Még meg sem köszöntem a születésnapi nőket! ![]()
Jöhet belőlük akármennyi!
Ma valakinek nincs kedve délután egy Orfűs körhöz?
Patakmeder le, Szuadó vissza, esetleg egy panorámával megspékelni a végén...
Jelentkezz be Regisztrálj
Pécsiek ide! #3
Írta 2014. április 12. - 09:04
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Írta 2014. április 12. - 06:26
no nekem kiterítve fér be, 19O hosszú a lpacc...
bár most nem vezezték ha nem muszáj.....
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2014. április 12. - 05:55
Puszi a forgalmazónak!!!
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2014. április 12. - 01:42
akkor holnap egy matrachordással egybekötött pálinkázásra invitálok minden kedves vállalkozó szellemű kerékpárost!
Márió, adj elérhetőséget, mert már nem tudom követni a telefonszámaid.. 06303407919
amerikapitány nem volt rossz, cserébe K hosszú! mondjuk nem is életem moziélménye, de az eredeti hang határozottan sokat számított.
Írta 2014. április 12. - 01:16
A matracot, mint egy malacot lábon kell elhozni ![]()
Ha megfáradunk, lebassszuk, és alszunk egyet rá ![]()
tomidny módosította - 2014. április 12. - 01:17
- albertfish kedveli ezt
Írta 2014. április 12. - 00:44
bezzeg ha Gabesz megvette volna a t3-at :-)
Írta 2014. április 12. - 00:10
Brazzers

dhog módosította - 2014. április 12. - 00:10
Írta 2014. április 11. - 21:09
You're doing what any sane man in your appalling circumstances would do. You're going mad.
Írta 2014. április 11. - 18:22
Laposba keresek ddr2 memóriát, vkinek van/tud?
mennyit nekem asszem van itthon
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Írta 2014. április 11. - 17:27
Írta 2014. április 11. - 15:50
kedves kombista sporttársak! holnap du 5 után segítségre lenne szükségem, ugyanis ágykeretet+rácsot vásárolnék a kikából és valahogy haza kellene hozni. első körben hanyagolnám a cég által ajánlott szolgáltatást, spúr gzi vagyok. továbbá Gabeszéktól egy 180*200-as, NEM hajtogatható matracnak is valahogy ide kellene érnie, ilyesmi segítséget is szívesen honorálnék némi gyümölcspárlattal.
köszcsi!
hamár a vasutas csávónál vagyunk:
elvileg befér hozzám..pia nem kell, légtelenítsünk féket inkább ![]()
Írta 2014. április 11. - 15:42
kedves kombista sporttársak! holnap du 5 után segítségre lenne szükségem, ugyanis ágykeretet+rácsot vásárolnék a kikából és valahogy haza kellene hozni. első körben hanyagolnám a cég által ajánlott szolgáltatást, spúr gzi vagyok. továbbá Gabeszéktól egy 180*200-as, NEM hajtogatható matracnak is valahogy ide kellene érnie, ilyesmi segítséget is szívesen honorálnék némi gyümölcspárlattal.
köszcsi!
hamár a vasutas csávónál vagyunk:

mof módosította - 2014. április 11. - 15:46
Írta 2014. április 11. - 15:37
kókuszvirág-cukorral készített 92% os csokoládés és forró zöld tea kombináció.
ja és megjött a fégbetétszett a kingkongból, ez is viszonylag hamar. szerintem rájöttek hogy igazából nem éri meg 30 napos shipping timokat tartani, mert lesöpri őket a konkurencia. szóval most már nemcsak árverseny van, hanem shipping time verseny is.
jó vaskosak, alig mentek bele az elixirekbe.
húznék már haza, kezd elegem lenni a messzeségből.
Írta 2014. április 11. - 14:42
nekem nem jó, továbbra sem légtelenedett le a fékem .(
nem ő kevésbé volt tetovált, ellenben jobban dekoltált, ha már a vasutas csávó ma született
- mof kedveli ezt
Írta 2014. április 11. - 08:11
Írta 2014. április 11. - 06:53
Írta 2014. április 11. - 01:16
név és szülinaposoknak előre és utólag
Írta 2014. április 10. - 23:46
Pécsett tisztességes életet élek:)
amúgy kérdezd Máriót, ő ismeri a lokál luvnyákat.
ezt most úgy mondod mintha...de tényleg.... ![]()
albertfish módosította - 2014. április 10. - 23:49
Írta 2014. április 10. - 20:52

HOLNAP azaz pénteken 21.50-es vetítésre valaki? 2D, föliratos. Gabival megyünk, hely van bőven, úgyhogy nem foglaltam még.
- mozsafsik kedveli ezt
Írta 2014. április 10. - 20:01
380km. Mof, közelebb nincs?
Pécsett tisztességes életet élek:)
![]()
amúgy kérdezd Máriót, ő ismeri a lokál luvnyákat.
- albertfish kedveli ezt

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére