Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

Alfalaca

Alfalaca

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Róluk én se vagyok jó véleménnyel. Többek közt nagyon lekezelõek az emberrel ha nem látszik rajtad az elsõ pillanatban hogy minimum százezret ott hagysz náluk. Ha egy boltos arra nem képes hogy egy általam keresett áru után édeklõdjön akkor nagyon sajnálom, de felejtsen el. Az ott dolgozó hölgy pedig annyira sincs képben mint a 10 éves unokaöcsém. Jah és ha nincs fennt a vázadon a farády-s matrica akkor nagyon nehezen akar hozzányúlni a bringádhoz. (Én levettem mert zavart és mikor visszavittem csak azután foglalkozott velem miután tudtára adtam hogy itt vettem).
Ha Veszprémben jó boltot keresel akkor Kuszi. Nekem ott a Peti 5 percet telefonált csak azért hogy az általam keresett alkatrésszel mi a helyzet. Lehet hogy drágábbak mint a többi bolt de neki mindegy hogy egy 100e forintos alkatrészt vagy egy 2e forintos fékpofát ad e el mert ugyanúgy bánik mindkét vevõvel.
ha valamit nem talál a Google, akkor vagy rosszúl keresel, vagy nem létezik.

Bike.Positive

Bike.Positive

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok!
Irok egy akcióról, amit sajnos nem tudtam kihasználni de megosztanám veletek, legyetek szerencsésebbek.
A bringapont hálózatában sok bolt benne van az országban(www.bringapont.hu) és most a héten kiadták akciójukat, hogy a katalógusukban lévõ termékek árából minden hónap 25-én 25% árkedvezményt adnak. Tervezgettem én is MTB vásárlását és a választásom a Kellys Quartzra esett, az idén nagyon jó ár-értékû, a 92.900 Ft árért ilyen minõségû MTB nincs más gyártónál. Gondoljátok el, megrendeltem, egy hét múlva azaz a tegnapi napon 20-án elhoztam az üzletbõl. Kaptunk katalógust, amit otthon átnézve találtam rá az akcióra amit 25-én már ki tudtam volna használni. Persze azért nincsen agyonreklámozva, meg kell keresni.
Csak azért érzem csalódottnak magamat mert elõtte már hetekkel e-maileztem, telefonáltam a bolttal és még ott a vásárláskor sem mondta legalább azt, hogy nézz bele az újságunkba. Az akció nekünk van vevõknek, nem titkos, nem az utcáról estem be hirtelen és vettem egy bringát, hanem már elõtte érdeklõdtem, véleményt kértem, beszélgettem, tudták hogy valamit venni fogok. Persze, gondolnátok a pénz miatt irom ezt. Hát minél nagyobb értékrõl van szó, ez akár százezrekre is rúghat, de maga a gesztus, a hozzáállás nem tetszik. Írtam e-mailt miért nem említették annyi elõzmény után, de nem válaszolnak, a telefonomat nem veszik fel(tudták már a számomat) de más számról nem hívom fel, ezzel jelezték hogy elzárkóznak a dologtól. Ha már õk ilyenek, én náluk nem vásárolok többet, van más bolt is, nevesítem a dolgot, a Farády kerékpárboltról van szó, Veszprémben és Pápán van üzletük(Veszprém megye. www.faradykerekpar.hu)
Nektek legyen nagyobb szerencsétek és használjátok ki az akciót.
Jó túrázást mindenkinek, jön a tavasz.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
nagy ember nagyot tud esni. ;) :D

balage: Gyapi, elõtte hivd fel. Blue cet sport

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
sala: kérsz egy piros lapot? :P

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
elsõ lehet érdekel -> írok privit

továbbra is jöhetnek az ötletek a boltokkal kapcsolatban, hogy hol találhatnék fentebb említett gumikat!

thx, B

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
minon f+r maxxpro 60a
2.5
elsõ az 90%
a hátsó az szokásos minion betegségben szenved , oszlanak a bütykök. olyan 60%ra taksálom

go privi a továbbiakban, mivel nem ide valo a beszélgetsünk

fuck me, i'm famous!

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás

enyhén használtban nem jó? :D

hát jó lenne újban, mivel nem csak magamnak akarok venni, hanem egyik barátomnak is vinnék
enyhén használt mit jelentene? és mik paraméterei pontosan?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
enyhén használtban nem jó? :D

fuck me, i'm famous!

balagedebr

balagedebr

vendég

• fórumtag
  • 243 hozzászólás
sziasztok
nem nagyon ismerem a budapesti bringa boltokat, így tudnátok olyat ajánlani ahol nagy valószínûséggel találok ilyen gumikat:

- Maxxis Minion DH-Front erõsített 2.5 50a MaxxPro (esetleg 60a MaxxPro is jó)
- Maxxis Minion DH-Rear erõsített 2.5 60a MaxxPro

köszi a segítséget,
üdv: Balázs

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

Nem értem, hogy egyesek miért ilyen papírok nélküli, "fekete" helyen vesznek ekkora értékû cuccot. Lomolni más a helyzet, de egy Record szett.......

csak az egyetértésemet tudom hozzáfûzni a dologhoz!.....

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Nah, akkor szolok is egy ismerosnek, aki nemreg rendelt tole komplett Rekord szettet, hogy jol nezze meg.

Nem értem, hogy egyesek miért ilyen papírok nélküli, "fekete" helyen vesznek ekkora értékû cuccot. Lomolni más a helyzet, de egy Record szett.......

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nah, akkor szolok is egy ismerosnek, aki nemreg rendelt tole komplett Rekord szettet, hogy jol nezze meg.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekünk van egy "zsírúj" piros Moser vázunk tõle, ami - mint késõbb kiderült - fehér volt.
De vittek már a Biondoba tõle vásárolt Record fékváltókart szervízre, amirõl meg kiderült, hogy a belseje Centaur. Az esetnél ott voltam személyesen.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
nekem anno akart egy kb 15 éves cro-mo outi villát olyan áron, hogy alig birtam elrebegni egy "kösz, így már nem is érdekel annyira"-t a telefonba :-)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

a mosermaster az "a" master ami matuz is?

Gondolom igen.
Én is tudnék mesélni róla pár dolgot. Hogy fordulna fel......

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
a mosermaster az "a" master ami matuz is?

Konaman08

Konaman08

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Tudja valaki mikor nyit a Rákóczy Ridebike?? Szerintem az egyik legkorrektebb bolt és már több hónapja zárva van :S vagy hogy mikor lesz már kész a honlap?

RIDE OR DIE! :scared:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Bringavarázs?
Ja, én is bekukkantottam már arra jártamban. Azt, kiderült, ismerem is az arcot, aki viszi a boltot! Jó csóka!
Ja, és árulnak Rohloffot - ami ugye ritka madár - és már kettõt el is passzoltak! Elég széles palettáról nyomják az alkatrészeket, és lehet webrõl is vásárolni náluk. (Asszem az egyik Rohloff így ment el.) Egyébként arra éppen ideje volt már, hogy legyen egy bringabolt.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Nemrég megnyílt a Bringavarázs kerékpárbolt Hûvösvölgyben. www.bringavarazs.hu
Maximálisan korrekt és barátságos tulajdonos, aki érti a dolgát mind értékesítésben, mind pedig a szervízállványnál, barátságos a bolt, esetleg egy környékbeli tekerés közben is benézhettek hozzá, készségesen fog nektek is segíteni. Ami nekem tetszik, hogy este 8ig nyitva vannak, úgyhogy még munka után is el lehet jutni hozzájuk. Aki arra jár, menjen be, én mindenképpen ajánlom õket.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Azok tök finomak! Savanyú valami van benne :)
:P

hát igen, nyilván használat után......furcsa egy izlésed van.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való