Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Critical Mass | 2007. április 22.

- - - - -

• Please log in to reply
520 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Én kiabáltam neked Évi béjb, de le sem szartál, pedig istenien szekszi voltál mint a CM gestapo vezetõje:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

clio

clio

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,281 posts
Nahh ez is megvolt. Túléltem :D. Én felcsaptam last minuteban rendezõnek. Az elsõ csapatba vágódtam be, az indulásnál zártuk a rakpartot, majd követtük a tömeget. Én úgy 50 perces elvonulást mértem azt hiszem . Aztán bringaúton elindultam a tömeg után, hogy beérjem a földijeim. Kicsit elszomorodtam. Nagyon nagyon sokan jöttek fel a rakpartról, elálltál a járdát, bringautat, úttesten kavircoltak. Ez sokat ront sztem a megítélésünkön. A Kossuth tér elõtti pici szakaszon próbáltam némileg rendszerezni az embereket, de hát ez csak addig tart míg ott van az ember. Aztán átslisszantam az Erzsébet-hídon, mert az eleje már azon is túl ment. A Dózsa György térnél láttam, hogy szabadon volt egy autós átjáró, így beálltam oda. kb 20 autóst engedtem át, és ebbõl volt 1db félõrült nõ. Az durva volt. Bele akart hajtani a tömegbe, mert hogy neki arra van dolga és nem hajlandó kerülni. Szerencse volt, hogy állt már elõtte egy autó, aki kulturált és együttmûködõ volt. Végül be kellett állnom a csaj autója elé (ekkora már a mögötte lévõ autós megkerülte a sort, és az elöl álló autós is átment. A nõ végül nem kanyarodott fel az Attila útra, de engem faszán elsodort. Szavaival élve: "Ezt meg fogod bánni...". Most össze sz...m magam :D. Hál istennek baj nem történt. Azért jó volt, és a végén csak elértünk a Hõsök terére, és csak azért is a fejem fölé kaptam a dög nehéz gépem :).

gyönyörû idõnk volt.

Vigyázat! Nagyfeszültség! :D
evvagyokén

ParadicsomHáz & TermeszetesTanya
TÉGY!

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
http://cm.dstreet.hu/index_lb.html
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát, épp most megyek aludni, úgyhogy csak holnap. Egyébként itt lesznek:
kep.tar.hu/konamuri

Csinálok Critical Mass foldert nekije.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
http://img.tar.hu/ro.../21361471.jpg#3

hömpöjgünk wze:D
Kendvenc online sci-fi játékom: http://galactica6.haon.hu/ Ha kedvet kapsz hozzá keress fel privátban és segítek az elindulásban. :D

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Fotok mikor lesznek es hol? :)

Hát gyerekek, sajnálhatja aki nem volt ott, mert fantasztikus esemény volt. Többször is felmásztam helyekre fotózni a masszát (pl. Lánchíd, vagy az Alagút fölé), hihetetlen volt a látvány. Az Alagút fölötti platz volt a leglátványosabb. Az idei CM jóval kultúráltabbnak tûnt a tavalyinál, vagy ezt csak én láttam így?

30,000 ember - ez szinte hihetetlen! Kijött velünk egy kaliforniai haverunk is, õ nagyon élvezte. Mondta, hogy náluk is vannak CM-ek, de azon max. párszáz ember vesz részt.
A végén a bringaemelésben is nagy élvezettel vett részt. De mit tagadjam, én is.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Hát sztem cask a kelly's topikot olvassa, ha nem akkor majd kiengesztelem, bár nem hiszem h problémát csinálna abból h megbámultam pár nõt.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hát gyerekek, sajnálhatja aki nem volt ott, mert fantasztikus esemény volt. Többször is felmásztam helyekre fotózni a masszát (pl. Lánchíd, vagy az Alagút fölé), hihetetlen volt a látvány. Az Alagút fölötti platz volt a leglátványosabb. Az idei CM jóval kultúráltabbnak tûnt a tavalyinál, vagy ezt csak én láttam így?

30,000 ember - ez szinte hihetetlen! Kijött velünk egy kaliforniai haverunk is, õ nagyon élvezte. Mondta, hogy náluk is vannak CM-ek, de azon max. párszáz ember vesz részt.
A végén a bringaemelésben is nagy élvezettel vett részt. De mit tagadjam, én is.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Wackor

Wackor

vendég

• fórumtag
  • 40 posts

nem olvassa a fórumot ? :)

az enyém nem ,meg nem is volt ott, szal én csak stíröltem-stíröltem... :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Na ja! kis szoknya, nagy kivágású felsõ stb... Bnõmmel voltam de azért nézelõdtem óvatosan. :) Még jó h foncsorozott a szemüvegem.

nem olvassa a fórumot ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Na ja! kis szoknya, nagy kivágású felsõ stb... Bnõmmel voltam de azért nézelõdtem óvatosan. :) Még jó h foncsorozott a szemüvegem.

Wackor

Wackor

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
brutál állat jó volt, és nagyon sok, jó csaj, majd megõrültem... :D

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts
A Miskolci CRITICAL MASS egyik (fõ)szervezõje !
http://www.kerekpar..../album/a_97.jpg
Nézzetek szét az oldalon.
Van még jónéhány kép.
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

kmax

kmax

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
igen az algút nagyon nagy volt a duna felöli oldalán akkora volt a hangzavar hogy az összes betonfejû járgányát túlüvölthette volna :D:D ááááááááááááááá:D

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
Az leje elég totyogós volt de aztán egész jó lett amikor már lehetett haladni cm-es tempóban.

Jó volt látni sok-sok kelly's-t. BMFT mezben is volt kelly's-es aki nem jár a topikunkba, uh. ha vki ismeri akkor szóljon neki!

A bmft mezekenkár h nincs nick, h lehessen ilyenkor és a versenyeken tudni h ki kicsoda és nem csak bólogatni. Pl. találkoztam olyan kelly's-essel aki fórumozik csak nem tudtuk h ki kicsoda...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
pl. az Alagút elõtt a CM negyed 5-tõl majdnem háromnegyed 6-ig tartott
ez azért nem semmi
asszonyka most volt elõször, és iszonyatosan élvezte
yikes ki kéne áztatnom az izomlázamat egy kis forró vízben

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
Jó lehetett, kár, hogy nem mehettem....és ha már al felhozta, hogy a gyereke vkinek...amikor én elkezdtem komolyabban bringázni, akkor apu is vett magának egy egyszerûbb montit és rendszeresen teker velem, sõt, már önszántából is elmegy csak úgy 40-50 kmt nyomni a hegyekben, és élvezi... bár sajnos a munkája miatt sokat kell mozognia az országban, így oda még kocsival jár....

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Kit erdekelnek az ilyenek. Mi egy pillanat alatt elsuhantunk mellettuk, nekik kellett orakon at szivniuk a sajat buzuket. :)

köszönöm nektek is kik ablakból kihajolva, járó motorral üvöltöttétek hogy "mennyi buzi"

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
A deakon pedig az elso autobol kiszallt a csaj az anyosulesrol es fotozta a felvonulast. A faszi meg ult a volnannal, mosolygott es le volt allitva a motor. Ezek ilyen kellemes emlekek, ilyen is van. Pedig neki ott boseggel kellett varakoznia, de van akiben van tolerancia is. Korukbol itelve meg az is lehet, hogy a gyermekuk is a tomegben volt. Jo latni az ilyet. :)

hehehe hülye buzukis, egy fazon egy kocsiból azt nézte milyen bringákat fogadna el:)
de volt pár gyilkos tekintet is, dehát, leszarom:D

Enyim Paripa

Let the people speak

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Tényleg voltak jó seggek! Mindegyik szememre jutott egy-egy, mivel beálltam mögéjük :D :D: :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.