, megnézzük ahogy +vibrátorozza magát, azt elmegyünk buliba tinicsajokat fölszedni. másnap meg úgy is olyan szarul leszek, h pár napig nem lesz bajom az itthon levéssel :D

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hehe, nem kell ezeknek mutogatni semmit, úgy eltanulnak mindent, hogy hú.. :) Nagy pakolómûvész lesz a kiscsákó, ha úgy igazából beindul majd. :D

Magoo: Nekem ki kéne szedni egy eldarált csavart a cipõstoplimból, meg kéne teló olajcsere. Elsétálsz értük, az egy nap, itt megalszol, haza még egy nap, megcsinálod az mégegy, aztán visszahozod. Kaját csomagolok az útra, sört, ágyat kapsz. Kész is egy heti programod.... :)

Aktuális civil

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Múltkor egy hervis katalógot gyúrt a kiskölök és megkérdeztük tõle, hogy hol a bicikli? Két bringa volt az oldalon felül és egy pár göri alul, jó nagy képeken. És rámutatott a bringákra. Azt hittem véletlen, csak blöfföl, de megcsinálta egymás után háromszor. Baszki, egyszer nem mutattunk neki ilyet. És nem is erõltetem nála...
Húsvétra hoz a nyuszi egy kismotort. Már próbáltuk, hajtaná, de nem ér le a lába a legkisebbrõl sem:D!

Magooo, ügyes vagy! Nekem minden bringán kellene egy nagygenerál. Megvan hozzá minden, de olajcserék, bowdencserék, gumma csere, küllõpótlás, lánccsere, mindent bezsírozni. Nem is lesz elég erre egy nap...

"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
na ne! mi ez a havazás?!

múlt héten úgy voltam vele, h egy pár hétig most biztos tök jó lesz otthon lenni, de már 3 nap után is alig bírom. az a baj, h a netezésen meg a tvzésen kívül nem sok mindent tudok csinálni itthon, azt meg már unom. pedig már a bringákat is átnéztem, hátha kell rajtuk vmit szerelni :) - de nem

húú:

http://totalcar.hu/m..._elegans_loero/

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
sho: nagyon jófej a kisember! A széles mozdulataiból érzõdik, hogy szívesebben fogna egy kormányt aztán már tolná is felfelé!

pro: scripttel egyetértek de azért bugosan is odabasz a grafika!
Taasz már nagyon missing, Orfû felé az éppen zöldülõ erdõalja, smells like medvehagyma és ez hétrõl-hétre egyre durvábban!!
Ke pászá? Jók a szövegek!

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
cép bringa
I don't care how it pedals

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Mi ez a hó, bazzzeg???
Fosság!
Ejjj.

Ádám kõkemény!
Majd jöhet a palackozóba ládákat tologatni, ha nagyon nem bírtok vele... :)
Kormánycsapágyat meg hova?
Inkább a snowboardot kell waxolni!

A fék durva, a favágók hülyék, ez meg jó kép megint:

Feltöltött kép

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
lehetne már tavasz, zap szóljon a fejlesztõknek hogy a béta egy fos!
bugos!
itt a patch
set averagetemp >= 15
set snowamount =0
repeat until we had eenuff rides!%
begin summer

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
A kis házias Manó munkában:D:
http://www.indavideo...gato_kisiparos/

Shoshi

Shoshi

bentlakó

• fórumtag
  • 7,011 posts
Esik a hó. Kesztyûben vezettem. Egész télen így akartam, hogy ne fagyjon le a kezem, de mindig elfelejtettem.

Atus:
Jah, már megy, csak most álmomban lettem megbaszva, és arra ébredtem, hogy izzadok, mintha edzésen lennék. Az eddig bevált, hogy betolok egy brutál fekete kávét. Csak most ugye aludtam... De már jó, már nyomatok mindent.

És ma megyek kormánycsapágyat berakni... Jipppííí!

Szép napot! Jó hólapátolást!

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts
érti vki, h ezeknek mi volt az elképzelésük?

http://www.indavideo...mafa_visszavag/

mert ha jól látom, a kocsi elõtt kerítés van és a madzag se elég hosszú ahhoz, h a kocsi ne döntse magára.

megatron

megatron

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,694 posts
jó ez a vidó

Attus..bazz tényleg:D

áh nem valam ijók mert egy egy éjszakám volt öszerakni..szal azért ha van idõ koncepicót kitaálni meg ilyenk és nem pár órád van suli után mielõtt sötét elsz meg egy éjszkaád öszerakni másnapra akor azért jobb :)
A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra

Magoo

Magoo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,014 posts

Magoo, ismerem a céget, járt hozzánk a MOM-ba (Komló) egy kollégád. Magas, szemüveges, szakállas faszi..

akkor az már jó régen lehetett, mert elõttem egy kopasz nagy darab srác dolgozott itt, aki se szemüveges, se szakállas nem volt. én pedig júni végén kezdtem, és a Nádai Tamáshoz jártam.

te mit melózol a MOM-nál?

dhog

dhog

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,151 posts
beware of drunken pistabá's crossing
http://www.origo.hu/...yi-pecskan.html

Napkin

Napkin

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,105 posts
Bro bazz jobbulást! De gondolom ezt ,már rutinszerûen kezeled! Az elsõ kéró jó! Van hozzá kutya is!:) Meg gomba elleni kence a kád szélén!:)

Micsoda? 6lakás egy kazánon? És ki az a barom, aki erre építéskor azt mondja, hogy rendben van??!!

Puszedli? Mint a gazdája. Szaladgál, néz, jönnek a lányok "jajj de aranyos!"> játszanak vele,Õ is játszik velük, együtt futkároznak, majd szarik egyet... valahova. :D

A nem látok-nem hallok öregeknek a faszé újítják meg a jogosítványukat! Ennyi erõvel a járdára is felmehet azt sem venné észre!

Mamikám hullámos papgája kemény még mindig! "pici Csuri papagája- okos kicsi madár-kicsi Ádám" Isszonyat!:)

A_Fugger

A_Fugger

törzsvendég

• fórumtag
  • 471 posts
Mrió: király utca - the problems nekem is tetszik!
Ez meg inspiráció: