Jelentkezz be Regisztrálj
Vélemények a bringaboltokról #2.
Írta 2008. július 27. - 19:55
Írta 2008. július 27. - 19:52
de ne flémeljünk
ha adnak adnak ha nem nem
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2008. július 27. - 19:50
Amúgy 18-as.
De akkor hogy van az hogy a Var-kerekpar boltban a 2008-as hfs bringát 20%-os árengedménnyel adják? 430000ról 350000re van leárazva.
Nem értem én ezt.
Írta 2008. július 27. - 19:39
azért nem 40%os haszonkulcsal dolgozunk
ettõl függetlenül lehet olyan bolt aki rábólint
mekkora méretben kellene?
fuck me, i'm famous!
Írta 2008. július 27. - 19:38
Ha bemennék Pesten 1 bringásboltba és azt mondanám hogy szeretnék venni egy cube ams pro anodizált kerékpárt (listására olyan 570 körül van).
Aztán jön a lényeg hogy szeretnék a listásárhoz képest 10-15%-al olcsóbban hozzájutni .
Szerintetek lenne olyan bolt ahol azt mondanák ,hogy mivel nem kis értékû a bringa ezért belefér?
Írta 2008. július 27. - 19:29
Írta 2008. július 27. - 16:24
gondolom tájékozódsz, mielõtt ilyen okosságokat irkálsz, igaz?
a maxxis az általam most körbenézett online oldalakon 1350 és 1600 között szór. a syncros extreme az ebike-on 1600.
most akkor mi a fene is a probléma? a maxxis olcsó 1600-ért, a speci méregdrága 1500-ért, plusz ráadásul a fogas szájában azonnal elérhetõ.... LOL
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2008. július 27. - 15:40
Miért van az hogy a jános hegy közelébe sehol nem lehet Maxxis DH-belsõt kapni????????? Probike-ban soha nem is volt...(fas* tudja miért nem) csak rohadt drága speckó gumik vannak...nah mind1...de a környezõ boltokban sincs semmi..kb 3 boltban jártam még....(a nevüket azt most nemtudom)
jah mégse az egyikbe volt 1db 24-es dh gumi....kössz ^^...nyitni fogok egy bódét a fogasnál ahol csak dh gumit lehet kapni..mert ha saját magamból kiindulok milyen gyakran van defektem jánoson, elég népszerû lenne
(oi Ha valaki tud egy olyan bringaboltot a fogashoz közel ahol van 26-os Maxxis DH belsõ az szóljon
RIDE OR DIE! :scared:
Írta 2008. július 27. - 13:37
Sala a tanúm, hogy mit tettek a cuccal.
elvittem a villát a világ másik végére egy igazi szakemberhez,
Ez a két részlet összefüggésben van egymással?......:mybad: :mybad: :mybad:
Írta 2008. július 26. - 11:55
Elmentük egy ottani kisboltba és szemben vele volt egy bicikli bolt...
Mondom benézek hátha van valami olcsó cucc...
látok is egy Kenda Slick gumit mondom az eladónak hogy...
- Mutassa már + azt a Kenda Slick gumit..
És erre egy szép nagy bütykös gumit rak az asztalra....
Hát mondom köszönöm! Viszlát....
Megtörtént esetek alapján...
Írta 2008. július 20. - 12:11
SPOT hálózat: http://www.xfactorne...othalozat&db=20
Írta 2008. július 20. - 11:31
Írta 2008. július 20. - 11:18
fuck me, i'm famous!
Írta 2008. július 20. - 10:57
Pls segítsetek!..
az xfactorba ingyenes a kiszállítás?? vagy van valami összeghatár? vagy az összes termék kiszállítása ingyenes?
THX
RIDE OR DIE! :scared:
Írta 2008. július 15. - 19:47
Mikor megkérdeztem a srácot csak nézett kikerekedett szemmel,hogy minek nekem 2,5 külsõ,és különben sem árul mert a közelben nincs hegy :no_tak:
Nem értette min kezdtem el nevetni...A boltot körülölelõ kertesházakból kiindulva és ezzel a felfogással szerintem elég lett volna ha a vitrinben egy-két tesco sárvédõ,és két doboz LZS zsír figyel,tökéletesen kielégítve Mariskanéni olthatatlan vágyát egy új sárvédõ iránt.
Neked túl sokba kerül;
nekem meg épp van."
Írta 2008. július 15. - 14:24
szvsz a legjobb, ha az ember maga csinálja amit csak lehet. sajna idáig jutottunk... van(nak) persze bevált hely(ek), de akkor is. dolgoztam bicajboltban régebben, láttam milyen a hozzáállás.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. július 15. - 12:02
Egy jóbarátom ajánlotta figyelmembe, hogy olvassam el a Hajdu Bike-ról irtakat, és mivel üzletekrõl
lehet itt jókat, rosszakat írni ezért most írok én is róluk egy ellenpéldát.
Én és barátaim körülbelül 15 éve járunk a Hajdu kerékpár üzletbe, vásárlás, rugóstag, villa, és kerékpár
javítás, karbantartás stb. ügyekben. Minden esetben lelkiismeretesen megcsinálták amit
kértünk és nem volt eddig semmilyen probléma.
Ez a fórum arra jó, hogy arc nélkül bármit leírhat az ember, ha valaki vagy valami nem tetszik neki, de azért ennek is vannak határai. Természetesen aki dolgozik az hibázhat is, de ha
jól tudom 6 hónap garanciát adnak a javításokra. És ahelyett , hogy itt dühöngenek egyszerüen vissza
kellett volna vinni a javításokat. És ha jól tudom, hogyha ásványi olajat tesznek a DOT-os fékedbe
akkor ott minden tömítést cserélni kellet volna. És ha már fel tudod tölteni magad is a féket, akkor
gondolom értesz annyira a kerékpárhoz , hogy ne négy hónap után vedd észre, hogy nincs csillapítás
a teleszkópban, mert ha egy csepp olaj sincs benne akkor az bizony nem mûködik és úgy kopog az egész, hogy az használhatatlan, és vajon akkor hogyan ment szét a szimeringed?
Én csak azért regisztráltam, mert nagyon felháborítottak a leírtak, egy kicsit mintha sántítana a dolog, részemrõl a témát lezártam.
csak most vettem észre ezt a postot, azért nem reagáltam idáig.
Drága Hehe, eszem ágában sincs mocskolódni névtelenül. Bizalommal mentem a boltba (azért oda, mert õk értenek csak hivatalosan a fox tagokhoz), pedig nagyon ritkán viszem szervízbe a masinát, mert a javítások 90%-át elvégzem magam.
Amit mûveltek a szervízben a tulajdonommal, az felháborító és elfogadhatatlan! Reklamálni (a levert festék, meg a fékérzés miatt) megpróbáltam helyben, de csak egy idõs néni volt a boltban, aki kb. annyit értett a problémához mint én az agysebészethez. (pl. egy fél méter noname váltóbowden házat vettem akkor, amit nekem kellett megkeresnem és levágnom, mert õ azt sem tudta melyik az)
A villa és a fék problémája azért derült ki 4 hónappal késõbb, mert télen gyakorlatilag nem használtam a bicajt! A villákhoz egyértelmû, hogy nem értesz, de Sala a tanúm, hogy mit tettek a cuccal.
Ezek után eszem ágában sem volt visszamenni reklamálni, mert egy belsõcserére sem vinném be a bicajt, nem hogy garanciális javításra! Inkább vettem légtelenítõ szettet, elvittem a villát a világ másik végére egy igazi szakemberhez, és elkerülöm a Hajdu szervízét.
üdvözlettel
Moharos Csaba
Írta 2008. július 15. - 07:24
Nem voltak jól beállítva, de így is több idõt basztam el, mint szerettem volna azzal, hogy a kis muksó volt olyan rendes, és beállította a hátsó féket... Ehhez bizony visszavittem azonnal, ám a váltókat nem néztem meg... Ki gondolta volna, hogy egy kerékpárszervízben nem sikerül beállítani. A fék és a fékváltó kar tökre nem számít, hogy milyen, mert nem én kértem kifejezetten a típust. Ezt õk válaszották ehhez a kerékpárhoz. Innentõl kezdve szerintem nem az én hibám, ha nem jó hozzá.
A beszámítós dologról pedig annyit, hogy egy 3km-t használt revoshift váltókar nem 500forint. A tulaj nem akarta beszámítani, ez az õ szíve joga. De a kis szervízes hülyegyerekek nem készítették oda a többi "értéktelen" alkatrész mellé (teló, sárvédõ, prizma), hátha nem veszem észre...
Az idõvel az a problémám, hogy jogos, ha nincsen kész 3kor, de az kissé vicces, hogy 3kor még hozzá sem nyúltak a bringához... Ha hétfõn és kedden zárva vannak minek kell otthagyni egy zárt boltban a bringát. Elég lett volna 3ra odavinnem csütörtökön, és 5kor elhozni. /sze ez utópikus, de egy napra bõven elég lett volna otthagyni...
Tanuló pénz volt valóban... Többet nem viszek oda egy gépet sem, és nem ajánlom senkinek. Megcsinálom inkább magam...
Nem értem, ha nem voltak jól beállítva a motyók, miért hoztad el, esetleg miért nem vitted azonnal vissza? Egyébként milyen fékváltókarról, és milyen fékrõl beszélünk? Ez a nem beszámítós/nem visszaadós dolog nekem nem egészen világos még.
Ha aszongyák, hogy 5-re kész lesz, és odamész 3-ra, akkor miért gond, ha még nincs kész? Mellesleg, ha vasárnap adtad le a gépet, akkor a csütörtöki határidõ csak másfél munkanap, mivel hétfõn és kedden nem tartanak nyitva.
Írta 2008. július 11. - 13:15
Ha aszongyák, hogy 5-re kész lesz, és odamész 3-ra, akkor miért gond, ha még nincs kész? Mellesleg, ha vasárnap adtad le a gépet, akkor a csütörtöki határidõ csak másfél munkanap, mivel hétfõn és kedden nem tartanak nyitva.
Kénytelen vagyok ide beírni, hogy senkinek nem ajánlom a Pedaloman nevû kerékpárboltot és szervízt.
34000 forintot hagytam ott fék-váltókar cserére, teló beépítésre, csomagtartót vettem 2õt, meg egyebeket .
A hátsó féket nem sikerült beállítani egyáltalán. Fél órás gyõzködésemre (mert állítólag nem jó a fék-váltókar a fékhez, amit mellesleg õk adtak el nekem) sikerült beállítani. A régi (3x használt revoshift) váltót nem karták beszámolni, mert használt... Ám visszadni sem akarták... Mint ahogy nem rakták fel sem a sárvédõt, sem az prizmát a telóra, pedig õk szedték le...
Eztuán hazafelé állíthattam az összes váltót, mert ledobálta a láncot, nem váltott a helyéte... Majd másnap húzhattam meg a stucni csavarját, mert egy erõsebb mozdulatra a kormány fordult csak...
Mindezeket tetézve: vasárnap vittem be a bringát, csütörtök 5re vállalták. Én csütörtökön 3ra voltam ott, mert úgy volt nekem jó, de a bringához még hozzá sem nyúltak!!!!
Az összes egyéb állítgatást pénteken 2kor kellett kikönyörögnöm, és 3/4ed óráig tartott.
Összegezve 2 órás munkát 4 napra vállaltak, és azt is szarul csinnálták meg... Baleknak néztek, és még le is akartak húzni!
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"