Aki ismeri a Rákóczy úti Ridebikeot szerintem csak jó véleményt tudna róla mondani Ott is van hölgy eladó de õ azért vágja a dolgokat és DH-vázba nem hardyt fog mutogatni :D A másik meg, a szerelõjüknek olyat még nem tudtak szerintem mutatni amit ne tudott volna megcsinálni vagy ne lett volna legalább egy oldalnyi mondandója róla XD Nagyon korrekt bolt.
Én a RideBike-nak az Õrs Vezér téren az Árkád-ban lévõ ületüket ismerem.Mondjuk eddig csak apró cuccokat vettem náluk pumpát,kulacsot,kulacstartót meg a Cateye elsõ hátsó lámpáimat elég korekt áron,komolyabb cuccot bringát,hajtás láncot stb stb még nem vettem náluk igy ezzel kapcsolatban nem tudok véleményt mondani.Én az ottani eladókkal meg a hozzáálásukkal is meg vagyok elégedve.Még tavaly szeptemberben nyilt meg itt nálunk a XVII.ker ben a Pesti út mellet a BikeShop ajánlom mindenkinek a figyelmébe aki erre jár,az is egy kitûnõ üzlet és ott is beszereznek mindent ami kell.:prosze:
Illetve van még itt a Pap Kerékpár de szerintem az egy fos..!:zygi:
A múltkor bementem oda:wallbange és mivel nem szándékoztam vásárolni úgy néztek rám mint ha lopni mentem volna oda,meg több embertõl hallotam hogy szószerint összetákolják a bringákat (az újakat is).
Amúgy mivel én TREK fan vagyok így igazán a Bontrager cuccokra hajlok és inkább a BigBike-hoz vagy valamelyik TREK kereskedõhöz járok,Az ottani eladókat már régóta ismerem és már szinte haverok vagyunk.:beer:
Csak egy példa:kb 2 hete bementem a BigBike-hoz hogy stucnit(kormányszárat)vegyek hát Bontragert akkor pont nem találtam(azon kívûl legaláb 10 fajtát) de a srác gyorsan fel is írta hogy milyenre lenne szükségem,és két nap múlva már meg is hozta nagyon korekt áron.:prosze: