Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Rob Te köcsög !!!!! Kitörölted a válaszokat pedíg azért forum, hogy tudjuk egymás véleményét!! Megsértõdtél te kis patkány!!! Bezzeg a sajátod ott van!! BUNKÓ ne találkozzunk az utcán!!! Peedíg nem is írtam semmi olyat, hogy kitörölhetted volna!! Na ez most olyan te szemét. Aki nem olvasta azt most biztos csodálkozik, hogy miért írom ezt , de sala érti biztos!! GEBEDJ MEG!!Dühös lettem, hogy egy ilyen mint te ilyen hatalommal bír, te szelektálsz itt mi vagy te bíró?

szerk: megmarad mementónak. a srác bannolva örökre.

kerjuk nem kommentalni!!

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég
Csak úgy megjegyzem: A MALI-ban mostanában barátságosak, segítõkészek, udvariasak. Sokkal jobb a helyzet, mint kb. egy éve. Lehet felüldögélni a bicókra, vázakat leszedik ha akarom és mindezt úgy, hogy nem éreztetik velem, micsoda terhet rovok rájuk...
Szóval most jó a csapat.
A Bike Bergusonban kicsit morózusak, de ez biztos a tél végi depresszió...
Az Óbuda Bringa meg király változatlanul...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rob. Én nem a véleményed kértem, hanem tényt közöltem.Én is értek a szereléshez,csak gondoltam megtudja csinálni, szerintem egy rock shox teló csak nem ferde!! És tanúlj meg rendesen írni, mert a betû sorrended kicsit furi!!

jaj ne haragudj, igérem megtanulok irni. :P
ha beirsz valamit egy fórumra, számíts rá, hogy véleményezik. épp azért fórum.
részemrõl ennyi.

jah: mielõtt dohogsz, vidd vissza, beszéld meg a szerelõvel, aztán lehet idejönni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
zollénak is fûzték félre a kerekét, majd kijelentették hogy a zsírúj psylo sl tullio van elferdülve.
asszem a hajukra kente a kereket de durván. vidd vissza, és kérd vissza a pénzed, vagy csinálják meg.

ez lesz ha csak úgy keresnek egy szerelõt aki nek múltja nem biztos hogy sok van ilyen téren.

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás

és az is lehet, hogy a vázad nem jó.
fûztem én is kereket, az állványban tökéletesen középen volt. aztán a vázban nem.
szóval nem csak a boltos lehet a hibás.

ha szimplafalú a felni, akkor gáz, ha kilóg a küllõanya. ha duplafalú, akkor 2-3 mm eltérés belefér, amig van menet a küllõn. lehet pont nme volt nekik akkora küllõ, ami kellett volna.

nem a boltot védem, nem tudom hol készült, de annyit tudok, hogy nme egybõl elvakultan szitkozódni kell.

vidd vissza, ahogy thez is mondta.

Rob. Én nem a véleményed kértem, hanem tényt közöltem.Én is értek a szereléshez,csak gondoltam megtudja csinálni, szerintem egy rock shox teló csak nem ferde!! És tanúlj meg rendesen írni, mert a betû sorrended kicsit furi!!

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Köszi a hozzászólást! Telóba lesz a kerék, a régi kerék pont középpen van. Én is gondoltam , hogy viszaviszem. Ezt csak példaként írtam.Nehéz találni megfelelõ boltot. Lehet, hogy én maximalista vagyok. Nekem a pedaloman jött be eddíg (ez a reklám helye) csak az pont zárva volt, és kellet a kerék , mer türelmetlen vagyok. Csak azért írtam mert ha egy termék vagy bolt jó azt le lehet írni , de ha szar azt meg nem , mert megsértõdnek. Pedíg ezek csak vélemények, ha sok vélemény egyezik abban lehet valami. De köszi a segítõ szándékot!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
és az is lehet, hogy a vázad nem jó.
fûztem én is kereket, az állványban tökéletesen középen volt. aztán a vázban nem.
szóval nem csak a boltos lehet a hibás.

ha szimplafalú a felni, akkor gáz, ha kilóg a küllõanya. ha duplafalú, akkor 2-3 mm eltérés belefér, amig van menet a küllõn. lehet pont nme volt nekik akkora küllõ, ami kellett volna.

nem a boltot védem, nem tudom hol készült, de annyit tudok, hogy nme egybõl elvakultan szitkozódni kell.

vidd vissza, ahogy thez is mondta.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
visszavitted?
ingyen megcsinálják.
ha nem akkor írd le.

loser66

loser66

vendég

• fórumtag
  • 100 hozzászólás
Én fûzettem egy kereket és 1-cm el oldalra húzták, és a küllõ vége is kilóg. Hát nem örültem neki!! Szerintem meg lehetne írni a bolt nevét is , miért csak a jót válalják nevesítve?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Mirõl beszélsz, félórával nyitás elött még mindig itt vagy:bananadan

Pszt! ez nem publikus! ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Hát amikor reggel korán be akarnak jönni csak ezért meg azért , én is a falra tudok mászni. Mondjuk érdekes is mert bejön a kapun, ami ha nyitva vagyunk el van húzva. ki van rakva az ablakba 20centis betükkel, hogy ZÁRVA, majd bejön és köszönés után megkérdi, hogy :nyitva vannak már? ;már ha köszön...
Nyáron szinte természetes, hogy ha jön a vevõ és záróra van nem küldjük el.
A tavaszi rohamkor nem ritkán 23ig nyomjuk ketten a szervizt, hogy készen legyen minden, másnap reggelre. Nyitás 9kor természetesen. Mert a fõnöknek is van családja, meg nekem is, és soxor nem látnám a feleségem,ha nyolcra járnék dolgozni, akár 2-3 napig sem.
Én is nyolcvanat keresek mint a többi looser. :)
Thy: Kérdezd meg. És ha úgy van ahogy mondod, mond el ki mondta. Elõre is itt egy sör.
Gagyenkov:Szerdán lebeszéltük a Hutival, hogy swinger4/215 meg rugó hozzá 450es. Csütörtökön, tegnap, meg is jött egy swinger 6 , 230as, a 215öshöz való rugóval. De az legalább 450es volt. Ha ez a szegény pára épp nem szabja a bicóját, akkor mi baszhattuk volna.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás

reggeli nyitás: általában már fél órával nyitás elõtt takaridtgatok, rendet teszek.. ...

Mirõl beszélsz, félórával nyitás elött még mindig itt vagy:bananadan
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
reggeli nyitás: általában már fél órával nyitás elõtt takaridtgatok, rendet teszek. Ha látom, hogy nézeget befelé a kedves vevõ beengedem. Belõlük élünk.
Az esti csúszásokat mondjuk én sem szeretem...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

gagyenkov

gagyenkov

törzsvendég

• fórumtag
  • 502 hozzászólás
Te aljas:D
Gondod van a bringáddal? Dobd be a DUNÁBA! DUNA kerékpárbolt

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Még ha a reggeli takaritás közben jõn is

Én tegnap az esti takarítást csíptem el

Micsoda?!?! ....agyatokra ment a rikiki???? már szoktatok takarítani is???!!! :D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Biztos lehets benne hogy ertenek hozza. Mar kb. 10 eve foglalkoznak bringakkal, en kb. 7-8 eve vasaroltam naluk, meg a MozoPro korszakban, es mar akkor is ertettek hozza

Egyszer épp akkor voltam ott, amikor egy fiatal srác bevitt egy széttört felnit, és szeretett volna egy erõsebbet. Szegény elég rendesen leoltotta a lány. :) Megkérdezte, hogy akkor ez már nem fog eltörni? Mire mondta neki, hogy ez nagyon erõs felni, de azért nem csak ugrálgatni kellene, hanem meg is kellene tanulni "ugrani" (érkezni).. :D

De akkor ezek szerint jól éreztem..

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

Hát igen,akkor már simán:)Ha tudsz ilyen helyet,akkor szólj:D

Már nem tudok... Ugyanis amikor a fõnök rájön, hogy az alkalmazott is egész jól keres, az már nem tetszik, mert akkor már nem olyan kiszolgáltatott. ilyenkor jön a "miért poros ez a polc?!?" duma, még a jó eladások ellenére is, és ilyenkor kell lelépni a **csába... Meg is tettem, életem legszebb napjainak egyike volt, amikor a másik kulcsemberrel együtt mondtunk fel. Azt a pofát nem felejtem el! :)
Azóta is vernyog a majom...

vendég_Frankonéró_*

vendég_Frankonéró_*
  • vendég
Szia Frankonéró. Búcsúzunk tõled.
zOrg

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
"A "szõke lány" iker, szóval ki tudja melyik van épp ott.. Szakmailag nem tudom, hogy az ikrek milyenek, de nekem úgy tûnt, hogy õk is nagyon benne vannak a dolgokban. (Valamiért úgy éreztem, hogy mintha "tulajok" lennének.)"

Biztos lehets benne hogy ertenek hozza. Mar kb. 10 eve foglalkoznak bringakkal, en kb. 7-8 eve vasaroltam naluk, meg a MozoPro korszakban, es mar akkor is ertettek hozza ;) :)

( ejjha, igy rohan az ido... )
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Nyugodj meg, én sem nettó 100-ért ugráltam mindenkinek. De ha ennek mondjuk a duplájáról triplájáról van szó, szerintem Te sem zavarnád el a leghülyébb korai/késõi alkalmatlankodót sem.:)
Ez a tulaj dolga lenne, mármint a progresszív premizálási rendszer].

Hát igen,akkor már simán:)Ha tudsz ilyen helyet,akkor szólj:D