Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

UMF Spyke

UMF Spyke

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
ezt mindenképp megkell osztanom veletek!nem akartam nevet mondani de muszály.tehát a bolt amiröl beszélni fogok az hajdu bike(xfactor).bementem és kérdezem:hello flexetek van?eladó:mi az a flex?én::mybad: amivel levághatnám az új villám nyakát.eladó: olyanunk nincs.mi fûrésszel vágunk:wallbange

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Igen a Rákóczi az korrekt, sajna kinn van,de régen is jó volt, még akkor amikor kezdték, akkor még ott laktam, ott még megvan a színvonal!
" A Cube el van vetve! "

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlanám a Récsei center beli Ridebike keróüzlet határozott elkerülését, mert hiába mész be, nem foglalkoznak veled, még akkor sem, ha történetesen egy cangát szeretnél megrendelni. Múlt hét pénteken (07.27) voltam náluk, ígéretet kaptam az e hét hétfõi (07.30) visszahívásra.
Azóta hívnak....Érdekes, hogy egy kiskereskedelmi egységnek ennyire nem fontos 150.000 ft. Ja, igen csak 150-rõl van szó, nem 500-ról....
No mindegy gyenge a felállás.

Ridebikenál ne számíts arra hogy visszahívnak vagy akármit is megkérdeznek... Én nyeregcsövet akartam venni, 2hét alatt nem voltak képesek kideríteni h. egyáltalán van-e náluk raktáron, árat meg pláne nem mondtak. Ridebikeban csak bovdenházat veszek, azt is csak azért mert útba esik az Árkád hazafele, bovdenbõl is egyre gyérebb náluk a felhozatal, másból is.
Az a vicces, hogy amég csak a Rákóczi úti boltjuk volt meg, tök korrekt volt a kiszolgálás, most meg már minden jöttment hülye lehet náluk eladó, hozzáértés nem feltétel, elég ha kívülrõl fújja a marketing szöveget. ("a azé drágább me k....jó, nekemisazvan és g...jó, az meg ócsó meg sz@ris meg törik, mútkor is eeetört itt valakinek...")
Ridebikenál talán még a Rákócziban a legkorrektebbek, de azzal az a baj h. eléggé kint van.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Sziasztok!
Figyelmetekbe ajánlanám a Récsei center beli Ridebike keróüzlet határozott elkerülését, mert hiába mész be, nem foglalkoznak veled, még akkor sem, ha történetesen egy cangát szeretnél megrendelni. Múlt hét pénteken (07.27) voltam náluk, ígéretet kaptam az e hét hétfõi (07.30) visszahívásra.
Azóta hívnak....Érdekes, hogy egy kiskereskedelmi egységnek ennyire nem fontos 150.000 ft. Ja, igen csak 150-rõl van szó, nem 500-ról....
No mindegy gyenge a felállás.
" A Cube el van vetve! "

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
Kuszi az egy isten hely! ;)

Arti

Arti

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás

Kuszi :prosze: ajánlott nagyon szerintem is.

Neki is specije van. :)
Amúgy valóban az egyik, ha nem a legjobb a környéken.
"Minél messzebbre jutok, annál kisebbek lesznek a problémáim."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Kuszi :prosze: ajánlott nagyon szerintem is.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A specialized topicban elhangzottakról jutott eszembe a következõ néhány gondolat. Nagyon sok bolt van itthon, ahol állandóan sírnak, hogy milyen szemét a nagyker és nincs semmi áru a nagykerben, közben meg csak lusták elmenni az áruért (a nagykerek egy részénél még azt sem kellene, elég lenne csak megrendelni és a futár kihozná) vagy a boltban lévõ árut szeretnék ránksózni. A Kuszi Kerékpárüzlet (Veszprém) ebben kivétel, bármit, ami a nagykerben van, megszerez 1-2 napon belül, többször jártam már úgy, hogy máshol azt mondták, hogy nincs a nagykerben, aztán hozzá bementem és azt mondta, hogy holnapra itt lesz. Ajánlom mindenkinek.
Más: Sajnálom, hogy Fehérváron nincs egy normális kerékpárbolt, Budapestre és Veszprémbe kell járnom vásárolni.

A sebesség mindent megold.

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás
na, válaszoltak emailben.
és megpatam ma a csomagot is.
igaz 80 Ft-al több lett de hát ez van.

az áru is az aminek lennie kellett.és kaptam 2007es Shimano nagykatalógust.
yo cég.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

http://www.bikemarket.hu/

Tegnap rendeltem egy sram x.9-es h. váltót

de ma gondolokozok rajta..ez nem a 2007es..
igaz nem is iryák dehát akkor is..a képen is a régi van..
ráadásul nekem mindenképp uj kellett volna..
mivel a honlapon nincs csak a régi stilusu igy nem is biztos át tudom "irni" a megrendelést...

amíg nem hozzák ki az árut milyen lehetõségeim vannak??
vissza lehet vonni a rendelést??

(emailre nem válaszolnak eddig még)

Hívd fel õket! Bár én ahányszor írtam emailt 1-2 órán belül válaszoltak!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

http://bicikli.lap.hu/ -> online üzletek

Köszönöm!
" A Cube el van vetve! "

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 hozzászólás

Tegnap rendeltem egy sram x.9-es h. váltót

de ma gondolokozok rajta..ez nem a 2007es..
igaz nem is iryák dehát akkor is..a képen is a régi van..
ráadásul nekem mindenképp uj kellett volna..
mivel a honlapon nincs csak a régi stilusu igy nem is biztos át tudom "irni" a megrendelést...

amíg nem hozzák ki az árut milyen lehetõségeim vannak??
vissza lehet vonni a rendelést??

(emailre nem válaszolnak eddig még)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
http://bicikli.lap.hu/ -> online üzletek

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
sziasztok! a e-bike-on, és a bikediscounton kívül van még netes bringabolt?
" A Cube el van vetve! "

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

köszi hogy azonositotok a márkával ;)

Jó az avatarod, a munkahelyed, meg a bringád! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
köszi hogy azonositotok a márkával ;)

de nem kifejezetten a specializedre gondoltam. bár szerintem mi is megteszünk mindent azért hogy a vevõ elégedett legyen. legalábbis én ugy érzem hogy a lehetõségeinken tul is korrektek vagyunk.... de nem kivánom egyetlen specialized tulajnak sem, hogy tesztelnie kelljen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Hát ez az...némelyik speci (pl) sem (sokkal) olcsóbb, mint egy Turner...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
elvileg mindegyikben bele lehetne, ami 50 ezernél többe kerül.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

mint a speci? ;)

úgy nem lehet, hogy bizonyos vevõknek nincs beleépítve és ha eltörne nem cserélik ki??:D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

2 van ahol bele van építve az árba a csere...

mint a speci? ;)