Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Started by
Lord_Leslie
, 2006. February 14. 01:43
Posted 2010. March 10. - 16:56
Posted 2010. March 10. - 16:27
Hehehe, ahogy csorog 
De kb. folyamatos lesz a felmelegedés, nem ilyen 1-2 napos 10 fokos ugrással, mint szokott.
Azon gondolkozok, hogy ma este fel kéne menni. Nincs nagy hó, nincs nagyon hideg se, szóval jó lehet.
De kb. folyamatos lesz a felmelegedés, nem ilyen 1-2 napos 10 fokos ugrással, mint szokott.
Azon gondolkozok, hogy ma este fel kéne menni. Nincs nagy hó, nincs nagyon hideg se, szóval jó lehet.
Posted 2010. March 10. - 16:24
Posted 2010. March 10. - 16:20
Azért március még messze nem nyár 
2 hét múlva 15-16 fok lesz.
Azért pék, mert szokták azt mondani, amikor gondolkoznak az emberek, hogy "kisütünk valamit"...
2 hét múlva 15-16 fok lesz.
Azért pék, mert szokták azt mondani, amikor gondolkoznak az emberek, hogy "kisütünk valamit"...
Posted 2010. March 10. - 16:09
http://ilovepecs.hu/...art&tartID=1636
elsõ cikkem náluk
néha olvassátok jó dolgok jelennek meg,meg van egy egsézen jópofán odamondós blog is.
majd linkelem
Na fasza--ügyes vagy--alakulsz szépen:-) De ez a pék "cucc" honnan jött? Miért pont pék?
Lassan készül a nyári hóember:-)
Posted 2010. March 10. - 16:03
Azért ugye az is lejött, hogy az ottani kerékpáros szövetség is egy nagy kalap szar?
lejött, az sajnos nem a legjobb. de én nem is versenyezni akarnék ott, csak úgy elbringázgatni minden felé ahogy itthon, aztán meginni pár sört. a piálás az megy ott amúgy is rendesen
csak az egész cikket elolvasva az a benyomásom, h összességében ott sokkal könnyebb lenne boldogulni mint itt és még az idõ is jó. külön hab a tortán, h a bringázáshoz is jobb a hozzáállás és úgy látom egy elég összetartó csapat van ott
kedvet kaptam na
Posted 2010. March 10. - 15:47
kb. mint régen a Corner sörözõvel szemben a bolond néni, az is kikukázott évek szorgos munkájával pár tonna szép színes mûanyaghulladékot és behordta a lakásába
Posted 2010. March 10. - 15:32
Posted 2010. March 10. - 15:27
http://ilovepecs.hu/...art&tartID=1636
elsõ cikkem náluk
néha olvassátok jó dolgok jelennek meg,meg van egy egsézen jópofán odamondós blog is.
majd linkelem
elsõ cikkem náluk
majd linkelem
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
66 rc3-ast cserélnék lyrik vagy 36ra
Posted 2010. March 10. - 14:37
kiscsákós témához még, valamelyik fórumon olvastam :-)
Esti lefekvés elõtt az elsõs nagyfiú meséli a nagycsopis tesójának, hogy tanult ma két szót az iskolában, bár a jelentésükkel nincs tisztában "kurva életbe, és baszdmeg", na de majd holnap, most szunya.
Másnap reggelinél a nagyobbik odaszól anyukának - A kurva életbe, én nutellás kenyeret kérek.
Anyuka két pofont leoszt neki, mire a kisebbik: - Hát baszdmeg, akkor én inkább zabpelyhet!
Esti lefekvés elõtt az elsõs nagyfiú meséli a nagycsopis tesójának, hogy tanult ma két szót az iskolában, bár a jelentésükkel nincs tisztában "kurva életbe, és baszdmeg", na de majd holnap, most szunya.
Másnap reggelinél a nagyobbik odaszól anyukának - A kurva életbe, én nutellás kenyeret kérek.
Anyuka két pofont leoszt neki, mire a kisebbik: - Hát baszdmeg, akkor én inkább zabpelyhet!
Posted 2010. March 10. - 14:32
Azért ugye az is lejött, hogy az ottani kerékpáros szövetség is egy nagy kalap szar? Mondjuk az általános hozzáállás azért minden szempontból pozitív. Igazából el kellett volna menni 18 évesen megkeresni Kylie-t, aztán ottragadni...
Posted 2010. March 10. - 14:24
megcsinálhatjuk akár tavaszi versenyként is
“A dizájndrogtól lassacskán már minden spanom mizantróp”
Posted 2010. March 10. - 14:05
Jó ilyen cikkeket olvasni, süt belõle a pozitívum és hogy OK-sak a dolgok...nálunk meg a nokiás dobozok mennek, ami elsõre abszurd és mosolyogsz, de másodjára BSZJB!!
Én a "kínai DH-n" röhögtem, magyarázni sem kell az eseményt!
Én a "kínai DH-n" röhögtem, magyarázni sem kell az eseményt!
Posted 2010. March 10. - 14:01
bennem is hasonló dolgok fogalmazódtak meg a cikk olvasása közben. illetve az is, h ki kéne menni oda szerencsét próbálni. canberra ausztrália bringás fõvárosa, 23 kerékpárbolttal. csak kapnék vmelyikbe munkát. angolul meg még mindig nem késõ megtanulni.
google earth-ön is néztem, jó hely az!
google earth-ön is néztem, jó hely az!
Posted 2010. March 10. - 13:47
Nagyon jó cikk és jó újra Indián felõl hallani...
Nem lehet rossz, ami ott van.
Amit ír, azt megpróbálhatnánk egyszer!
"Vannak házi versenyek is, ahol általában két futamod van, és az nyer, akiknek a legkisebb az idõkülönbsége. Tehát nem a leggyorsabb, hanem a legkiegyensúlyozottabb idõ nyer. "
Szerintem ötlete és itthon ilyen még nem volt.
Ehhez elég egy kis pálya is.
Nem lehet rossz, ami ott van.
Amit ír, azt megpróbálhatnánk egyszer!
"Vannak házi versenyek is, ahol általában két futamod van, és az nyer, akiknek a legkisebb az idõkülönbsége. Tehát nem a leggyorsabb, hanem a legkiegyensúlyozottabb idõ nyer. "
Szerintem ötlete és itthon ilyen még nem volt.
Ehhez elég egy kis pálya is.
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2010. March 10. - 12:21
Posted 2010. March 10. - 12:21
Nekünk csak kerek akv. van és az sem átlátszó, igaz abban forr a víz a halacskával.
Nyám-nyám.
LOL.
Na végre havazik. Megyünk is szánkózni:-))) Kis muki hogy nyomja a szennyest, mint v.mi gettonigga a jail-ben. Viszont meglepõen csendes--bezzeg a Nórika...ihhaj
Posted 2010. March 10. - 12:11
Posted 2010. March 10. - 12:01
Nekünk csak kerek akv. van és az sem átlátszó, igaz abban forr a víz a halacskával.
Nyám-nyám.
Nyám-nyám.
Posted 2010. March 10. - 11:55
dehogynem fog! a legtöbben akiknek gömb akváriumuk van, guppit, plattit, vagy mollit, szal elevenszülõ halakat tartanak benne, azok meg állandóan szaporodnak, ezért elajándékozzák õket.
van egy haverom, akivel még akkor ismerkedtem össze, amikor hobbi szerûen foglalkoztam az akvárium témával. õ szokott venni halakat magánemberektõl is, akiktõl azt kérdezi meg elsõre, h milyen akváriumba voltak. ha a válasz gömb, akkor nem veszi meg
itt már fehér minden banyeg
van egy haverom, akivel még akkor ismerkedtem össze, amikor hobbi szerûen foglalkoztam az akvárium témával. õ szokott venni halakat magánemberektõl is, akiktõl azt kérdezi meg elsõre, h milyen akváriumba voltak. ha a válasz gömb, akkor nem veszi meg
itt már fehér minden banyeg

Sign In
Create Account

Back to top