Jelentkezz be Regisztrálj
Vélemények a bringaboltokról #2.
Írta 2006. február 12. - 16:53
szerk: megmarad mementónak. a srác bannolva örökre.
kerjuk nem kommentalni!!
vendég_galuska_*
Írta 2006. február 12. - 16:43
Szóval most jó a csapat.
A Bike Bergusonban kicsit morózusak, de ez biztos a tél végi depresszió...
Az Óbuda Bringa meg király változatlanul...
Írta 2006. február 12. - 16:27
jaj ne haragudj, igérem megtanulok irni.Rob. Én nem a véleményed kértem, hanem tényt közöltem.Én is értek a szereléshez,csak gondoltam megtudja csinálni, szerintem egy rock shox teló csak nem ferde!! És tanúlj meg rendesen írni, mert a betû sorrended kicsit furi!!
ha beirsz valamit egy fórumra, számíts rá, hogy véleményezik. épp azért fórum.
részemrõl ennyi.
jah: mielõtt dohogsz, vidd vissza, beszéld meg a szerelõvel, aztán lehet idejönni.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. február 12. - 15:43
asszem a hajukra kente a kereket de durván. vidd vissza, és kérd vissza a pénzed, vagy csinálják meg.
ez lesz ha csak úgy keresnek egy szerelõt aki nek múltja nem biztos hogy sok van ilyen téren.
Írta 2006. február 12. - 15:20
Rob. Én nem a véleményed kértem, hanem tényt közöltem.Én is értek a szereléshez,csak gondoltam megtudja csinálni, szerintem egy rock shox teló csak nem ferde!! És tanúlj meg rendesen írni, mert a betû sorrended kicsit furi!!és az is lehet, hogy a vázad nem jó.
fûztem én is kereket, az állványban tökéletesen középen volt. aztán a vázban nem.
szóval nem csak a boltos lehet a hibás.
ha szimplafalú a felni, akkor gáz, ha kilóg a küllõanya. ha duplafalú, akkor 2-3 mm eltérés belefér, amig van menet a küllõn. lehet pont nme volt nekik akkora küllõ, ami kellett volna.
nem a boltot védem, nem tudom hol készült, de annyit tudok, hogy nme egybõl elvakultan szitkozódni kell.
vidd vissza, ahogy thez is mondta.
Írta 2006. február 11. - 10:23
Írta 2006. február 10. - 22:43
fûztem én is kereket, az állványban tökéletesen középen volt. aztán a vázban nem.
szóval nem csak a boltos lehet a hibás.
ha szimplafalú a felni, akkor gáz, ha kilóg a küllõanya. ha duplafalú, akkor 2-3 mm eltérés belefér, amig van menet a küllõn. lehet pont nme volt nekik akkora küllõ, ami kellett volna.
nem a boltot védem, nem tudom hol készült, de annyit tudok, hogy nme egybõl elvakultan szitkozódni kell.
vidd vissza, ahogy thez is mondta.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. február 10. - 22:02
Írta 2006. február 10. - 22:01
Írta 2006. február 03. - 23:32
Mirõl beszélsz, félórával nyitás elött még mindig itt vagy:bananadan
Pszt! ez nem publikus!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. február 03. - 23:19
Nyáron szinte természetes, hogy ha jön a vevõ és záróra van nem küldjük el.
A tavaszi rohamkor nem ritkán 23ig nyomjuk ketten a szervizt, hogy készen legyen minden, másnap reggelre. Nyitás 9kor természetesen. Mert a fõnöknek is van családja, meg nekem is, és soxor nem látnám a feleségem,ha nyolcra járnék dolgozni, akár 2-3 napig sem.
Én is nyolcvanat keresek mint a többi looser.
Thy: Kérdezd meg. És ha úgy van ahogy mondod, mond el ki mondta. Elõre is itt egy sör.
Gagyenkov:Szerdán lebeszéltük a Hutival, hogy swinger4/215 meg rugó hozzá 450es. Csütörtökön, tegnap, meg is jött egy swinger 6 , 230as, a 215öshöz való rugóval. De az legalább 450es volt. Ha ez a szegény pára épp nem szabja a bicóját, akkor mi baszhattuk volna.
Írta 2006. február 03. - 10:31
Mirõl beszélsz, félórával nyitás elött még mindig itt vagy:bananadanreggeli nyitás: általában már fél órával nyitás elõtt takaridtgatok, rendet teszek.. ...
Írta 2006. február 02. - 23:48
Az esti csúszásokat mondjuk én sem szeretem...
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. február 02. - 22:41
Írta 2006. február 02. - 22:36
Még ha a reggeli takaritás közben jõn is
Én tegnap az esti takarítást csíptem el
Micsoda?!?! ....agyatokra ment a rikiki???? már szoktatok takarítani is???!!!
Írta 2006. február 02. - 14:02
Egyszer épp akkor voltam ott, amikor egy fiatal srác bevitt egy széttört felnit, és szeretett volna egy erõsebbet. Szegény elég rendesen leoltotta a lány. Megkérdezte, hogy akkor ez már nem fog eltörni? Mire mondta neki, hogy ez nagyon erõs felni, de azért nem csak ugrálgatni kellene, hanem meg is kellene tanulni "ugrani" (érkezni)..Biztos lehets benne hogy ertenek hozza. Mar kb. 10 eve foglalkoznak bringakkal, en kb. 7-8 eve vasaroltam naluk, meg a MozoPro korszakban, es mar akkor is ertettek hozza
De akkor ezek szerint jól éreztem..
vendég_galuska_*
Írta 2006. február 02. - 13:55
Hát igen,akkor már simán:)Ha tudsz ilyen helyet,akkor szólj:D
Már nem tudok... Ugyanis amikor a fõnök rájön, hogy az alkalmazott is egész jól keres, az már nem tetszik, mert akkor már nem olyan kiszolgáltatott. ilyenkor jön a "miért poros ez a polc?!?" duma, még a jó eladások ellenére is, és ilyenkor kell lelépni a **csába... Meg is tettem, életem legszebb napjainak egyike volt, amikor a másik kulcsemberrel együtt mondtunk fel. Azt a pofát nem felejtem el!
Azóta is vernyog a majom...
vendég_Frankonéró_*
Írta 2006. február 02. - 13:02
Írta 2006. február 02. - 12:57
Biztos lehets benne hogy ertenek hozza. Mar kb. 10 eve foglalkoznak bringakkal, en kb. 7-8 eve vasaroltam naluk, meg a MozoPro korszakban, es mar akkor is ertettek hozza
( ejjha, igy rohan az ido... )
I`m as fast as nobody!
Írta 2006. február 02. - 12:47
Hát igen,akkor már simán:)Ha tudsz ilyen helyet,akkor szólj:DNyugodj meg, én sem nettó 100-ért ugráltam mindenkinek. De ha ennek mondjuk a duplájáról triplájáról van szó, szerintem Te sem zavarnád el a leghülyébb korai/késõi alkalmatlankodót sem.
Ez a tulaj dolga lenne, mármint a progresszív premizálási rendszer].